• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umarım karşılaşmam.. Kızlar kader mi bu ?

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Kızlar aklıma takılan bir şey var aslında açmak istemiyorum ama içimde kalsın da istemiyorum açıkçası..
Benim 2014 yılında dolu dolu geçen bir ilişkim oldu ilk sevgilim. Baya seviyorduk birbirimizi ama hareketleri beni soğutuyordu açıkçası. Bakmaya kıyamazdı böyle pervaneydi.
( Maçoydu..) Evlenecektik ailelere söyledi. Ne hikmetse benim ailem asla istemedi. Çocuğu engellediler mi bilmiyorum.
(Benden asla vazgeçmeyeceğini söyleyen bir adamdı, hareketlerinden belliydi her yönüyle)
Vazgeçti kayboldu gitti. Ben çok üzüldüm tabi.. o zaman 24 yaşındaydım çok acı çektim hasta oldum ve ah ettim evlilik sözleri vermişti çünkü.
(Bana evlenme vaadi verdi) Sonra arayıp bitti bu iş hadi eyvallah dedi ve küfretti.. Artık ne kadar üstüne gittilerse bilmiyorum. Ailesiyle arası bozulmuş öyle dedi.
Duydum ki sonra hemen nişan yapmış ayrılıktan 2 hafta sonra ve 6 ay sonrada evlenmiş.
Başka şehire gitmişler hep beraber ailecek.
Ben o zamanlar ünide okuyordum, bitti elime işimi ekmeğimi aldım çok şükür.
O beni evlenince ne okutmak ne de çalıştırmak istiyordu. Kendisi babasının işini yapıyordu, babasından harçlık alan birisiydi öyle söyleyim. ( Ama o süreçte neler çektim bir ben bilirim bir Allah )
Bu baya saklandı her şeyini gizledi tüm hesaplarını. Nişanlısını tesadüfen arkadaşım görmüş ikisinin nişanlı resimleri.

Gel gelelim şimdiki nişanlımla tanıştım.
( Ondan kat kat vicdanlı ve ciddi anlamda yakışıklı dürüst bir insan..) Şükürler olsun.
Eski ilişkimi anlattım biliyor zaten.
Durum şu biz normalde sabit bir yerde kalacakken onun tayini Yalova'ya çıktı. Bende oraya gidicem evlenince. Ve ne tesadüftürki onlarda 2 yıl önce oraya göçmüş.. Karşılaşmak düşüncesi beni çok tedirgin ediyor.. o kadar şehir varken neden burası o da ayrı bir olay..
ve çok çok ah ettim zamanında. Tövbe mi etsem şimdi ? :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar aklıma takılan bir şey var aslında açmak istemiyorum ama içimde kalsın da istemiyorum açıkçası..
Benim 2014 yılında dolu dolu geçen bir ilişkim oldu ilk sevgilim. Baya seviyorduk birbirimizi ama hareketleri beni soğutuyordu açıkçası. Bakmaya kıyamazdı böyle pervaneydi.
( Maçoydu..) Evlenecektik ailelere söyledi. Ne hikmetse benim ailem asla istemedi. Çocuğu engellediler mi bilmiyorum.
( Benden asla vazgeçmeyeceğini söyleyen bir adamdı, hareketlerinden belliydi her yönüyle )
Vazgeçti kayboldu gitti. Ben çok üzüldüm tabi.. o zaman 24 yaşındaydım çok acı çektim hasta oldum ve ah ettim evlilik sözleri vermişti çünkü.
(Bana evlenme vaadi verdi) Sonra arayıp bitti bu iş hadi eyvallah dedi ve küfretti.. Artık ne kadar üstüne gittilerse bilmiyorum. Ailesiyle arası bozulmuş öyle dedi.
Duydum ki sonra hemen nişan yapmış ayrılıktan 2 hafta sonra ve 6 ay sonrada evlenmiş.
Başka şehire gitmişler hep beraber ailecek. Kız çok zenginmiş. ( Öyle duydum, iş miş vermişler buna )
Ben o zamanlar ünide okuyordum, bitti elime işimi ekmeğimi aldım çok şükür. ( Ama o süreçte neler çektim bir ben bilirim bir Allah )
Bu baya saklandı her şeyini gizledi tüm hesaplarını. Nişanlısını tesadüfen arkadaşım görmüş ikisinin nişanlı resimleri.
(Böyle zoraki durmuş gibi yanında kim gördüyse öyle söyledi akrabası kız)
( Ondan kat kat vicdanlı ve ciddi anlamda yakışıklı dürüst bir insan..) Şükürler olsun.
Durum şu biz normalde sabit bir yerde kalacakken onun tayini Yalova'ya çıktı. Bende oraya gidicem evlenince. Ve ne tesadüftürki onlarda 2 yıl önce oraya göçmüş.. Karşılaşmak düşüncesi beni çok tedirgin ediyor.. o kadar şehir varken neden burası o da ayrı bir olay..

Valla bahsettiğin şehir küçük bir şehir...
Bir sahili var...
Hele yazın...
Bir gün görmesen ikinci gün görürsün göreceğini...

o kadar şehir varken o şehir...
Kader mi tesadüf mü bilemiyorum...
Sen aklını başına al..
Bu adamı düşünme...
Hayatına bak...

Çünkü karşılaşacaksın hazırlıklı ol...

Valla bahsettiğin şehir küçük bir şehir...
Bir sahili var...
Hele yazın...
Bir gün görmesen ikinci gün görürsün göreceğini...

o kadar şehir varken o şehir...
Kader mi tesadüf mü bilemiyorum...
Sen aklını başına al..
Bu adamı düşünme...
Hayatına bak...

Çünkü karşılaşacaksın hazırlıklı ol...
Çok acı çekerek unuttum unuttum bir şekilde Allah iyiki şimdiki eş adayımı karşıma çıkardı. Ama çok korkuyorum..

(Benden asla vazgeçmeyeceğini söyleyen bir adamdı, hareketlerinden belliydi her yönüyle)
Başka şehire gitmişler hep beraber ailecek. Kız çok zenginmiş. ( Öyle duydum, iş miş vermişler buna )
O beni evlenince ne okutmak ne de çalıştırmak istiyordu. Kendisi babasının işini yapıyordu, babasından harçlık alan birisiydi öyle söyleyim. ( Ama o süreçte neler çektim bir ben bilirim bir Allah )
(Böyle zoraki durmuş gibi yanında kim gördüyse öyle söyledi nişanlısı akrabası olan bir kızmış)

Gerçekten ilginçmiş, sizinde yalovaya gidecek olmanız... bence sen kendini kandırıyorsun, zaten seni sevmiyormuş seven adam telefonla bitti deyip, küfredip hemen başkasıyla nişanlanmaz. Üstelik maço diyosun yani, istediği kadar aile baskısı olsun, böyle bişey olmaz, demekki yanlış tanımışsın, kalp kalbe karşı değilmiş.
Zaten şimdiki nişanlını seviyorsan karşılaşma ihtimalide umrunda olmamalı, seni sap gibi bırakıp giden bi insan yabancıdan da öte olmalı senin için, umursamamalısın yani... ama yazın unutmamışsın gibi hissettirdi, yoksa konu açmazdın panik olmazdın diye düşünüyorum

Aklın o adamda kalmış olabilir mi? Sonuçta evet çok küçük bir şehir ama unuttuysan sorun yok başını çevirir geçersin.
Aklım onda değil yemin ederim neyse görünce böyle normal oliyim bari Tanımamış gibi ama doğal davranarak..

Valla gülüm çok unutmuş gibi durmuyorsun...
Unutan adam eski sevgilisi için konu açar mı?
Sadece fikir istedim unuttum gerçekten his kalmadı ben ne yapabilirim burada tecrübeli kişiler vardır akıl almak istedim açıkçası.

Karşılaş ne olacak sen daha havalısın bence :KK70:gitmiş o kızın başını yakmış sen de anlattığına göre iyi biriyle evlenmişsin oh rahat etmişsin hatta verilmiş sadakan varmış hikaye mutlu sonla bitmiş başın dik dolaş:KK66:

Karşılaş ne olacak sen daha havalısın bence :KK70:gitmiş o kızın başını yakmış sen de anlattığına göre iyi biriyle evlenmişsin oh rahat etmişsin hatta verilmiş sadakan varmış hikaye mutlu sonla bitmiş başın dik dolaş:KK66:
Tamamm :)

(Böyle zoraki durmuş gibi yanında kim gördüyse öyle söyledi nişanlısı akrabası olan bir kızmış, ve yanında aşırı yaşlı duran yaşı büyük herhalde öyle birisine benziyor)

Görsen ne olacakki ona karşı bir şey hissetmedikten sonra.Yoluna gidersin .

Sadece fikir istedim unuttum gerçekten his kalmadı ben ne yapabilirim burada tecrübeli kişiler vardır akıl almak istedim açıkçası.

Gördüğümde utanırım yaşananalardan dolayı diyorsun...
Çokta tın yani...

Bakma görme..
Unut..
Gözün kocanda olsun...

Benim yeni işyerim eski erkek arkadaşımla aynı caddede. Hiç karşılaşmadım. Karşılaşmaktan da korkmuyorum. Umurumda bile değil çünkü. Herhangi birinden farkı yok.

Ne hikmetse benim ailem asla istemedi. Çocuğu engellediler mi bilmiyorum.

Sizin aileniz istemedi ve sizin ailenizin çocuğa bir şeyler dediğinden şüpheleniyorsunuz ama ona ah ediyorsunuz???

O beni evlenince ne okutmak ne de çalıştırmak istiyordu. Kendisi babasının işini yapıyordu, babasından harçlık alan birisiydi öyle söyleyim.

Bu adamla evlenmemenize kim sebep olduysa sırtınızda hacca götürmeniz gerekirken ah etmek neden? Başınıza gelen en iyi şey ayrılık olmuş.

Karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Görmemezlikten gelin olsun bitsin. Sahilde yürürken gördüğümüz bir çift yanımızdan öylece geçer gider ya öyle işte. Yer etmesin artık hayatınızda.

Açıkçası şimdiki nişanlısına bile ondan yaşlı duruyor, yok yanında zorla durmuş gibi falan hala bu adam umrunuzda sinyalleri veriyor. Bunlar konunuzda çok ama çok gereksiz detaylar. Şık da değil ayrıca başka bir kadın hakkında yaşlı duruyor falan demek.

Biraz tedirgin olmaniz normal. Ona duygulariniz yoktur muhtemelen ama unutmamissinizdir, ki buda cok normal. Asklar unutulmaz.

Dusunmeyin oralari hic. Gerek yok. Emin olun karsilasmazsiniz bile.

Back
X