Ay geldiği gibi yaparım benGerek yok gebelik olursa koyuluk takip etmek için test gerek olur öyle düşünerek harcama sen4 gün kala geliyorsa 3 gün kala test yap bakalım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay geldiği gibi yaparım benGerek yok gebelik olursa koyuluk takip etmek için test gerek olur öyle düşünerek harcama sen4 gün kala geliyorsa 3 gün kala test yap bakalım
![]()
Ben artık skildim test yapsam da olur yapmasamda.. varsa belli eder boyutuna girmişim hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallahAy geldiği gibi yaparım beninşallah bugün gelir. Evden çalışıyorum yine işim gücüm var şükür kafam dağılıyor da ne kdr dağılablr ki yani
ahahahah ben sabırsız olmasam şey diyordum kusup lavaboya giderek öğrenmek istiyorum falanBen artık skildim test yapsam da olur yapmasamda.. varsa belli eder boyutuna girmişim hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah![]()
![]()
İnşallah canım bizimle paylaşırsınahahahah ben sabırsız olmasam şey diyordum kusup lavaboya giderek öğrenmek istiyorum falanO kadar sıkıldım kii. Allahım yarın hafif çizgi görsem oturur ağlarm inşallah hafif net çizgi görürüm havalara uçmak istiyorm artkkkk
Dpo 9 dan bildiriyorum yaptigim ilk test tek cizgi :) döner dimi ya burdanİnşallah canım bizimle paylaşırsın![]()
Kız çok erken yaptın ki... En erken 11.gun olması lazım.. daha değişir iki gün yapma 11.gun yap bariDpo 9 dan bildiriyorum yaptigim ilk test tek cizgi :) döner dimi ya burdan
Tamam oyle yapicam bekliyorummKız çok erken yaptın ki... En erken 11.gun olması lazım.. daha değişir iki gün yapma 11.gun yap bari
dpo 10 da yaptım bugün negatif ama sipariş ettiğim laboquick testin kasetiyle. Adete 4 kaldıKız çok erken yaptın ki... En erken 11.gun olması lazım.. daha değişir iki gün yapma 11.gun yap bari
Kız her gün test mi yapılır bak stres yapar sende. Gerek yok buna. En erken 11.gunden başlasan neyse dicem... 10.gunde anca kana yansıyordpo 10 da yaptım bugün negatif ama sipariş ettiğim laboquick testin kasetiyle. Adete 4 kaldı
Ya çok sinirliyim bugünlerde. Dayanamadım yaptım bu arada aşırı sinir var sürekli ağlamak istiyorum duygularm karman çormanKız her gün test mi yapılır bak stres yapar sende. Gerek yok buna. En erken 11.gunden başlasan neyse dicem... 10.gunde anca kana yansıyor
Regl donemi çok normaldir canım rahat ol iki gün sonra yap testini daha iyi olur senin içinYa çok sinirliyim bugünlerde. Dayanamadım yaptım bu arada aşırı sinir var sürekli ağlamak istiyorum duygularm karman çorman
Adet olucam gibi o zaman ama bu arada hiç belirtim yok hala. Yarın da yapıcam ilk idrarla bu seferRegl donemi çok normaldir canım rahat ol iki gün sonra yap testini daha iyi olur senin için
Anladım canım sen bilirsinAdet olucam gibi o zaman ama bu arada hiç belirtim yok hala. Yarın da yapıcam ilk idrarla bu sefer
Biliyorum canım iyi marka o.. hatta bazılarında 11.gunde bile silik çizgiyle çıkartıyor.. skma canını ya daha regline varmış aceleci olmaBugun 2-3 gun var kaset test yaptim negatifbu arada laboquick kaset test öneririm. Kuruma bile cikarmiyor.
bugün böyle çooook zor görünen bir silik çizgi çıktı göremeyebilirsin bile anlarımBiliyorum canım iyi marka o.. hatta bazılarında 11.gunde bile silik çizgiyle çıkartıyor.. skma canını ya daha regline varmış aceleci olma
Bugün kaçıncı günün Yumurtlamdan sonraa? Yarın değilde bence ertesi gün yap varsa daha da belirgin olur. Kaset testler yalanci çıkartmaz artimed ve bebetime dışındabugün böyle çooook zor görünen bir silik çizgi çıktı göremeyebilirsin bile anlarımyarın adet günüm ama memelerim şiş ve ağrıyor vee hiç adet belirtim yok. İnşallah sabah test yapıcam biraz daha net görürüm.
Bugün 13. gün yumurtlamadan snraki yarın da adet günümBugün kaçıncı günün Yumurtlamdan sonraa? Yarın değilde bence ertesi gün yap varsa daha da belirgin olur. Kaset testler yalanci çıkartmaz artimed ve bebetime dışında![]()
O zaman öyle gölge çıkması normaldir yaa. 15.gun daha belirgin çıkabilirBugün 13. gün yumurtlamadan snraki yarın da adet günümYami bugün gözlerime hafif bi gölge geldi testte sanki gölge var gibiydi sabah belli olacak bence herşey
Durum bu bakar misin?O zaman öyle gölge çıkması normaldir yaa. 15.gun daha belirgin çıkabilir![]()