umduğum gibi olmadıı :S

canım öncelikle şunu belirteyim ablası sana bilmişlik tasladıysa onu sıkıntı etmene gerek yok ama şunu aklından hiç çıkarma bir evlilikte sadece çiftler değil ailelerde evleniyor eğer gerçekten ailene uygun görmüyosan lütfen mantığını ön planda tut çünkü aşk insana hataları kusurları görmezden geldirir ama evlilikten sonra pişman olabilirsin mazaallah:50: o sebbeple çok iyi düşün canım olur mu

canm zaten ailemi üzceğime evlenip, kendimi üzerim..ben hiç üzmedim ailemi izin vermedikleri hiçbişey yapmadam ne küçükken ne büyüdüğümde

erkek arkadaşımla konuştuk ve evlenirsek onun ailesini yaşadığı şehirde yaşamak istemediğimi söyldim tamam dedi..kpss tercihlerine bile yazmayacak yani aileme aslında açmam lazım sanıırım çocuğun tercihi bile bana göre olacak çünkü:14:

canm zaten ailemi üzceğime evlenip, kendimi üzerim..ben hiç üzmedim ailemi izin vermedikleri hiçbişey yapmadam ne küçükken ne büyüdüğümde

erkek arkadaşımla konuştuk ve evlenirsek onun ailesini yaşadığı şehirde yaşamak istemediğimi söyldim tamam dedi..kpss tercihlerine bile yazmayacak yani aileme aslında açmam lazım sanıırım çocuğun tercihi bile bana göre olacak çünkü:14:
napıcak, ailesini çöpe mi atacak. bir yıl iki yl. daha sonra bi şekilde görüşülmeye başlanacak. sana kızmaya başlayacak görüşmüyorsun istemiyorsun diye..
her neyse hiç bişey düşünmeden bir an önce ailenle konuş sen.
sonuçtan bizi de haberdar et, yardımcı olmaya çalışırız

napıcak, ailesini çöpe mi atacak. bir yıl iki yl. daha sonra bi şekilde görüşülmeye başlanacak. sana kızmaya başlayacak görüşmüyorsun istemiyorsun diye..
her neyse hiç bişey düşünmeden bir an önce ailenle konuş sen.
sonuçtan bizi de haberdar et, yardımcı olmaya çalışırız

canm erkek arkadaşım işe girdikten sonra konuşalım ailenle diyo yani evlilik adına..durumlar malum o da biliyo en azından işim olsun şimdi öğrenci halimle zaten istemicekler diyo..bu yıl mezun olcaz bu yaz işe giremesede ailem izin verirse söz yada nişan olacak..yazın konuşcam ailemle mecbur :15:

Back
X