Aşılama ümidi 3. Aşılamaya kalanlar..buyrunn hazırlıklara birlikte başlayalım:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin.

hakkında hayırlısı olsun.inş tedavin olumlu sonuçlanır..sendeki sorun neydi

hoşgeldin.

hakkında hayırlısı olsun.inş tedavin olumlu sonuçlanır..sendeki sorun neydi

Teşekkür ederim inş hepimiz için hayırlısı olsun.. İlk başlarda sorunun sadece eşimin sperm sayısının düşük olması sanıyorduk ama daha sonra yani doktorumu değiştirdikten sonra rahimde perde olduğu anlaşıldı. Histeroskopi yapıldı ve rahimdeki sorun giderildi, ben tüp bebek tedavisine başlayacaktım bu ay ama doktorum bir kez de kendisi aşılama yapmak istedi ikna etti beni. eğer bu aşılamayla da olmazsa mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun

anladım .bu perde olayını nasıl fark etti doktorun.rahim filmiyle falan ortaya çıkabilen bişeymi

anladım .bu perde olayını nasıl fark etti doktorun.rahim filmiyle falan ortaya çıkabilen bişeymi

evet canım rahim filminde görülüyor. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde ilk muayenelerimiz olurken rahim filmi çektirmiştim ama ama doktor o kadar ilgisizmiş ki bana rahmimin normal olduğunu söyledi sonradan şimdiki doktorum ince eleyip sık dokuyan biri ve o sonuçlara güvenmeyip yeniden film çektirmemi istedi ve perde olduğunu farketti. Ben rahmimde perde varken 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı tutmuş olsaydı bile yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacakmış meğer, o yüzden herşeyde bir hayır varmış.....

bende rahim filmi çektirmiştim bendede sıkıntı çıkmamıştı.sen böyle yazınca kafama takıldı.herşey normla gidiyor normal yoldan bebeğim olabilir ama olmuyor 2 defa aşılama yatırdım oda olmadı.acaba diyorum doktorların kaçırdığı ufacıkta olsa bişeymi var.

Ben de senin gibi herşeyin normal olduğunu zannediyordum bu yüzden 2 sene vakit kaybettim...Filmine sen de bakıp görebilirsin normal olup olmadığını. İnternetten araştır normal rahim filmini ve kendi film sonucunla kıyasla. Ben 2 sene önce bunu yapmış olsaydım o doktora gider hesabını sorardım çünkü ilk filmimde de çok net görülüyor o perde. Ayrıca aşılamanın tutma ihtimali düşük biliyorsun kafanı çok karıştırma ama yine de tedbirli olmakta fayda var.

aynen öyle bende de basık rahim var yazın aşılama yaptırcaz tutmazsa ameliyat olup sonra tedaviye devam edicez hakkımızda hayırlısı

Veee bugün asilamamin 13. günü adet oldum. Yarin doktoruma yine gidecem insallah. Umarim uzatmaz yeni birsey cikarmazda tüp yaparlar.

Bende nerdeyse 5 yillik evliyim 3 yildir bebek istiyoruz ve gittigim her doktor bende bir sorun olmadigini diyordu. Esimde morfolojide problem var diyorlardi ama normal yolla yinede olabilir diyorlardi. Iki ay önce ikinci asilamamda erken ovulasyon problemimin oldugu ortaya cikti, ücüncü yani bu son asilamamda ise rahim duvarimin cok ince oldugu söylendi. Doktorum ifadesiyle bunlar iyiye alamet degilmis. Neye alamet acaba merak ediyom ama tam demedi ne oldugunu.

Yarin bakalim ne diyecek doktorum. Durmak yok tedbir bizden taktir Allahtan :)

Umarım iyi haberlerle dönersin doktordan, bana da aşılama yapılacak bu ay pek umutlu değilim tutmazsa hemen tüpe başlayacam uzatmadan.

aynen öyle bende de basık rahim var yazın aşılama yaptırcaz tutmazsa ameliyat olup sonra tedaviye devam edicez hakkımızda hayırlısı

neden aşılamadan sonra ameliyat oluyorsun anlamadım, tutsa bile rahimdeki o basıklık rahmi daralttığı için düşüklere ya da erken doğuma neden oluyor. Madem sorun belli önce o tedavi edilmeli değil mi?

neden aşılamadan sonra ameliyat oluyorsun anlamadım, tutsa bile rahimdeki o basıklık rahmi daralttığı için düşüklere ya da erken doğuma neden oluyor. Madem sorun belli önce o tedavi edilmeli değil mi?

yeterli büyüklükte bebeğin büüymesi için yeterli byüklükte yani rahimi bu şekilde olup sorunsuz doğum yapanlar olmuş doktorumuz eğer tutarsa ameliyata gerek kalmaz deneyelim eğer tutmazsa o zaman düşünürüz dedi doktorlar hmen ameliyat gözüyle bakmıyor ciddi bir problem yoksa vücut bütünlüğünü bozmak istemiyorar

Umarım iyi haberlerle dönersin doktordan, bana da aşılama yapılacak bu ay pek umutlu değilim tutmazsa hemen tüpe başlayacam uzatmadan.

Insallah asilaman tutarda tüpe gerek kalmaz canim.
Bekleme konusunda bende seninle ayni fikirdeyim. Kucagima artik yavrumu almak istiyorum ama esimle konustum nisana kadar beklememizi söylüyor. Islerinden dolayi bu ay cok yogunmus. Belkide daha iyi olur üc ayrdir pes pese üc asilamayi yaptirdim. Bu ayki adet kanamamda iyice azaldi. Belkide ilac tedavi görmemde fayda var.

Allahim ne zor günler. Rabbim hepimize sabir güc kuvvet versin.

merhaba arkadaşlar bende ilk defa aşila oldum 24 de sizlere sormak istediyim bişey var ben menagon inesi yaptım 9 tane ogünden beri göyüslerimde cok ağrı var normalmi bu cevaplarınızı beklıyorum lütfen

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende ilk defa aşila oldum 24 de sizlere sormak istediyim bişey var ben menagon inesi yaptım 9 tane ogünden beri göyüslerimde cok ağrı var normalmi bu cevaplarınızı beklıyorum lütfen

Merhaba canım senin dediğin ilacı ben bilmiyorum ama bana aşılama sonrası progesteron vermişti doktor. Sanırım senin kullandığın ilaçta aynı şey için. Aşılama sonra progesteron göğüslerde sertlik, şişlik ve ağrı yapıyor. İlacın bitmesiyle geçiyor ağrı.

Bugün doktoruma gittim. Kist oluşmuş doğum kontrol hapı kullanacam. Adetimin bitiminden 2 gün sonra gidecekmişim. Tahlillerim alındı. İnşallah önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyacağız :)

tşkürler cvpiçim ben en son inemi cuma günü oldum pazartesi günüde aşilama ama agrım devam edıyor artarak

üzüldüm senin adına canım.ama hakkımızda hayırlısı olsun....gittinmi doktora ne dedi..son durum ne

merhaba canım...bende iki ay menegon kullnamıştım bana pek ii gelmemişti sonra gonal f'e geçmiştik.hormon ilaçları olduğu için yan etki yapmış olabilirmiki.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…