Insallah canim. Tüp bebege bende kalmayi istemezdim ama eger asilamam tutmazsa, doktorumda kabul ederse hemen tüpe gecmek istiyorum. Yazin bizim isler yogun oluyor. O yüzden yaz gelmeden olsa süper olurdu.
Bu arada bugün asilamamin 11. günü. Simdilik test yapmayi düsünmüyorum. Gecen sefer saglik ocaginda hemsire 4 kez koluma igne batirdi bir türlü damarimi bulamadi.
Bu sefer daha sakin bekliyorum sonucu.
olmadı akşam acile git yaptır canım.belirtilerin varmı
Merhaba kızlar, ben de 3. aşılama için iğnelere başladım. Puregon 300 kullanıyorum her akşam 100 ünite yapıyorum. Bugün iğnelerin 5. günü, perşembe günü kontrole gidicem ve yumurtaların durumuna göre aşılama olacak. Bu kez kimseye söylemedim aşılama yaptıracağımı ama bir taraftan da içim içimi yiyor o nedenle bu süreci sizinle geçirmek istedim :) Bekleyen herkesin olumlu sonuçlarını alırız inşallah.............
hoşgeldin.
hakkında hayırlısı olsun.inş tedavin olumlu sonuçlanır..sendeki sorun neydi
Teşekkür ederim inş hepimiz için hayırlısı olsun.. İlk başlarda sorunun sadece eşimin sperm sayısının düşük olması sanıyorduk ama daha sonra yani doktorumu değiştirdikten sonra rahimde perde olduğu anlaşıldı. Histeroskopi yapıldı ve rahimdeki sorun giderildi, ben tüp bebek tedavisine başlayacaktım bu ay ama doktorum bir kez de kendisi aşılama yapmak istedi ikna etti beni. eğer bu aşılamayla da olmazsa mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun
anladım .bu perde olayını nasıl fark etti doktorun.rahim filmiyle falan ortaya çıkabilen bişeymi
bende rahim filmi çektirmiştim bendede sıkıntı çıkmamıştı.sen böyle yazınca kafama takıldı.herşey normla gidiyor normal yoldan bebeğim olabilir ama olmuyor 2 defa aşılama yatırdım oda olmadı.acaba diyorum doktorların kaçırdığı ufacıkta olsa bişeymi var.evet canım rahim filminde görülüyor. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde ilk muayenelerimiz olurken rahim filmi çektirmiştim ama ama doktor o kadar ilgisizmiş ki bana rahmimin normal olduğunu söyledi sonradan şimdiki doktorum ince eleyip sık dokuyan biri ve o sonuçlara güvenmeyip yeniden film çektirmemi istedi ve perde olduğunu farketti. Ben rahmimde perde varken 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı tutmuş olsaydı bile yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacakmış meğer, o yüzden herşeyde bir hayır varmış.....
bende rahim filmi çektirmiştim bendede sıkıntı çıkmamıştı.sen böyle yazınca kafama takıldı.herşey normla gidiyor normal yoldan bebeğim olabilir ama olmuyor 2 defa aşılama yatırdım oda olmadı.acaba diyorum doktorların kaçırdığı ufacıkta olsa bişeymi var.
Ben de senin gibi herşeyin normal olduğunu zannediyordum bu yüzden 2 sene vakit kaybettim...Filmine sen de bakıp görebilirsin normal olup olmadığını. İnternetten araştır normal rahim filmini ve kendi film sonucunla kıyasla. Ben 2 sene önce bunu yapmış olsaydım o doktora gider hesabını sorardım çünkü ilk filmimde de çok net görülüyor o perde. Ayrıca aşılamanın tutma ihtimali düşük biliyorsun kafanı çok karıştırma ama yine de tedbirli olmakta fayda var.
Veee bugün asilamamin 13. günü adet oldum. Yarin doktoruma yine gidecem insallah. Umarim uzatmaz yeni birsey cikarmazda tüp yaparlar.
Bende nerdeyse 5 yillik evliyim 3 yildir bebek istiyoruz ve gittigim her doktor bende bir sorun olmadigini diyordu. Esimde morfolojide problem var diyorlardi ama normal yolla yinede olabilir diyorlardi. Iki ay önce ikinci asilamamda erken ovulasyon problemimin oldugu ortaya cikti, ücüncü yani bu son asilamamda ise rahim duvarimin cok ince oldugu söylendi. Doktorum ifadesiyle bunlar iyiye alamet degilmis. Neye alamet acaba merak ediyom ama tam demedi ne oldugunu.
Yarin bakalim ne diyecek doktorum. Durmak yok tedbir bizden taktir Allahtan :)
aynen öyle bende de basık rahim var yazın aşılama yaptırcaz tutmazsa ameliyat olup sonra tedaviye devam edicez hakkımızda hayırlısı
neden aşılamadan sonra ameliyat oluyorsun anlamadım, tutsa bile rahimdeki o basıklık rahmi daralttığı için düşüklere ya da erken doğuma neden oluyor. Madem sorun belli önce o tedavi edilmeli değil mi?
Umarım iyi haberlerle dönersin doktordan, bana da aşılama yapılacak bu ay pek umutlu değilim tutmazsa hemen tüpe başlayacam uzatmadan.
merhaba arkadaşlar bende ilk defa aşila oldum 24 de sizlere sormak istediyim bişey var ben menagon inesi yaptım 9 tane ogünden beri göyüslerimde cok ağrı var normalmi bu cevaplarınızı beklıyorum lütfen
Merhaba canım senin dediğin ilacı ben bilmiyorum ama bana aşılama sonrası progesteron vermişti doktor. Sanırım senin kullandığın ilaçta aynı şey için. Aşılama sonra progesteron göğüslerde sertlik, şişlik ve ağrı yapıyor. İlacın bitmesiyle geçiyor ağrı.
Veee bugün asilamamin 13. günü adet oldum. Yarin doktoruma yine gidecem insallah. Umarim uzatmaz yeni birsey cikarmazda tüp yaparlar.
Bende nerdeyse 5 yillik evliyim 3 yildir bebek istiyoruz ve gittigim her doktor bende bir sorun olmadigini diyordu. Esimde morfolojide problem var diyorlardi ama normal yolla yinede olabilir diyorlardi. Iki ay önce ikinci asilamamda erken ovulasyon problemimin oldugu ortaya cikti, ücüncü yani bu son asilamamda ise rahim duvarimin cok ince oldugu söylendi. Doktorum ifadesiyle bunlar iyiye alamet degilmis. Neye alamet acaba merak ediyom ama tam demedi ne oldugunu.
Yarin bakalim ne diyecek doktorum. Durmak yok tedbir bizden taktir Allahtan :)
merhaba arkadaşlar bende ilk defa aşila oldum 24 de sizlere sormak istediyim bişey var ben menagon inesi yaptım 9 tane ogünden beri göyüslerimde cok ağrı var normalmi bu cevaplarınızı beklıyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?