Bugün doktoruma gittim. Kist oluşmuş doğum kontrol hapı kullanacam. Adetimin bitiminden 2 gün sonra gidecekmişim. Tahlillerim alındı. İnşallah önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyacağız :)
üzüldüm senin adına canım.ama hakkımızda hayırlısı olsun....gittinmi doktora ne dedi..son durum ne
aa yzmışsın yeni gördüm.hadi bakalım Allah kolaylık versin inş...
hehe bende sonradan gördüğünü gördüm :)
:)) tüp bebeği yine doktorunmu yapacak başka bi doktoramı gidecen
Aynı doktorum yapacak inşallah. Doktorumu seviyorum. Şimdiye kadarda birşeylerin ilerlemesini sağlayan o oldu.
Bugün doktoruma gittim. Kist oluşmuş doğum kontrol hapı kullanacam. Adetimin bitiminden 2 gün sonra gidecekmişim. Tahlillerim alındı. İnşallah önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyacağız :)
merhaba canım...bende iki ay menegon kullnamıştım bana pek ii gelmemişti sonra gonal f'e geçmiştik.hormon ilaçları olduğu için yan etki yapmış olabilirmiki.:26:
Üniversitenin tüp bebek bölümünde yaptilar asilamalari.bişey daha soracam aşılamalarını tüp bebek merkezinde falanmı yaptırdın.
Bir ay dinlendirmiş olursun yumurtalıklarını, hem de kistinden kurtulursun. Bahar ayında tomurcuklanacağız demek ki :))
Ben de bugün doktora gittim yumurtalarımı kontrol etti, bir tane 20 mm yumurtam olmuş endometrium kalınlığı da 7,8miş. Bu akşam çatlatma iğnemi yapacam cumartesi günü de aşılama yapılacak. Allah herkesin emeğinin karşılığını aldırsın inşallah, umutlarımızı boşa çıkarmasın.
Bugün asilaman varsmis. Allah yardimcin olsun canim.
sa canım napyosun görüşmeyeli... bende tüp bebeğe geçiyorum 2. aşılamam da tutmadıbende de kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi birtince tüp bebek olacak.. inşallah bu sefer rabbim izin verir .. ayrıca pazartesi hastanede olcam adet bitiminden 2 gün sonra çağırdı belki karşılaşırız :))..
Sağol canım bugün yapıldı aşılamam gün saymayacam bu kez düşünmeden normal hayatıma devam edicem :)
Hehe rana ayni durumdayim. Bende insallah yarin ayni durumdan dolayi hastanede olacam. Karsilasiriz insallah. Bak diyordum belki beraber tüp bebek yapariz diye. :)) insallah olacak canim ben tüp bebekten cok ümitliyim.
Sağol canım bugün yapıldı aşılamam gün saymayacam bu kez düşünmeden normal hayatıma devam edicem :)
matilda naptın.dinleniyormusun evde....ağrı sızı vs. varmı
Merhaba canım, evet dinleniyorum 4.gün bugün test yapmak için sabırsızlanıyorum ama :) sen ne alemdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?