Ümit Erdim Nasıl zayıfladığı ortaya çıktı!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
6 ayda 25 kilo vererek bambaşka bir görüntü kazanan Ümit Erdim, aşk acısı yüzünden hastalandığını söyledi.

Bir dönem Asuman Krause'yle büyük aşk yaşayan oyuncu,Twitter’ın canlı yayın uygulaması Periscope’dan ekrana gelen “Hadi Be” programına konuk oldu.

Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu-sunucu, bir dönem aşk acısı çektiğini itiraf etti.

Erdim, o günlerde yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bir süre sabahları uyandığımda sürekli kan tükürdüm lavaboya. Hastalık değildi, tamamen sinirsel. Sebebini bildiğim için de doktora gitmedim, birkaç ay sonra kendiliğinden geçti.”

acının tatlı sonucu diye buna denir :)))))
eskiden bende böyle olurdum stresten zayıflardım, evrimmi geçirme yaşlanmakmı nedir bilinmez stresten yiyorum sonuç 10 kg fazla var :S

Ne acisi ya uff spor klubune yazilmis fotograftada goruldugu gibi..Artik kelepce taktirmakta moda oldu.O da olabilir..Kan tukurmek nedir yani.Reklam icin yapmayacaklari sey yok!

Ne acisi ya uff spor klubune yazilmis fotograftada goruldugu gibi..Artik kelepce taktirmakta moda oldu.O da olabilir..Kan tukurmek nedir yani.Reklam icin yapmayacaklari sey yok!

Kan tükürmek olabilir gibi geldi bana. Stresten ya da aglamaktan kilcal damarlar catliyor olabilir pekala.

Cok tatli sempatik bi oyuncu.
Simdide yakisikli olmus ustelik.
Sonunu asumancik dusunsun artik..

Bildiğin diyet yaparak kilo verdi bu adam. Hatta doksanlar dizisinde birlikte oynadığı derya Baykal la birlikte diyet yapmışlardı. Kaç defa röportaj verdiler.
Bide 25 kiloyla olacak iş değil daha fazla vermiş bence.

Ne ask acisi yahu. Kendi demisti. Haftanin 5 gunu deli gibi spor yapmis. Bu dediklerini unuttu, asumana gonderme yapiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…