Ümitsizlik tükenmişlik tüp bebek tedavisini kesme isteği

Amiin Allah razı olsun

Merhaba acaba hangi hastane ve doktora yaptırdınız? paylaşırsanız sevinirim. Bende arayıştayım.

Vazgeçmeyin helede yaş geçerse daha zor prp yapılabilir araştırın maddi durumunuzunu bilmiyorum ama prp işe yarayabilir

Herşeyin bir zamanı vardır oda zamanı nı bekliyordur belki pes etseniz olmaz ki her olumsuzluğa karşı daha güçlü durmak lazım eşimin dediği gibi geç olması zor olması bile daha bi güzel bi kıymetli yapıyor o bebeği sabredin Rabb'im büyük

Canım hiç ümitsizliğe kapılma lütfen biz şifamızı arıyoruz o yüzden rabbim ney eylerse güzel eyler,
biz tedbirimizi alıyorsuz taktiri rabbime bırakıyoruz bol bol dua et istersen dr değiştir madem yumurta toplama da olmamışken çapa da bir tanıdığım yaptırıyor hemde çok memnun eğer istanbuldaysan öneriler yapabilirirm,
Hiç ümitsizliğe kapılma dr bana baya iyisin süpersin sende sorun yok embryiolar güzel çıkar dedi 11 olgun yumurta toplandı 1 tanesi döllendi sadece ve transfer için bekliyorum kalbini karartma git sonra çok pişman olursun.
ileride keşke deneseymişim dersin.

Doktor umutsuz konusmus. Bugune kadar hic bir doktor moralimi bozcak uzecek bisey soylemedi. Doktordan cıktıgım zaman, güzel konustu diye agladigim oldu.sorun yoksa niye olmuyo.3 negatif asilamam var sorun yok dogal olur drdiler. Bu yuzden asilamalardan sonra 4 yıl bekledim bi umut.olmadi zaman bosuna geciyo.tup bebege basladık 4 yumurta donduruldu. Hepsi 5.gun iyi kalite dediler. 1.deneme bos gebelik oldu dustu.ilk defa pozitifi gordum, oda kısa surdu ruya gibi. Gecen ay 2.denemeyi yaptık.transfer masasinda senden umutluyuz dedi doktor. Sonuc negatif simdi adet olunca 3.ye baslicaz hayırlısıyla umarım son olur biraz dinlen kafaani toparla ama vazgecme. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allaha kalmis
Sana pozitif bi ornek veremedim ama her sey guzel olsada Allah nasip etmediyse olmuyo

Prp tedavisi düşünülmedi mi? Devlet yerine özel hastaneye gitme şansınız varsa mutlaka onu öneririm

Çok doğru inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini

Çok doğru bende kendi kendime şey diyorum aslında başta böyle sıkıntı yaşıyorum ama belkide ilk transferde tutacak ve Allah o şekilde mükafat vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…