Ummadigi anda eski erkek arkadasi donen var mi ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi lmnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 yıl ayrı kalıp tekrar bırlesmeyı bassarabılmenız ne guzel.. masallah canım. bu ıkı yılda nasıl davrandın pekı ona karsı bı adım attın mı hıc
Surekli ondan gelirdi adim ama ben istemedim.cok aci cekti esim..ayriydik ama ruhen hic kopamadik.ama tereddutlerim varsi.mutsuz olacagimiza inandirmistim kendimi..ayriyken 3 defa bulustuk.sonra uzun aylar hic gorusmedik.en son ben mesaj attim.nasilsin diye.sonuc evlilige geldi:)

Nasibinde varsa oluyor galiba.zaman iste..

gerı donmesı ıcın bısey yaptın mı pekı sen ? masallah bu arada sıze:)
kendimi affettirmek istedim 1 ay. o yüzüme bakmadı. sonra bir daha hiç yazmadım. o bana ara ara yazsa da sevgimi belli etmedim. sonra 2 ay ortadan kayboldum. sonra barıştık. 5.yılımız teşekkürler :) hayırlısı o ise inşallah geri döner

masallah canım. ılk ben hata yaptım ayrılmak ıstedım nedenlerımı sundum ve ayrıldık. sonrasında gerı dondum gorustuk ama sevgılı gıbı degıl.. sonrasında bugun sonunun gelmeyecegını soyledı ve gorusmeyecegını soyledı.
bu 3ay boyunca sen ne yaptın hıc aramadın sormadın mı canım :KK43: bana tavsıyelerın neler bu konuda. nasıl davranmalıyım sence
Canım ilk iki hafta sürekli aradım Özür diledim ama konuşmama yemini etmişti sanki hiç bir şekilde cvp vermedi. Bende sonra yazmadım. Eğer hatalıysan özrünü dile sonra geri çekil. Whatsappta aktif olma face instagram gibi hesaplarında da aktif olma. Bırak merak etsin seni. Bi ay böyle devam et. Tabi bu süre zarfında kendine bak tarzını değiştir biraz çok daha iyi görünmeye çalış. Baktın bi ay geçti hala yazmıyo yeni tarzınla güzel güzel fotoğraflar yükle. Görünce dibi düşer dayanamayıp yazar tecrübeyle sabit dene :KK70:

Surekli ondan gelirdi adim ama ben istemedim.cok aci cekti esim..ayriydik ama ruhen hic kopamadik.ama tereddutlerim varsi.mutsuz olacagimiza inandirmistim kendimi..ayriyken 3 defa bulustuk.sonra uzun aylar hic gorusmedik.en son ben mesaj attim.nasilsin diye.sonuc evlilige geldi:)

Nasibinde varsa oluyor galiba.zaman iste..
aynen bende mutsuz olacagımızı dusundugumden ayrıldım. sonrasında pısman oldum. fakat artık mutsuz olacagımızı o dusunuyodu :( sanırım sımdı o uzun aylar bıze gozukuyo :) aynen canım nasıpte varsa oluyo... cok tesekkurler ve mutluluklar sıze :)

kendimi affettirmek istedim 1 ay. o yüzüme bakmadı. sonra bir daha hiç yazmadım. o bana ara ara yazsa da sevgimi belli etmedim. sonra 2 ay ortadan kayboldum. sonra barıştık. 5.yılımız teşekkürler :) hayırlısı o ise inşallah geri döner
cok guzel yaaa :) darısı basıma ınsallahh.. masallah masallahh :)

Canım ilk iki hafta sürekli aradım Özür diledim ama konuşmama yemini etmişti sanki hiç bir şekilde cvp vermedi. Bende sonra yazmadım. Eğer hatalıysan özrünü dile sonra geri çekil. Whatsappta aktif olma face instagram gibi hesaplarında da aktif olma. Bırak merak etsin seni. Bi ay böyle devam et. Tabi bu süre zarfında kendine bak tarzını değiştir biraz çok daha iyi görünmeye çalış. Baktın bi ay geçti hala yazmıyo yeni tarzınla güzel güzel fotoğraflar yükle. Görünce dibi düşer dayanamayıp yazar tecrübeyle sabit dene :KK70:
canım whatsapta engelledım sınırlenıp oda benı engellemıs sonrasında =) bugun en son konusmamızı normal msjla yaptık ıste. facede falan zaten sılmıstk bırbırımızı. bende engelledım ordanda =) 2 ay sonra dogum gunu onun. bu ıkı ayda hıc bısey yapmayıp sessız kalıcam ve dogum gununde de aramayı yada msj atmayı dusunuyorum. hatta belkı suprız yapıp yanına bıle gıdebılırım... bılmıyorm :( tabı o zamana neler olur bılemem. ama sımdıkı dusuncelerım bunlar bakalım... yapmalı mıyım sence bu dusuncelerımı

Ayrıldıktan bir sene sonra onunla konuşmak istedim ama beni tersledi. Oysa saygılı bi şekilde ayrılmıştık.

Aradan bir sene daha geçti, annem ameliyat olduğu gün bana mesaj atmış faceden. Tabi ben birkaç gündür face bakacak halde degildim. Sonra gördüm aptal gibi konuştum. Kendime gelince, acımdan istifade etmeye çalışan biri olduğunu anladım. Bir sene önce geri cevrildigimi de hatırladım ve kendime kizdigimla kaldim.

Bir erkek uzun zaman sonra tekrar dönmek istiyorsa sakın inanma. Ya çiçeklerden bal alıp doymuştur ya da bal verecek çiçek bulamamıştir. Kimsenin yan cebine koydugu olmayın

Basliktanda anlasildigi uzere.. kesin olarak biten bi iliskiniz tekrardan basladi mi hic ? Pisman olma ihtimali ne ? Belli bi ayrilma nedenimiz yok...
Evet canım 4 yıl sonra dondu askerde iken gelmesine 4 ay kala şimdi geldi ve kabul ettim mutluyuz da şükür çok değişmemiş ama döndü en nihayetinde hala inanmak da güçlük çeksem de :-)

Burcunu desene bana bi şunun,bu aralar çevremden çok duydum eskisi dönmek istiyor vs gibi hepsinin ortak noktası burçları idi merak yaptım :KK53:
merkür geriliyor ya hepisni ilişkiler evinde geriliryorsa ya da oralarda bir yere açı maçı varsa ondandır

bnmki dondu 3 ay sonra icip icip aradi...aldatilmistim ustelik..cok seviyorum gelse dayanamam diye düşünüyodum..geldi konustuk bulustuk,baktim ki hicbirsey eskisi gibi degil.icimde guzel olan bütün duygular bitmis..devam etmedm..iyi ki de etmedim..

Back
X