ummadım ama geldi okumalımıyım?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Merhabalar ..

Ben ygs çalışmadan sadece hadi sağlık bölümleri gelirse diye girmiştim . Biyoloji bölümü mezunuyum . Formasyon aldım .Atamalar zor olunca iş bulamayınca hadi deneyim kendimi dedim . Aslında iyi puan gelmedi . Son gece tercih listesi doldurdum .Bulunduğum şehirdeki tüm ünv sağlık meslek yüksekokullarını düşünmeden listeledim yolladım

Gel gör ki Eczane Hizmetleri ikinci öğretim geldi . Hiç beklemiyordum . Meslek lisesi öncelikleri olduğu için..

Biyolojinin üstüne bir katkısı olur mu sizce iş bulabilmek için .. Bir fikriniz var mı acaba ? Bazı hastaneler biyoloji mezunu eczane ilaç hazırlama belgesi olan biyolog arıyordu çünkü ..Ya da ilaç firmalarına girmem daha mı rahat olur ki ?

Bence ikinci öğretim olduğu için gidebilirsiniz hem gündüz part time çalışma imkanınız da olur...

Kesinlikle etkili olur işe girerken tabi, cevabını kendin vermişsin zaten sen bir kaybın da olmaz okurken, hem 2 yılcıkmış hemen mezun olursun hem de zorlanmayacaksın alt yapın az çok var önceden aldığın eğitim itibariyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…