merhabalar konuyu görünce bende dahil olmak istedim kızlar..benim şimdi 20 aylık olan oğlum ben afiyette doğum yaptım ama memnun kalmadım açıkçası ve sebebide doktor hanımdı.ismini hatırlayamıyorum genç kızıl kıvırcık saçlı bi bayandı.gröümcem ondan memnunum dedi öyle gittim ama ben hiç memnun kalmadım..ben zaten burda bakşa bi kliniğe gidiyordum sadece dogumdan bi süre önce yani son ayımda gittim 1 kez muayene oldum birkaç tahlil istedi onu yaptırdım sonra 15 gün sonra çağırdı gittim alttan muaene etti ve 2cm açıklık var dedi.yarın gel doğuma dedi ama bende ne ağrı ne sancı ne su gelmesi hiç bir belirti yok..tabi benimde ilk doğum cahillik var beklemeye korktum gittim..biraz geç kaldık bu odaya girdim geç kaldım diye laf etti fln neyse ben zaten doğum paniğiyle sinirlerdim gerildim ama neyse dedim..suni sancı vererek doğum yaptrıdı ama doğumum iğrenç geçti çok zorlandım hiç yardımcı olmadı,inanılmaz dikişim vardı ve alaycı bi tavır takıntı nçokta ona deli oldum..düşünün yani ben bağırıyorum doğum anında ama çocuğun kafası çok az çıktı devamı gelmiyor ,kadın karnıma bastırıyor nefes alamıcak duruma geldim bastımasın nefes alamıyorum diyorum,kadın alaycı bi tavırla o bastırmasa sen doğurabilcemmi sanıyorsun,nefes alamıyorsa oksijen verin dedi ama ben kendimden geçmişim yani,oksijen verse nolur sancı geldi ben bağırıyorum oksijen düşüyo yerlede..yani böyle iğrenç bi doğumdu.ve doğumdan sonrada yine aynı tavırla sen 2.cide normal düşünme hiç doğuramazsoın diyor..ve doğumdan sonrada 1 yıl psikolojim düzelmedi,ayrıca cinsel açıdan hiç bişey hissetmez oldum ve araştırdımki zor doğumlarda kaslardaki zedelenmeden kaynaklanıyormuş..yani sırf onun yüzünden bu yaşta cinsel hayatım bitti,oğlum 1,5yaşını geçti ben hiç cinsel yaşamımızdan bişey anlamadım.şimdi tekrar hamileyim ve ödğm kopuyor..ayrıca bebeğimi 37.haftanın bittiği gün doğurttu ve sarılık oldu ve birde prematür yazmışlar,ve sarılık 29 olduğu halde bizi hastenden salmışlar..sarılık sınırı 30 muş düşünün..5gün sonraki kontrolde öğrendik bunu 1gece yattık sarılık için 400lira fatura çıkardılar kendimizi zeynep kamile zor attık 1 hafta kaldık ancak çıktık ve ben boğmaca olup 3 ay çektim..tam bir rezillikti..ilk doğumu yapacaklar çok dikkatli olsun..