Ümraniye Afiyet hastanesi ...

mrb papatyanıngüneşi
arkadaşım siz gıttınızmı doktor hakkında özellikle serçın hanım için randevu aldım cuma gunune iyimidir
merak edıyorum heyecanlıyımda ayrıca benım sorunum 6 yaşında bı oğlum var 2.ncı bebiş istiyoruz allah verırse rahım fılmı isterler dıye korkuyorum acaba çektıren varmı bılgılerinizi paylaşırsanız sevinirim

biz bilgi hanım a gitmekteyiz, oldukça da memnunuz. rahim filmi hakkında çok bilgim yok. ama teşhise yarayan bir şey olduğu için zararı olacağını düşünmüyorum.

mrb ben bugun serçin hanıma ggıttım çokta iyi diyemicem çünkü ben içerdeyken bikaç kişiyi
daha içeri aldı kafam karıştı oyle olmaması gerekırdı bence çünkü özel hastane rahat etmek için gidyoruz oraya zaten bana yara var dedi kist var dedi kan testı yaptırdım yarın sonucunu alıcam bı muayene parasıyla çıkılımıyo 20 lırada tahlıl için verdim adetlerım düzensızya 2 aydır adet olmuyorum ultrasonda bebek görunmuyo belkı kan testınde çıkar dedı bılmıyorum gırdım bu yola allah hepimizin yardımcısı olsun

mrb arkadaşlar ben cumartesi kontrole gittim afiyet hastanesine serçin hanıma benı muayene ederken çabuk ol iki hastam var onlara bakıcam dedi
bende tabiki sinirlendim ne demek çabuk ol ben özel dıye rahat lık için gelip 10 günde bır 25 tl verıyorum kolayca anlatılanı anlamak için çabuk olursam soracağım soruları soramazsam ben nıye özele gıdım kusura bakmayın arkadaşlar çok sinirliyim bıdaha kesinlikle gitmicem hastanemı değiştirecem bıde ıyı diye övuyorlardı bana nette araştırdığımda benı muayene ederken başka bır hastayla daha ilgilenıyo o yuzden kesınlıkle gıtmice 1 ayda o hastaneye 100 tl param gıttı yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum bayyyyy

canım fazilet hanıma gitmeni öneririmm ben 3 hafta önce tanıştım kendisiyle.. kötü bir ruh haliyle gittim kendimi berbat hissediyordum bir başka doktorun yapmış olduğu konuşma üzerine moral olarak çökmüştüm kendisi manevi olarakta destek oluyor derdini rahatlıkla anlatabiliyorsun ve o gün muayaneden sonra benim dopller çektirmem gerekiyordu ama randevum yoktu saolsun beni araya sıkıştırdı hemen radyoloji doktoruyla irtibata geçerek benim durumumun acil olduğunu ve hemen yapılması gerektiğini iletti süperrr bi doktor tavsiye ederim biraz uzun oldu ama :):))::)

arkadaşlar bende afiyette serçin hanıma başlamıştım ilk gidişimde bir problem yoktu fakat 4 ay sonra 2. gidişimdeki o zaman tedavi görme amacıyla başlamıştık gittiğimde hiç memnun kalmadım aynen anlatıldığı gibi içerde hasta varken diğer hasta alınıyor eşler ilk çocuklarını görmek için geldiğinde içeri sokulmuyor ve kadın hiç bir şekilde sizi konuşturmuyor önündeki kağıttan okuduğu şeyleri sölüyor sadece. bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde gittim 3 hafta sonraki kontrolümde bir daha gitmedim oraya erdeme başladım şu an 5 aylık hamileyim ve malesef bu seferde çok memnun olduğum doktorum hastaneden ayrıldı. ve kesinlikle afiyeti önermiyorum muayene ücreti 25 tl ve kesinlikle düzgün bir hizmet alamıyorsunuz birde üzerine azarlanıyorsunuz çamlıca erdem de muayene 15 tl randevulu giderseniz.ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi acil durum çocuk doktorları var afiyette yeni doğan yoğun bakımı yeni açılmış ve sadece 3 tane küvez varmış

merhabalar konuyu görünce bende dahil olmak istedim kızlar..benim şimdi 20 aylık olan oğlum ben afiyette doğum yaptım ama memnun kalmadım açıkçası ve sebebide doktor hanımdı.ismini hatırlayamıyorum genç kızıl kıvırcık saçlı bi bayandı.gröümcem ondan memnunum dedi öyle gittim ama ben hiç memnun kalmadım..ben zaten burda bakşa bi kliniğe gidiyordum sadece dogumdan bi süre önce yani son ayımda gittim 1 kez muayene oldum birkaç tahlil istedi onu yaptırdım sonra 15 gün sonra çağırdı gittim alttan muaene etti ve 2cm açıklık var dedi.yarın gel doğuma dedi ama bende ne ağrı ne sancı ne su gelmesi hiç bir belirti yok..tabi benimde ilk doğum cahillik var beklemeye korktum gittim..biraz geç kaldık bu odaya girdim geç kaldım diye laf etti fln neyse ben zaten doğum paniğiyle sinirlerdim gerildim ama neyse dedim..suni sancı vererek doğum yaptrıdı ama doğumum iğrenç geçti çok zorlandım hiç yardımcı olmadı,inanılmaz dikişim vardı ve alaycı bi tavır takıntı nçokta ona deli oldum..düşünün yani ben bağırıyorum doğum anında ama çocuğun kafası çok az çıktı devamı gelmiyor ,kadın karnıma bastırıyor nefes alamıcak duruma geldim bastımasın nefes alamıyorum diyorum,kadın alaycı bi tavırla o bastırmasa sen doğurabilcemmi sanıyorsun,nefes alamıyorsa oksijen verin dedi ama ben kendimden geçmişim yani,oksijen verse nolur sancı geldi ben bağırıyorum oksijen düşüyo yerlede..yani böyle iğrenç bi doğumdu.ve doğumdan sonrada yine aynı tavırla sen 2.cide normal düşünme hiç doğuramazsoın diyor..ve doğumdan sonrada 1 yıl psikolojim düzelmedi,ayrıca cinsel açıdan hiç bişey hissetmez oldum ve araştırdımki zor doğumlarda kaslardaki zedelenmeden kaynaklanıyormuş..yani sırf onun yüzünden bu yaşta cinsel hayatım bitti,oğlum 1,5yaşını geçti ben hiç cinsel yaşamımızdan bişey anlamadım.şimdi tekrar hamileyim ve ödğm kopuyor..ayrıca bebeğimi 37.haftanın bittiği gün doğurttu ve sarılık oldu ve birde prematür yazmışlar,ve sarılık 29 olduğu halde bizi hastenden salmışlar..sarılık sınırı 30 muş düşünün..5gün sonraki kontrolde öğrendik bunu 1gece yattık sarılık için 400lira fatura çıkardılar kendimizi zeynep kamile zor attık 1 hafta kaldık ancak çıktık ve ben boğmaca olup 3 ay çektim..tam bir rezillikti..ilk doğumu yapacaklar çok dikkatli olsun..

arkadaşım böyle başından geçmiş olayları anlatarak bence bizlere bi yol gösteriyosun önce bunun için sağol.benimde afiyetle alakalı bi sıkıntım oldu bende paylaşmak isterim.benim ikili testim biraz pürüzlü çıktı.dr da bana (bu arada zeynep kamile gidiyorum şu anda da 4,5 aylık hamileyim) üçlü testin gününü malum zeynep kamil dolu olduğu için baya bi geçe verdi beklemek istemedim bi özelde yaptırım dedim açıkcası fiyatıda uygu geldiği için özele gittim gitmez olaydım afiyete gittim inanırmısın benden ultrasonu çekti meğer kanda veriliyomuş ben ne bilim 50 kere hamile kalmadım ya ilk dr bana bu kadar işin dedi bittimi dedim evet dedi 30 lira ücreti yatır yoksa sonucu alamazsın dedi.sonuçta 1 haftadı çıkıyo oda muamma telle aradımda 3 günde çıkıyo dediler o yüzden ona gitmiştim işin içinde para varya neyse ben 1 hafta bekledim sonucum için aradım çıkmadı niye siz kan vermemişsiniz ama sinirlerim nasıl bozuldu o kadarda soruyorum başka bi şey varmı diye bu kadar diyo neyse gittim kan verdim bide kusura bakmayın diyolar ve hiç ilgilenmiyo benim dr adıda saliha hanımdı valla söylemek istedim şu ya parana kıyıp esaslı bi özele gidicen yada zeynep kamile gidiceksin en doğrusu bu paranla sıkıntıya düşmek daha çok koyuyo insana neyse bütün hamilelere allah yardım etsin

İlk doğumumda bu hastanede oldu ..üstelikte yeni uygulanan bir yöndemle belden aşağısını uyuşturarak ...hemşire bile ilk defa böyle bir sezeryan yöntemi görüyorum demişti.. bu olay yaklaşık 13 sene önceydi... şimdi hayırlısıyla ikinci bebeğimizide bu hastanede yapmayı düşünüyorum....Afiyet hastanesine gelmem tesadüfler sonucu oldu. Eski adıyla ömür hastanesine gidiyordum... adının vermek istemediğim doktor bana sezeryan tarihini çok ileri verince bizim bebek normal süreç olan 9 ay 10 günlük zamanında gelmeye kara verdi... hastanenin amelyathanelerinde sorun olunca hastane aramaya başladık gecenin 2 sinde ..Gerisini anlatmıyıcam çünkü uzun hikaye..

Arkadaşlar afiyete gitmeden önce iki kere düşünün derim berbat bir hastane birkere çok pis tuvaletleri koridorları bakımsız benim doktorum fazilet hanımdı doktorumdan kişisel olarak memnun kadım yalnız randevulu gidiyorsun randevusuz hasta alıyorlar araya ne zaman gittiysem uzun saatler beklemek zorunda kaldım her seferinde sezeryanda dendi ve saatlerce gelmedi bir sezeryan saatlercemi sürüyor birden fazla ameliyata girmesi anlaşılır gibi değil hepimiz biliyoruz ki acil hal dışında sezeryan kısa süren bişeydir ve randevuludu fakat çoğu kez muayene randevuları ameliyatlarla çakıştırılıyor üstelik doktor ogün yoksa eğer sizi arama randevunuzu iptal etme lütfunda bile bulunmuyorlar bir ukala ters yaklaşım özel değil devlet sanki ameliyathanelerini görmedim ama pis olduğunu duydum yeni doğan ünitesi yok böyle bir hastanede doğum yapmak işi şansa bırakmaktan başka bişey değil siz bilirsiniz tabi..

of kafam karıştı ya ..herkes doktorundan memnun ama hastaneden değil.bende 30 haftalık hamileyim serçin hanıma gidiyorum ..biri demiş ya konuşturmuyor diye aynen öyle ama sorman gerekenlere cvp veriyor aklımda soru kalmıyor ben buna tecrübe derim...
hastanede evet birz bakımsızdı ama ben şanslıyım ki şuan bakım yapılıyor en son gittiğimde baya güzel olmuştu...koridorlar falan güzeldi..önemli olan dr.bence

selam,
bende cumartesi günü gece hafif bir kanama olduğu için afiyet hastanesine gittm. kadın doğum doktoru olduğundan şanslıydık. ama pek ilgili davrandıkları söyleyemiycem. dr serçin hanım varmış netten fotolardan cıkrdım. çok konuşturmadı. hafif kanama var. istirah et geçer dedi. söyleyceklerini söyledi biz zaten panık olmuşuz insan azcık rahatlatmaya çalışır. kan uyuşmazlıgı var tehlike bir durum olmasından korkmuşuz. dogru düzgün cevap alamadık. gece yarısıydı uykuluydu neyse insandır olabilir dedik. 10 gün içinde kontorle gitcem yine ücretsiz dediler. bakalım gündüz nasıl bir tecrübe yaşıycaz. herşeye ragmen gece nöbetçi doktoru olması çok iyi....

ben oarada dogum yapmayı planlıyordum dr dısardan gelcek yanı sadece dogum ıcın gıdecez hıc gıtmedım hastanaye nasıl bır yer yakında gıdenler yazsın

Merhaba afiyet hastanesinde 3 doktora gittim bugüne kadar kadın doğum üzerine.İlk gittiğim kişi Bilge hanımdı gayet iyi ilgili ve psikolojik olarakta insanın ruhunu destekleyen birisi fakat eşim ona gitmeme artık izin vermiyor ama ben kendisinden açıkçası çok memnundum.İzin vermemesinin sebebide gebelik takibi onun yaptığı sırada bebeğimizi kaybetmememiz ama dediğim gibi ben kendisinden gayet memnundum.İkinci doktor olarak nejla hanımı seçtik fakat seçtiğimize bin pişman olduk.Birincisi odasına girdiğimizde şikayetimi bile sormadı ikincisi sormadığı halde ben şikayetimi anlatırken sözü boğazıma tıktı ve tersler gibi mimikleri vardı üçüncüsü resmen bebkten yana umutlanma kaybedebilirsin diye çat diye yüzüme söyledi ve eve ağlayarak geldim psikolojim altüst oldu.Bu gerekçelerle nejla hanımdan biz memnun kalmadık tabiki kalanlar vardır ama biz hasta hakları değerlendirmesi sonucu memnun kalmadık....Üçüncü doktor ise Vefa hanım aynı hastanede...Bu hanımı size anlatamam genç olmasına rağmen o kadar insanın ruhunu okşuyor ve okadar destek veriyorki üstelik odasına girdiğimde yarım saate yakın şikayetlerimi dinledi ve bana okadar yardımcı olduki.Ben çok doktor gezdim ama vefa hanımın yer çok ayrı gebe olduğum sırada tanıdım kendisini fakat o bebeğide kaybettim ama ne yaptm yaptım eşimi ona götürmesi için ikna ettim.Üstelik kendi aşamayacağı konularda kendi dışındaki hocalarından da yardım alabilen ve hastasına bu iyiliğide yapan bir insan.Allahın izniyle evlat hasretim onunla sona erecek ben bunu hissediyorum ve ben o doktoru hiç unutmayacağım.İyiki vasrın vefa hanım..Allah senden razı olsun yardımların ve ilgin için başarıdan başarıya koş inşallah...

Arkadaşlar afiyet hastanesinde ayrıntılı ultrason çektirmeyi düşünüyrm. Yakın zamanda çektiren var mı. Fiyatı 150 lira cd de veriyorlarmış. Giden varsa izlenimlerini paylaşırsa sevinirim

ben oarada dogum yapmayı planlıyordum dr dısardan gelcek yanı sadece dogum ıcın gıdecez hıc gıtmedım hastanaye nasıl bır yer yakında gıdenler yazsın

sizin doktorunuz kim acaba bnde dısardan bi doktr düşünüyorumda orayla anlaşması varmış. o sekilde olunca hastane fyatı ne kdar oluyor :44:

slm arkadaşlar.. 12 haftalık hamileyim.Hamileliğimi öğrendiğim günden beri Vefa Hanım'a muayene oluyorum.Dilinden bebeğim,annem,canım lafları eksik olmuyor :) Yakın davranması,açıklayıcı konuşmalar yapması güven veriyor.ki doktorun hastasıyla konuşurken ki ses tonu bile önemlidir. Aklıma gelen herşeyi rahatça soruyorum.hoş zaten oyle olması gerekıyo ama bazı doktorları da biliyoruz.tavırlarından dolayı insan ne soracağını unutuyo :KK43: İyi bi doktor bulmanın yanı sıra muayene ve doğum fiyatlarını da düşünüyo insan.bana hepsi de uygun geldiğinden,Allah izin verirse Afiyet Hast'de yapacagım doğumumu :) daha önce oraya gitmem diyordum cünkü hastanenin yoğun bakım ünitesinin ve yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olmadığını duymuştum arkadaşımdan.hastaneye sordum hepsi de var. gördüm de.. He bu arada Vefa Hanım daha önce Zeynep Kamil'de çalışmış.Bilginize.. (kendi adıma önemli bir ayrıntıdır bu) Son olarak diyeceğim, Allah,isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler versin.. :)

Son düzenleme:
Afiyet hastanesini kesinlikle tavsiye etmem.
Detayli ultrason cektirdim orada.
Doktor surekli beni de esimi de tersledi. buyuk bi hevesle gittigimiz halde moralimiz bozuk olarak ciktik.
Bebegin gelisimi geride dedi, gec mi yumurtladin dedi. dedim kendi doktorum gelişiminin normal sartlara gore ileride oldugunu soyledi.
Sordugum soruya cevap ver gec mi yumurtladin dedi.
Bilmiyorum dedim, nerden bilebilirim ki..
Esimde video cekebilir miyiz diye sordu. tv ekibiyle gelmeyi ne zaman talep edecekler diye bekliyorum valla dedi. napicaksiniz cekip, cekince ne olacak dedi. sonra biz zaten cd verecegiz dedi.
biz nerden bilelim senin cd verecegini.bikac tersleme daha,
ve boyle gereksiz terslemelerle dolu bir muayene oldu.
Afiyet hastanesinde kesinlikle cektirmeyin.

Bende afiyete başladım geçen ay tavsiye üzerine özgür hanima gidiyorum bir kere muayene oldum ama doktorumu sevdim şimdilik sorularimi cevapladı anlayışlı ve ilgiliydi ama ben muayene olurken içerde beş kişi vardı ben ve eşim dışında hasta değildi ama görevli flndi galiba bayanlar ama ben rahatsız oldum gözler ustumdeydi yani. hastane konusunda şüphelerim var inslh sıkıntı yaşamam normal doğum 750 dediler.doğumdan sonra da yazarım inslh memnun kalırım

Back
X