- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 29
"Su testisi su yolunda kırılır" yazan kişilerin yorumlarını dehşetle okudum. Bu şekilde normalleştiriyorlar çünkü minareyi çalan kılıfını hazırlıyor. Adam zaten planlamış "Niye öldürdün?" sorusuna cevabı belli. "Hapçıydı, yolluydu, beni aldatıyordu" Kendini savunabilecek, bunun doğruluğunu ya da yanlışlığını ispat edebilecek biri var mı ortada, yok. Bu kadar kolay mı arkadaşlar, ben de sizi öldüreyim o zaman "Benim namusuma laf etti, zaten hap da kullanıyordu pisliğin tekiydi" diyeyim. Sana kendini savunma hakkı bırakıyor muyum? O çok istediğiniz idamda bile suçsuz yere asılanlar olmadı mı? Velhasılı kelam kadın hapçı, yollu, bu ülkede niye mahkemeler var niye kanunlar var? Bu kadının cezası ölüm mü olmalı? Kapatalım bütün mahkemeleri gidelim o zaman herkes kafasına göre birbirine ceza versin. Bu nasıl bir mantık, benim aklım almıyor.
Kanun!!!derken rüşvet demek istediniz heralde parasi olanin düdüğü ötüyor ne yazikki..yasa diye bir sey yok büyük balık küçük balığı yer diye bir sey var,paran oldugu surece herseyi yapabilirsin cünkü adalet diye bir şey yok.