• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlar duygusaldır, 1 erkeğin şahitliği 3 kadının şahitliğine denk

1 erkek 4 kadınla evlenebilir

Bunların neresi hak pardon? Yarımakıllı yerine konmak mı, başka bir kadınla kumayla aynı evde yaşamak mı? Bunları da geçtim madem İslami yönetimler kadınlara çok hak tanıyor!!!! nerde bu adı geçen haklar, neden yüzyıllardır gören duyan olmadı??!?
agzina saglik be cherry
senin gibi kadinlarin cogalmasi dilegiyle sevgilerimi gonderiyorum

Lonely hanim bak sekerim, sudi arabistan daki zenginlik icinde yüzen sultanlar kendilerini peygamberimizin soyundan geldigni "iddia" edip ehli beyt biziz diyorlar ve seriati bak ne güzel yasiyorlar. Onlara göre en iyi Islami anliyanlar onlar dimi? Bu konular biraz derin ve bilgi ister, asil sen biraz daha arastir emi.

Kurani kerimi hakkiyla yasamiyorlar bana acin bir ayet soyleyin kadinlari eziyor diye buyrun

Onla
Lonely hanim bak sekerim, sudi arabistan daki zenginlik icinde yüzen sultanlar kendilerini peygamberimizin soyundan geldigni "iddia" edip ehli beyt biziz diyorlar ve seriati bak ne güzel yasiyorlar. Onlara göre en iyi Islami anliyanlar onlar dimi? Bu konular biraz derin ve bilgi ister, asil sen biraz daha arastir emi.

Off Allah bu adamın belasını versin bunu yetiştiren anayada yazıklar olsun nasıl bir psikopat bu orda erkeklerde ceza verilsin 5 taneler hepside kaçtı
İnşallah yaşarken ölür içeride çürür inşallah gün yüzü görmez
O bir anne lan Allahsız ne olursa olsun bir insan bunu haketmez

Şeriat denince akla ilk gelen özgürlüğü kısıtlanan, hiçbir hak tanınmayan, her türlü hakaret ve eziyete maruz bırakılan, aldatılan, dışlanan vs kadınlar gelir direk. Oysa İslam dininde şeriat kadından yanadır bizim 1 asır önce elde ettiğimiz tüm hakları hatta fazlasını yüzlerce yıl önce İslam dini bize zaten vermiştir. Şeriat kendi kurallarına göre uygulanırsa iyi bir kanun şeklidir. Ama ne yazık ki bir kaç rezil Islam ülkesi ve milletleri sayesinde amacından saptırılmıştır.
Mesela hangi haklar ? Biraz açar mısınız?

ahah sağlam güldüm. şeriat kadını ezer dediğimiz için cahil olduk :)))) şöyle bi bilet al da şeriat ülkelerini dolaş gel bi canım sana nasıl değer (!) veriyolar bi görürsün

ya daha geçen gün şeriatın en ağırının olduğu yerde
bir kadının fehime kara hac sırasında kaçırıldığı istemediği adam tarafından 25 yıldır tecavüze uğradığı 4 çocuğunun olduğu tek başına sokağa bile çıkamadığından konsolosluğa bile gidemediğini öğrendik müge anlıda

bu defa adam bu yaptığı kanıtlanırsa idam cezası alırım diye kadını tamamen eve kapatıp hiç bir yere çıkarmıyormuş
yetkililer zaten hiç bir şey yapmıyor
düşünün evli barklı kadınsınız çoluğunuz çocuğunuz var istemediğiniz adamla zorla evleniyorsunuz üstelik kutsal bir vecibe yyerine getirirken
buyurun size muhteşem harika dehşet güzellikteki şeriat kanunları (!)
Siz anlatsanıza öyle araştırın demekle olmuyor ki. Burdakiler bilmiyor baksanıza hem araştıracağa da benzemiyorlar. Öyle olsa çoktan araştırırlardı..hem hepimiz öğrenmiş olurduk. 3-5 kişinin bozduğu şey nasıl koca ülkede uygulanıyor.

Buyrun en guzel okuyup öğreneceğiniz yer kurani kerim kadini kirbaclayin yada eve kitleyin ,babasi kiziyla evlensin her erkegin 5 karisi olacak diye bir sey yaziyor mu ben gormedim goren bana soylesin burda laf kalabaligi yapmasin.

Buyrun şeriatla yönetilen bir ülkeye gidin de siz de kurtulun biz de kurtulalım artık. Gidin o ülkelerde yaşam tarzınıza uygun yaşayın. Ama yemiyor değil mi? Türk kanunlarının kadına,insana verdiği hakları sonuna kadar kullanıp, şeriat sayıklamanızı samimi bulmuyoruz. Buyurun sınır kapıları size sonuna kadar açık. :KK3:

Sizde CAHILSINIZZ:halay::halay:

Benim anlatmak istedigimi neden idrak edemediniz anlamadim diyorumki seriat kurani kerimi baz alir acip okuyun bakalim kadini nerede incitmis ya

Zaten o ulkelerdede seriat uygulanmiyor sadece seriatla yonetiyoruz diyorlar ama hic bir seyleri seriate uygun degil

Kitlemiyor mu? Şeriat eve kapanmak kardeşim, namahremden kaçmak için. Şeriatın olduğu yerde misal bir kadın yabancı bir erkeğe doktorluk, avukatlık yapabilir mi???

Bırakın bunları Allah aşkına siz kimi kandırıyorsunuz? Madem bu kadar şeriat sevdalısısınız, gidin Arabistan'da yaşayın siz de rahat edin biz de! Yemez tabi, burda konuşmak kolay şeriat şeriat diye ama orda sokakta ahlak polisinden sopa yemeyi yemez. Mail ile boş olup 0 hakla sokağa konmayı yemez. Sosyal hayatta da, mahkeme önünde de hiçbir hakka sahip olmamayı hiç yemez. Burda şeriat diye atıp tutmak kolay tabi, yemez kardeşim yemez bırakın klavye delikanlılığını.

Eger arabistan sözde degilde özde seriatla yonetilseydi giderdim

Ayrica acip kurana az bakarsaniz kadinlarin hep kirilgan naif ve hassas olduklari yazar

Kadinlarin haklari ditorsunuz 'ya ben o haklari goremiyorum surda bile parasini kazanip babasina kocasina hesap vermeden catir catir yiyen var mi yok
Bunu gec bide maas kartlari ellerinde degil aaa tabi dogru moderndik dimi unutmusum :KK49:

Kadınlar duygusaldır, 1 erkeğin şahitliği 3 kadının şahitliğine denk

1 erkek 4 kadınla evlenebilir

Bunların neresi hak pardon? Yarımakıllı yerine konmak mı, başka bir kadınla kumayla aynı evde yaşamak mı? Bunları da geçtim madem İslami yönetimler kadınlara çok hak tanıyor!!!! nerde bu adı geçen haklar, neden yüzyıllardır gören duyan olmadı??!?

Evet iki esliligi savunmuyorum simdi konuyu oraya cekmeyin ama günümüzde de iki eslilik yok ama mideler konya ovasi kadar geniş bu konuda buna ne diyeceksin bakalim

Ayrica benim iznim olmadan benim kocam ikinciyi evlenemez seriatte boyledir

Size ışide katılan türk kadınlarının söylediklerini, yaşadıklarını izletmek lazım ki anlayın bazı şeyleri. Onlar da sizin gibi şeriat harika hayalleriyle yola çıkmışlardı. Aman ya konu nereye geldi. Az sonra burada bir kıyım yaşanacak gibi geliyor, benim de kendimi banlatmaya niyetim yok. :KK25:

O kadını öldüren yaratıktan çok kaçan şerefsizlere sinirlendim kaç kişisiniz niye kaçıyorsunuz allah belanızı versin sizin.

Size ışide katılan türk kadınlarının söylediklerini, yaşadıklarını izletmek lazım ki anlayın bazı şeyleri. Onlar da sizin gibi şeriat harika hayalleriyle yola çıkmışlardı. Aman ya konu nereye geldi. Az sonra burada bir kıyım yaşanacak gibi geliyor, benim de kendimi banlatmaya niyetim yok. :KK25:

Isid bir terör örgütüdür seriatle uzaktan yakindan ilgiside yoktur

Seriatin adini kullanip adam topluyorlar ve islami barbarlik dini olarak gösteriyorlar en çokta onlardan nefret ediyorum

Mesela hangi haklar ? Biraz açar mısınız?

Şöyle yüz yüze olup konusmak isterdim sizinle daha güzel anlatabilmek için

Bir misal vericem

En degerli bir mucevherinizi ne yaparsiniz sararsiniz ve kaldorirsiniz gorunmesini istemessiniz..iste kadin en degerli varliktir diyor ve bu degerli varliga butun pis bakislar degemez bu yuzden sakinmak gerekiyor ortunmek gerekiyor

Ya ayet yada hadis tam hatirlayamadim bir kadin yemek yapmak ev temizlemek utu bulasik bunlardan asla sorumlu degil eger kendi rizasiyla yaparsada lutfundandir diyor ve yapmayinca kocasi bunlari yapacak bir hizmetli tutmak zorunda

Efendimiz söküğünü bile eslerine diktirmemis kendi dikmis

Bir kadin cocugunu emzirdigi sutun parasini bile alabilir esinden

Islam kadina ucte bir hak veriyor diyorsunuz ama bugun ulkemizdeki cogu zengin insan kizina bir ekmek bile vermiyor
Ve kadin babasindan ucte bir pay alirken esindende ucte iki pay alır yani esit oluyor yine

Bu saydiklarim nerde simdiki sozde seriat nerde

="Lonely141, post: 53923349, member: 863432"]Eger arabistan sözde degilde özde seriatla yonetilseydi giderdim

Ayrica acip kurana az bakarsaniz kadinlarin hep kirilgan naif ve hassas olduklari yazar

Kadinlarin haklari ditorsunuz 'ya ben o haklari goremiyorum surda bile parasini kazanip babasina kocasina hesap vermeden catir catir yiyen var mi yok
Bunu gec bide maas kartlari ellerinde degil aaa tabi dogru moderndik dimi unutmusum :KK49:
yahu kardeşim. .şeriat dediğin gelse senin bildiğin ama anlatamadığın şekilde mi gelecek yani? Bir de siz modern kölesiniz diye herkes öyle olacak değil. Kadınlar yaratıyor olabilir dediğinizi hem işte hem evde çalışarak. Konuyu çarpıtıyorsunuz. Açın okuyun falan diyip duruyorsunuz burda da.

Size ışide katılan türk kadınlarının söylediklerini, yaşadıklarını izletmek lazım ki anlayın bazı şeyleri.
Örnek verdiğiniz kişiler konusunda siz Cidddi MİSİNİZ?!:KK57::KK62::skandal:
Emin Olun şayet Mune'nin beni yargısız banlama olayı olmasa size yazacak çok şey varda neyse :KK69:
Benim açtığım bir konunun altına birileri gelip ''Ayetlerden örnek verip Cemaetler hakkında yorum yazarken Dini Paylaşım Olmuyor ama her ne hikmet ise,Ben Sırf Bir Sözü örnek verdim diye 3 gün ban yedim'':KK57:
DİNİ Ehlinden Ögrenin!!!...
Yarım Doktor ''CANDAN''
Yarım Hoca ''İMANDAN'' Eder sözünü UNUTMAYIN!!!..

Çok da tartışacak bişey yok aslında
.gencecik bir kadın canından olmuş
.günahsız iki yavrucak hem yetim hem öksüz kalmış. Hiçbir şeyi de geri getiremeyiz. Ölenin arkasından konuşulmaz. O yavrular da üç beş sene sonra nete girip buraları okuyabilir. Allah rahmet eylesin. O iki yavrunun da hayatı bundan sonra güzel olur inşallah.

Videoyu izlemedim izlemekte istemem çok üzülüyorum bu durumlara. Allah’ın laneti ve azabı eşine işkence eden döven söven öldüren erkeklerin üstüne olsun inşallah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X