ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

erdemde bile dark arkadaşımız 50 e yaptırmış testleri..acaba onun testler daha mı az

sağol canım tesekkur ederim aldım numarayı. sen benden önce gideceksin kısmet olursa bana bilgi verirsin memnun kalıp kalmadıgını vs :)

erdemde bile dark arkadaşımız 50 e yaptırmış testleri..acaba onun testler daha mı az

bana dediki adalet hanım. Bazı testler var onları yaptırman lazım. Yazdı cizdi,indim aşağıya tam 4tüp kan aldılar birde idrar verdim. toplam da49tl ödedik bagkurlu oldugumuz icin işte.

ya aslında tamam acil durum olduğunda hemen ulaşmak istiyoruz vs vs ama düşünüyorum da aslında çevremdeki biçok insan bizim gibi takıntı yapmıyor. gidiyor bi dr a rutin kontrolünü yaptırıyor. bi sorun olsa da hastaneden ulaşıyor yada gidiyor. acaba biz mi çok hassasız:)))))))

ciddi ciddi kafaya takmıştım bu cep olayını ama sanırım herkez gibi rahat olmak lazım:)) bi biz böyleyiz sanki:)))

tuba canım sende mi adalet hanıma gittin yoksa :)

biz cok endiseleniyoruz bence aslında rahat olmak lazım. sakınan göze cöp batar hesabı.

tuba canım bahar hanım veriyor cebini.. hoş bir doktor ama insan biraz kendini özel hissetmek istiyor. e tamam paran kadar özel oluyorsun ama çokta aceleye geldimi bişey anlamıyorsun:))))
fazilete dördüncü gidişim hep rahat randevu aldım ve odasının önü hep sakindi. belki benim şansım:))) ya ben faziletle yarım saat eşimle beraber sohbet edebildim. bahar hanımın yoğunluğundan sonra bana çok iyi geldi:)))

dark canım kızlar hepinize söylüyorum,
afiyet 8 haftada yapılan testler için 120 tl istedi (ssk) bu diyeceğim hasteneye 35 e yaptırdım. 8 tane test. çok komik değilmi?
hastene medical time. yerleri ferhatpaşa da ümraniye... çok kısa bir örnek daha vereyim. kist problemiden dolayı millet yine renkli dopler için 120 lerden açtı kapıyı ben burada 35 tl ye çektirdim. ve çok tatlı bir doktoru vardı. bu hastenenin üsküdar da da şubesi var. sadece üsküdarda kilerede bayan dr diğerleri erkek..
nasıl fiyatlar kızlar:))))

ben internetten baktım, burası özel medi time tıp merkeziymiş, ferhatpaşa mahallesi ataşehirde. eğer aynı yerden bahsediyorsak buranın üsküdarda bir şubesi olduğu yazmıyor internet sitesinde. eğer bu yer o yerse çok işime yarar. iş yerime çok yakın. çok işime gelir açıkçası.

tuba canım,
ben bebiş için çok uğraştım. evet biraz takıntılıyım ben:))) ama insan bu konuda rahat olamıyor.. hamileliği boyunca dediğiniz gibi sadece bir kere dr gidip sonrada doğuma girip çatır çatır doğuranlar var...
ah ah keşke biraz gamsız olabilseydim:)))

gldnn,
canım bir ara istersen. üç subemiz var dediler. bunlar bir grup hastanesi... ben genel teftiş için tetten önce cumartesi gitmeyi düşünüyorum. ultrosonda da bebişimi görürüm.. broşür alır ve genel intibam hakkında bilgilendiririm kızlar sizi...
araştırma had safhada bende...
biraz sapıttım bugünlerde:))) hatta doğum ücretlerini bile öğrendim. biliyorum erken ama hastaneme karar verirken buda önemli bir ayrıntı benim için... açıkçası para mı savuracak kadar çok bulmuyor ve kolay kazanmıyorum...
eğer isterseniz üç hastanenin doğum fiyatlarınıda yazayım sizlere:)))

saol cnm sen yine bizi bilgilendirmeye devam et sana zahmet. bende bir araştırayım, iş yerime çok yakın burası. bende bulduklarımı yazarım.

selmacığım bende 3 yıl bekledim
ama artık takıntı yapmamız gerekiyor bence.
sakınan göze çöp batıyor
çevremdekiler hopluyor zıplıyor hatta bebişi istemiyor kaza ile oluyor:) ama Rabbim ol dedi mi oluyor. hiçbirine bişey olmuyoır. bazen düşünüyorum ben böyle rahat olsam kesin düşerdi diyorum:))) Allah korusun.. Rabbimize emanet...

evet DARK cığım yazmıştım başlarda, Adalet hanıma gittim kan testi yapmıştım. sıcak karşıladı. 10 gün sonra kese için çağırdı. sonrada 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. inş hafta sonu gittiğimde yavrumu ve kalp atışını görürüm.. dua edin ne olur

evet DARK cığım yazmıştım başlarda, Adalet hanıma gittim kan testi yapmıştım. sıcak karşıladı. 10 gün sonra kese için çağırdı. sonrada 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. inş hafta sonu gittiğimde yavrumu ve kalp atışını görürüm.. dua edin ne olur

İnşallah Allah'ın izniyle...

merhabalar kızlar ,ben de adalet hanıma gidip te sonra benzer sebeplerden dolayı vazgeçenlerdenim.bilginize..

merhabalar kızlar ,ben de adalet hanıma gidip te sonra benzer sebeplerden dolayı vazgeçenlerdenim.bilginize..

merhabalar
sen nesinden memnun kalmadın canım? şuan kime gidiyorsun? doğumuna da az kalmış tickerından gördüğüm kadarıyla. allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

DUALAR ıÇıN ALLAH RAZI OLSUNopuyorumnanaktan

GÜNAYDER sen neden memnun kalmadın dr undan canım.şimdi kime gidiyorsun memnun muusn

Back
X