merhaba arkadaşlar..benim kızım eylülde tam 5 yaş olacak yani anaokuluna göndereceğim..şerifali civerında gerçekten kaliteli bir okul arıyorum.tavsiyenizi sabırsızlıkla bekliyorum..birde çok yeni bir anaokulu açıldı Akademi Çocuk diye.Kavacıkta da şubeleri varmış..bu kreş hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum .evime çok yakın çünkü. şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, Akademi cocuk anaokuluna bende 3.5 yasindaki kizimi kayit edecegim. Serifalide hemen hemen tum okullari gezdim ve bu okula karar verdim. Cok guzel bir okul olmus, kavacik subelerine cocuklarini gonderen arkadaslarim var onlarlada gorustum cok memnunlar. Cuma gunu aciliyor. Benim icim cok rahat kesinlikle dogru okulu buldugumu dusunuyorum. Cok guzel yeniliklerde yapacaklarmis ilerde havuz gibi vs...
taşekkür ederim masalcım.ücret hakkında bilgi aldınmı peki..çok uçuk fiyatlar istemiyorlardır inşallah.artık anaokulu eğitimi alacağı için kaliteliden de ödün vermek istemiyorum.hayırlısı olsun.
rica ederim nedemek :)))
Valla bana cok uygun geldi tam gun 850 dediler, yarim gun 600mu 550mi hatirlayamadim, tam 5 gun uzerindeki rakamdanda guzel bir indirim yaptilar cok mutluyum sizde gidin gorusun bence cok kaliteli bir okul bu fiyatlar sadece acilisa ozelmis bu donemden faydalanmak cok mantikli geldi bana.
evet bana da beklediğimden çok daha uygun geldi..gidip görüşmek gerek o halde. kafamdaki tek soru işareti yeni bir kurum olması .inşallah acemi değillerdir.
Yok yeni degil 12 senelik bir okul, 2 kurucusuda devamli okulda olucaklarmis mudurleriyle birlikte bence yeni sube oldugu icin buraya cok ozen gosteriyorlar.
evet cok haklisin.. simdilik cok memnunum eylulde basliyoruz kizim okulu cok sevdi... siz okulu ziyaret edebildinizmi?aslında kastettiğim öğretmenler canım..çalışacakları öğretmenler onlarla ilk kez çalışmış olacak.aslında bunun da artı tarafı var.kendilerini gösterebilmek için daha çok çaba harcayacaklardır.inşallah doğru karalar veririz..senin için şimdiden hayırlı olsun : )))
Ben de çocuklarımı kısa süre önce akademiye gönderdim.Oryantasyonda iken tesadüfen çocukları görmek istediğimi söyledim.Yemek salonuna indik hocalardan bir tanesi yemeğini yemeyen çocuğa öyle bağırıyordu ki benim için orası bitti.merhaba arkadaşlar..benim kızım eylülde tam 5 yaş olacak yani anaokuluna göndereceğim..şerifali civerında gerçekten kaliteli bir okul arıyorum.tavsiyenizi sabırsızlıkla bekliyorum..birde çok yeni bir anaokulu açıldı Akademi Çocuk diye.Kavacıkta da şubeleri varmış..bu kreş hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum .evime çok yakın çünkü. şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?