- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
arkadaşlar bende geçtiğimiz cumartesi günü gittim ferda hanım'a, arkadaşım gitmişti o önerdi.ilk hamileliğim, şuan 5 hafta 5 günlük oldu.kalp atışlarını duymak için tam 17 şubata gün verdi aç gel duruma göre testler yapıcaz dedi.anlatımını beğendim, ilgiliydi ama bugün biraz araştırdım hoşuma gitmeyen bir iki birşey okudum.açıkçası kararsız kaldım.randevuyu iptal edip aynı hastanedeki sibel hanımamı gitsem diyorum.ilk olunca insan ne yapacağını bilemiyor, zor bir karar doğrusu.
bugün sibel hn için randevu aldım ama hala kararsızım açıkçası, fiyatlar oldukça yüksekmiş bilmiyordum ben.
acaba medipole mi gitmeli, çok kararsız kaldım ne zormuş hastane seçmek ayrı dr ayrı
medipolun fiyatlarını bilmiyorum ama medıcanadan pek bi farkı yok diye duymuştum..haklısın medıcana pahalı üsküdar yunus emre hast bakıcam bende ctesi..
kuzenim gidiyor yunus emre hastanesine, memnun diye biliyorum.ben bir kez gitmiştim fena değil aslında.
bende bebeğimin kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum, o süreye kadar hastaneye ve doktoruma karar versem iyi olacak :)
fena değil, kuzenim orda doğum yapacak, fiyatlar hakkında bilgim yok ama onun özel sağlık sigortası var çünkü.zaten önemli olan hastanenin temizlik konusuna verdiği önem.sonuçta çok ucuz olupta hijyene dikkat etmeyen yerler var dikkat etmemiz lazım.eğer ben sibel hn dan memnun kalmazsam medipolü deneyeceğim, orası her konuda iyi diyorlar.yunus emre konusunda biraz detay öğrenmeye çalışacağım senin için kuzenimden.
valla cnm hospitaliumun fiyatları çok uygun forumlarda memnun kalanlarda var orada bi dene istersenbide eski çamlıca ömür yeni hospıtalıum varya orasıda iyi diyorlar ücretide uygunmuş offf doğursamda şu hast derdinden kurtulsam artık
valla cnm hospitaliumun fiyatları çok uygun forumlarda memnun kalanlarda var orada bi dene istersen
bende medicana ya gidiyorum Zehra hnma bakalım senin kaçıncı hftan benim 29.hftam ondan değiştirmek de istemiyorum gerçekten hst ve dr seçmek çok ama çok zorrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?