Ümraniye'de Çamlıca Medicana Hastanesine Giden Var Mı?

Walla cnm tam karar vermedik ama sanırım medicana da yapıcam, nisan annelerinde hospitaliumun çok iyi olduğunu söyleyenler var çok memnunlarmış normal 500 sezaryen 750 demişlerdi bende internet sitesini gezdim güzel gibiydi sen doğumdan sonra yazarsan belki bende değiştiririm inş memnun kalırsın cnm, sorunsuz bir doğumun olur inş, hepimizin tabiki.

kızlar bende hospitalıumda doğumyaptım size tavsiyem bebekyoğun bakımı olan yerleri tercih etmeniz hospitalıumda bunlardan birisi

Bende medicanada bi çocuk doktoru arıyorum . Bana yakın bir hastane .
Tavsiye var mı acaba ?
ben reyhan hnla başladım çok iyi bir drdu ama vefat edince sibel hnma rndv aldım bir takım sorunlardan bakmadı bana zehra hnm a gittim henüz bir kere gittim iyi bir dr benziyor bu ctesi tekrar gidicem bakalım....

yalnız sibel hnmı çok methediyorlar ama çok yoğun sanırım çok bekleyen hstsı var erkek drları bilmiyorum ferda hnm var birde gitmedim ona ama zehra hnmı tercih ederim yinede.

ben ilk doğumumu medcanada yaptım.dr um sibel hanımdı.bebeğimi 3 gün sonra kaybettil.2. doğumumu medipolde leyla hanımda yaptım.iki hastaneyi kıyaslamak gerekirse her yönden medipol daha iyi.medicanada devamlı odadan odaya gezdiriyorlar.medipolde doğum süresi boyunca aynı odadasın.çalışanlar çok ilgili.

Medicana Çamlıca da bu dediğin doktorlar yok . Sitesinden baktım 3 doktor var Ali , Banu ve Necla isminde doktorlar .

merhaba arkadaşalr bende 12+3 günlük hamileyim bende medicana da zehra hanıma gidiyorum önce reyhan hanımla başlamıştım dha sonra kendisi vefat edince zehra hanımı seçtim araştırdığıma göre zehra hanım sibel hanımdan daha iyiymiş ve hospitalium daki bahar hanımı hiç tavsiye etmiyorlar zehra hanım aynı zamanda 10 senedir medicana daymış :) medipol le madicana fiyatları aşağı yukarı aynı benim özel sigortam var şu an hiç bişeye para vermiyorum ama medipol de doğum yapan tanıdıklarım sema hanımdan çooook memnunlar bende ikilemde kaldım hangi hastaneyi seçiceğimi bilmiyorum

aynı durumdaymışız sizinle bende Reyhan hnmla başlamıştım.Sibel hnm daha iyi diye duymuştum ben hatta ona randevuda aldım ama aksilikler oldu bakmadı bende Zehra hnm' a gidiyorum şimdi. Medipol bildiğim kadarıyla fiyat olarak biraz daha düşük medicanaya göre inş.ben doğum yapana kadar fiyatlar değişmez...

9 haftamdan beri medıcanaya gidiyordum ama doğum için değiştirmek zorunda kaldım ve hospıtalıum da bahar hn gidiyorum..şuan memnunum..1 2 hafta içinde doğum yapıcam orda niye bahar hn memnun kalmamışlar? ben daha yeni gitmeye başladım oraya medıcana kadar konforlu rahat değil ben medıcanada 5 dk fazla bekledğimi hiç hatırlamıyorum ama oraya döktüğüm parada cabası tabi hospıtalıumda doğum fiyatlarıda uygun...

bende doğumu medipolde yaptırıcam sema hanıma çok iyi dediler :) sibel hanımın neden kötü olduğunu bilmiyorum yakalaşık 10 senedir medicanada zehra hanımda zira öle ona giden bi tanıdığım var ve kendisinin 7 sene bebeği olmadı o tavsiye etmedi o yüzden bende burda sizle paylaşıyorum :)

sibel hanıma gidiyorum memnunum doğumuda orda yapacağım yeni fiyatlar 1250 normal
2250 sezareyn +470 epidural biraz pahalı ama odaları çok iyi, hastabakıcılarından hemşirelerine ilgide çok iyi

bende zehra hanıma gidiyorum hamileliğimin başından beri. internette sibel hnm için çok iyi şeyler okudum ama iyiki gitmemişim. çünkü çok kalabalık oluyor ve hastalar saatinde giremyolar randevularına. zehra hanımda tabki kalabalık ama böle bi sıkıntı çekmıyorum. dogum vs gibi bi işi olunca mecburen beklıyoruz yada baska doktora yönlendirebiliyolar.biraz pahalı ama hamileliğimn basından beri doktor arastrması yaptım en son burda memnun kaldım. maddi acıdan birz zorladı bazen baska yerlerde yaptırdım testlerimi. öyle dengeledik. doktorum çok şeker ve ilgili önemli olanda içimn huzurlu olması. doktor faktörü burda önemli. zehra hanımı gidecek olanlara tavsiye ediyorum.

Merhaba arkadaşlar..Ben ilk doğumumu sezeryanla yapmıştım..Şimdi 3 aylık hamileyim, çamlıcada oturuorum..Doğum için Medicana'yı düşünüyorum..Doğuma yakın başlamayı düşünüyorum şimdilik SSK da yaptırıyorum testlerimi filan..Orada doğum yapan var mı aranızda..Kaç gün yatırıyorlar beni ilk doğumumda başka bir hastane 24 saatte çıkardı çok zorlandım çocuksarılık oldu..Fikirleriniizi bekliyorum teşekkürler..:

selam canım cvp veren olmamış ben cvp vereyim
ben de medicana da doğum yaptım Sibel Açıkalın yaptırdı doğumumu
2 gün kaldım hastanede
sezeryanda 2 gün normal doğumda 1 gün yatırıyorlar

3 hafta önce Medicanada doğum yaptım,hiç memnun kalmadık.Kesinlikle Medipolle kıyaslamıorum bile,ekipleri yetersiz,hemşireyi çağırıyoruz,3 saat sonra geliyor,çok yoğunlar ama eleman yok.Medipolde daha aramadan hemşire tepende oluordu,bebeğinki ayrı hastanınki ayrı saatinde kontrole geliordu.sezeryanla doğuma 1550 TL verdik,ikiz farkıyla tabi.benim doktorum dışardandı,o istediği için o hastane olmuştu,3 gün sonra kontrole gittik bebekler için ,ücretsiz olması gereken kontrolden ücret aldılar.ayrıca çocuk doktoruna devam edeceksek kayıt açtırıp ücret ödememiz gerektiğini söylediler.zaten çocuk doktorunu da çok ilgisiz gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…