- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
Walla cnm tam karar vermedik ama sanırım medicana da yapıcam, nisan annelerinde hospitaliumun çok iyi olduğunu söyleyenler var çok memnunlarmış normal 500 sezaryen 750 demişlerdi bende internet sitesini gezdim güzel gibiydi sen doğumdan sonra yazarsan belki bende değiştiririm inş memnun kalırsın cnm, sorunsuz bir doğumun olur inş, hepimizin tabiki.ben 36 haftamdayım bende medıcana hüseyin beye geliyorum aylardır ama doğum için değiştirmem gerekiyor çünkü çok pahalı doğum fiyatları hospıtalıum daha uygunmuş ayrıca bahar hn da çok iyi diyorlar ptesi ye kadar doğurmazsam oraya bakıcam :) randevu aldım..sen ne yapmayı düşünüyosun..
kızlar bende hospitalıumda doğumyaptım size tavsiyem bebekyoğun bakımı olan yerleri tercih etmeniz hospitalıumda bunlardan birisi
ben reyhan hnla başladım çok iyi bir drdu ama vefat edince sibel hnma rndv aldım bir takım sorunlardan bakmadı bana zehra hnm a gittim henüz bir kere gittim iyi bir dr benziyor bu ctesi tekrar gidicem bakalım....Bende medicanada bi çocuk doktoru arıyorum . Bana yakın bir hastane .
Tavsiye var mı acaba ?
ben reyhan hnla başladım çok iyi bir drdu ama vefat edince sibel hnma rndv aldım bir takım sorunlardan bakmadı bana zehra hnm a gittim henüz bir kere gittim iyi bir dr benziyor bu ctesi tekrar gidicem bakalım....
yalnız sibel hnmı çok methediyorlar ama çok yoğun sanırım çok bekleyen hstsı var erkek drları bilmiyorum ferda hnm var birde gitmedim ona ama zehra hnmı tercih ederim yinede.
evet cnm yanlış anlaşılma olmuşSen doğum doktorundan bahsediyosun zannedersem . Ben çocuk doktoru sormuştum :))
aynı durumdaymışız sizinle bende Reyhan hnmla başlamıştım.Sibel hnm daha iyi diye duymuştum ben hatta ona randevuda aldım ama aksilikler oldu bakmadı bende Zehra hnm' a gidiyorum şimdi. Medipol bildiğim kadarıyla fiyat olarak biraz daha düşük medicanaya göre inş.ben doğum yapana kadar fiyatlar değişmez...merhaba arkadaşalr bende 12+3 günlük hamileyim bende medicana da zehra hanıma gidiyorum önce reyhan hanımla başlamıştım dha sonra kendisi vefat edince zehra hanımı seçtim araştırdığıma göre zehra hanım sibel hanımdan daha iyiymiş ve hospitalium daki bahar hanımı hiç tavsiye etmiyorlar zehra hanım aynı zamanda 10 senedir medicana daymış :) medipol le madicana fiyatları aşağı yukarı aynı benim özel sigortam var şu an hiç bişeye para vermiyorum ama medipol de doğum yapan tanıdıklarım sema hanımdan çooook memnunlar bende ikilemde kaldım hangi hastaneyi seçiceğimi bilmiyorum
merhaba arkadaşalr bende 12+3 günlük hamileyim bende medicana da zehra hanıma gidiyorum önce reyhan hanımla başlamıştım dha sonra kendisi vefat edince zehra hanımı seçtim araştırdığıma göre zehra hanım sibel hanımdan daha iyiymiş ve hospitalium daki bahar hanımı hiç tavsiye etmiyorlar zehra hanım aynı zamanda 10 senedir medicana daymış :) medipol le madicana fiyatları aşağı yukarı aynı benim özel sigortam var şu an hiç bişeye para vermiyorum ama medipol de doğum yapan tanıdıklarım sema hanımdan çooook memnunlar bende ikilemde kaldım hangi hastaneyi seçiceğimi bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar..Ben ilk doğumumu sezeryanla yapmıştım..Şimdi 3 aylık hamileyim, çamlıcada oturuorum..Doğum için Medicana'yı düşünüyorum..Doğuma yakın başlamayı düşünüyorum şimdilik SSK da yaptırıyorum testlerimi filan..Orada doğum yapan var mı aranızda..Kaç gün yatırıyorlar beni ilk doğumumda başka bir hastane 24 saatte çıkardı çok zorlandım çocuksarılık oldu..Fikirleriniizi bekliyorum teşekkürler..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?