- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
3 hafta önce Medicanada doğum yaptım,hiç memnun kalmadık.Kesinlikle Medipolle kıyaslamıorum bile,ekipleri yetersiz,hemşireyi çağırıyoruz,3 saat sonra geliyor,çok yoğunlar ama eleman yok.Medipolde daha aramadan hemşire tepende oluordu,bebeğinki ayrı hastanınki ayrı saatinde kontrole geliordu.sezeryanla doğuma 1550 TL verdik,ikiz farkıyla tabi.benim doktorum dışardandı,o istediği için o hastane olmuştu,3 gün sonra kontrole gittik bebekler için ,ücretsiz olması gereken kontrolden ücret aldılar.ayrıca çocuk doktoruna devam edeceksek kayıt açtırıp ücret ödememiz gerektiğini söylediler.zaten çocuk doktorunu da çok ilgisiz gördük.
selamlar bnde doğumu orda yaptım 24şubat 2010da sibel hanımda.. gayet iyiydi ebelerde hemşirelerde ilgiliydi.. sibel hanım çok iyibir drewet kalabalık ama doğumu v.s yoksa fazla beklemiyorsun..sibel hanıma gidiyorum memnunum doğumuda orda yapacağım yeni fiyatlar 1250 normal
2250 sezareyn +470 epidural biraz pahalı ama odaları çok iyi, hastabakıcılarından hemşirelerine ilgide çok iyi
bnde zehra hanıma gidiyordum. aslında hastane güzel başka bölümlerine sürekli gidiyorum ama kadın doğumu tavsiye etmiyorum. her gittiğimde en az 1 saat mutlaka bekliyorum hatta en son gittiğimde 2 saat beklemiştik. insan o kadar bekleyince hevesi heyecanı kaçıyor. ilk gittiğimde o kadar bekletildiğim için biraz daha ilgili davranır herhalde dr diye düşündüm ama tam aksine yoğunluktan yüzüme bile bakmadı zehra hnm. ultrasonla bakarken hiç bir detayı anlatmıyor bilgi vermiyor bişey soruyorum daha 'göğüslerim çok kaşı..' demeden ' hepsi normal' diye geçiştiriyor. şikayetlerimi dinlemiyor sormuyor. en son gittiğimde kilomu hiç ölçmediklerini farkedip sordum girer girmez. bana verdiği cevap 'dur bakalım geçen hafta bebeğinin kalp atışlarını net görememişiz önce bebeğin canlımı ona bakalım ' diye azarladı beni kala kaldım beynimden aşağıya kaynar sular dökülüverdi resmen. allahtan bi sorun çıkmadı. ama düşündümki allah korusun ilerde bi sorun olsa bu doktor demekki bana bu şekilde söyleyiverecek. medical park göztepe ye gitmeyi düşünüyorum sonraki kontrol için. insan hamilelikte çok daha hassas oluyor bence kadın doğumcuların hamile hastalarına yaklaşırken bunu hiç unutmamaları lazım..
canım ben de medical e gittim hep ama doğum fiyatları yüzünden ümraniye hospitalium a gittim medical in doktorları da iyi gerçekten.
hangi hospitalium memnun kaldın mı canım ben de orada dogum yapmayı düşünüyorum da bi de doktorun kimdi??
eyeszay gidebildinmi dr a..merak ettim.medicana da dilek yağmur varmışş ona bi gidicem bu hafta..ama medicana doğum fiyatları yüksek sanırım bilgisi olan paylaşsın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?