Ümraniye'de Çamlıca Medicana Hastanesine Giden Var Mı?

hangi medicana canım
ben haziranda doğum yaptım
benim doğum yaptığımda da çok yoğundu ama hemşireler felan süper ilgilendi
hiç bekletmediler çağırır çağırmaz dibimizdelerdi hatta biz çağırmadan bile sürekli ağrı kesicileri felan eksik etmediler
çok ilgilendiler
ve ben sezeryanla doğuma 2250 verdim ama tabi benim doktorum sibel hanımdı hast doktoru
3 gün sonra çocuk doktoru da ücretsiz muayene etti

Çamlıca Medicanada doğum yaptım,doğumdan 3 hafta önce erken doğum riskiyle yatmıştım 3 gün,o zaman çok ilgilenmişlerdi.Tabi doktorum yurtdışındaydı ve sürekli telefonla emirler vermişti korkularından yapmış da olabilirler.
Doğum sırasında ise çok kalabalıktı hastane odalar doluydu bizimle hiç ilgilenilmedi.Ben anlamadım valla hiç de beğenmedim personeli,sadece hastabakıcılar çok ilgilendiler saolsunlar :)
Ben doktor olduğum için doktorum benden normal ücret almadı,ben hastaneye ikiz farkıyla 1550 verdim tek bebk olsaymış 1000 lira olacakmış, hastane doktoruyla doğum yapsaydım daha pahalıya gelecekti.

sibel hanıma gidiyorum memnunum doğumuda orda yapacağım yeni fiyatlar 1250 normal
2250 sezareyn +470 epidural biraz pahalı ama odaları çok iyi, hastabakıcılarından hemşirelerine ilgide çok iyi
selamlar bnde doğumu orda yaptım 24şubat 2010da sibel hanımda.. gayet iyiydi ebelerde hemşirelerde ilgiliydi.. sibel hanım çok iyibir drewet kalabalık ama doğumu v.s yoksa fazla beklemiyorsun..
şimdi tekrar hamileyim we yarın kendisiyle ilk randewum beni görünce çok şaşıracak eminim:)))))) bu doğumumuda tabiiki orda yapacağım

bende oraya değilde çakmakta erdem hastanesine gidiyorum gebeliğimin ilk haftasından itibaren oranın gözetimi altında ve kısmetse yasemin hanım doğumu gerçekleştirecek çok memnunum...

bnde zehra hanıma gidiyordum. aslında hastane güzel başka bölümlerine sürekli gidiyorum ama kadın doğumu tavsiye etmiyorum. her gittiğimde en az 1 saat mutlaka bekliyorum hatta en son gittiğimde 2 saat beklemiştik. insan o kadar bekleyince hevesi heyecanı kaçıyor. ilk gittiğimde o kadar bekletildiğim için biraz daha ilgili davranır herhalde dr diye düşündüm ama tam aksine yoğunluktan yüzüme bile bakmadı zehra hnm. ultrasonla bakarken hiç bir detayı anlatmıyor bilgi vermiyor bişey soruyorum daha 'göğüslerim çok kaşı..' demeden ' hepsi normal' diye geçiştiriyor. şikayetlerimi dinlemiyor sormuyor. en son gittiğimde kilomu hiç ölçmediklerini farkedip sordum girer girmez. bana verdiği cevap 'dur bakalım geçen hafta bebeğinin kalp atışlarını net görememişiz önce bebeğin canlımı ona bakalım ' diye azarladı beni kala kaldım beynimden aşağıya kaynar sular dökülüverdi resmen. allahtan bi sorun çıkmadı. ama düşündümki allah korusun ilerde bi sorun olsa bu doktor demekki bana bu şekilde söyleyiverecek. medical park göztepe ye gitmeyi düşünüyorum sonraki kontrol için. insan hamilelikte çok daha hassas oluyor bence kadın doğumcuların hamile hastalarına yaklaşırken bunu hiç unutmamaları lazım..

canım ben de medical e gittim hep ama doğum fiyatları yüzünden ümraniye hospitalium a gittim medical in doktorları da iyi gerçekten.

mrb.ben 2009 da medicana da doğum yaptım.sezaryan ücreti olarak peşin 2000 tl verdık .isterseniz taksıtte yapılıyor 3 taksıt ama az bıraz vade ödüyorsunuz mesela 2000 tl ise 2200 tl gibi.ekstra hiç bir ücret ödemedık.ilgi gayet güzeldi.hersey onlardandı çocuk bezi ve ped onlardan temın ettık.umarım yardımcı olmusumdur.hayırlı doğumlar.

eyeszay gidebildinmi dr a..merak ettim.medicana da dilek yağmur varmışş ona bi gidicem bu hafta..ama medicana doğum fiyatları yüksek sanırım bilgisi olan paylaşsın lütfen..

2009 nisan ayında doğum yaptım 1.100 TL ödedim hiç de sorun yaşamadım
hemşireler çok ilgilendi extra bir ücret de ödemedim. Dr.Zehra hnm dı
şimdi gene hamileyim şimdilik pendik bölge hst gidiyorum bakalım belki ilerleyen evrelerde gene medicanaya gidebilirim.

arkadaslar bende 4 aylık hamileyim fakat simdiden belirlemek istiyorum dogum yapacagım hastaneyi.cakmak erdem hastanesinegidiyorum doktorum emel hanımdı fakat degistirmek istiyorum.cok yogun ve acıkcası cok ilgilenmedigini dusunuyorum genel olaralta memnun kalmadım hastaneden.bayan doktor istemistim basta fakat pisman oldum sanırım erkek doktorlar daha ilgili ve deneyimli.kafam cok karıstı acıkcası. yorumları takip ediyorum. hospitilium ve medicana arasında kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum..

ÇAMLICA HOSPITALIUM fiyatları yarı yarıya ucuz.Dr.Mehmet Bey favorim.İşinin ehli bir doktor.Tavsiye ederim.

hospitalium dan mehmet bey i duyup gittim.bahsedıldıgı gıbı muthiş iyi felan gıbı gelmedı bana ama kotu degıl.iyi bir adam.yogun da degıl.ama hospitalium da sevmedıgım tek sey ultrason makınaları cok kotu.bebegı dogru dusurt goremıyorsun.o nedenle medıcana ve medipol den randevu aldım haftaya gıdıcem.

bugun Medicana dan sibel Hanım a gittim.cok cok cok cok memnun kaldım.sureklı bılgı verdı hıcbırseyı sormadan herseyı anlattı.ılk cocugumun ayrıntısından,amelıyatımdan,hastalıklarımdan herseyı sordu bılgı aldı.bundan sonra baska doktora gıtmem.ınsallah dogumda da boyle memnun kalırım. muayene ssk ile 50 tl sezeryan 2300 normal dogum da 1300 civarıymıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…