umreye gidecek nasıl davranayım

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.596
Merhabalar arkadaslar,
7 yıldir sevdiğim görüştüğüm insan umreye gidecek ramazan ayi içerisinde..
Bu aralar maddi olarak cok iyi değilim, ise yeni başladığım icin.. durumu da biliyor.
Erkek arkadasima güzel bir tişört ve krem alsam cok mu basit olur?
Bir de kiz kardesi burada kalacak numarasini alsam ilgilensem garip karsilanmaz herhalde degil mi? Tanıştık ama gorusmuyoruz kardesi ile.

Hediyenin buyugu kucugu yoktur.. Alin gayet de guzel olur
Kiz kardesinin annesi babasi varsa size gerek olmadigini düşünüyorum

canım bence çok güzel düşünmüşsün. t-shirt bşver de güzel bir güneş kremi al. sebamedin filan kremleri güzel. gratislerde var fiyatları da çok yüksek değil (30-40 arası) eğer daha kaliteli bişey almak istersen ROC ürünlerine bak. dermokozmetik satan eczanelerde bulabilirsin.
Allah gitmek isteyen herkese nasip etsin. Bu aralar hep böyle umreye gidenleri duyunca yüreğim sızlıyor benim de maddi durumum çok iyi değil :KK43:

kız kardeş konusunda bence birşey yapmamalısın

Hediyenin buyugu kucugu yoktur.. Alin gayet de guzel olur
Kiz kardesinin annesi babasi varsa size gerek olmadigini düşünüyorum

Sadece babasi olacak o açıdan aklim karisik zaten. Yine de teklif etsem mi ki? Abisinden asiri derecede kiskaniyor beni, liseye gideiyor aslında çok küçük degil.

canım bence çok güzel düşünmüşsün. t-shirt bşver de güzel bir güneş kremi al. sebamedin filan kremleri güzel. gratislerde var fiyatları da çok yüksek değil (30-40 arası) eğer daha kaliteli bişey almak istersen ROC ürünlerine bak. dermokozmetik satan eczanelerde bulabilirsin.
Allah gitmek isteyen herkese nasip etsin. Bu aralar hep böyle umreye gidenleri duyunca yüreğim sızlıyor benim de maddi durumum çok iyi değil :KK43:

kız kardeş konusunda bence birşey yapmamalısın

Teşekkür ederim tavsiyeniz için..:)

istediğini al maddi durumun neye el veririse...Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah...
kardeşinin telefonunu al tabiki ama çok sık arama :)

Merhabalar arkadaslar,
7 yıldir sevdiğim görüştüğüm insan umreye gidecek ramazan ayi içerisinde..
Bu aralar maddi olarak cok iyi değilim, ise yeni başladığım icin.. durumu da biliyor.
Erkek arkadasima güzel bir tişört ve krem alsam cok mu basit olur?
Bir de kiz kardesi burada kalacak numarasini alsam ilgilensem garip karsilanmaz herhalde degil mi? Tanıştık ama gorusmuyoruz kardesi ile.
Hediye küçük bir şey, işine yaraması yeteri. Bu küçük boyna asılan bir para çantası bile olabilir zaten maddi değeri olan bir şeye gerek yok maneviyata giden bir insana. :)
Kardeşi için de bence ona; numaranızı kardeşine vermebileceğini ihtiyaç halinde arayabileceğini söylemeniz yeterli. Kız kardeşi bir durumda sizi arar ve yardımcı olursunuz. Allah kabul etsin şimdiden.

X