Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nil ablacım bende kasım 2 gibi başlıyacaktım tedavime herşey hazırdı ilaçlarımı bile almıştım ama küçük bi sorundan dolayı doktorum tedavimi bir ay erteledi..demekki daha vakti gelmemiş bebeğimin diye düşündüm...demekki şu vakte kadar seninde bebeğinin vakti gelmemişti...inşallah bu son denemen olur ve inşallah Rabbim sana bana ve bu yolda çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.Aminn
merhaba nil,
daha önce de konuştuğumuz gibi inşallah seninle aynı anda, aynı yerde,birlikte yaşayacağız heyecanımızı.allah izin verirse yanında olmaya çalışacağım...
allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
hadi bakalım sen başla,ben de arkandan geliyorum...
sevgiler...
allahım gönlüzüne göre versin hayılrı sonuçlar lamyı nasip etsin rabbim
Rabbim en güzel, en hayırlı şekilde sonuna tamamına erdirsin inşallah...
Umduğunuzdan çok çok daha güzellerini versin...
Dualarını eksik etmesni kimse...
İsteyen herkese yaşatsın anneliği inşallah...a.s.:1hug:
cnm, allahım ınsallah bu sefer yuzunu guldurur 20 yıllık emeğinin sabrının mukafatını verır bukadar zaman sabretmıs olman umutla yollarda olman ne guzel kader akadasım benım bende 7. denıcem kısmetse ınsallah Allahım yardımcımız olsun
amınnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnn..................
nılcım aynı derdı yasamak aynı seylerı hıssetmek gercekten baska............rabbım kımseyı evlat kokusundan mahrum etmesın...........ınş versın bu kez ınş sevındırsın..............zamanı gelmıştır ınş ol der rabbım................bol dua canım...............
Inseallah canim hakkimizda hayirlisi olsun
Inseallah gorusmek nasip olur.Siz randevunuzu aldinizmi?
Beni bugun dr hale hanim aradi durumumu sordu.
Benim dr semra hanimdi.Hep onun takibindeydim.
Ama bu sefer hale hanimda kararliyim cok sicak birisi
Inseallah bu sefer basaririz ALLAHIN IZNIYLE
OLURSA SUKRUNU OLMASSADA SABRINI VERSIN MEVLAM AMINNNturkbayragi:asigim::asigim:
merhaba nil,
ben 6 kasımda lucrine başlayacağım.lucrinden sonraki adette randevu almam gerekmiyor mu?şimdiden ne zaman için almam gerektiğini bilemem ki de mi? yanlış mı biliyorum yoksa beni aydınlatır mısın?
sevgiler....
Selam canim
Zannedersem seninki uzun protokol
Gerekmiyor canim ben direckt baslicam tedaviye
Adetime iki gun var.Allah nasip ederse pazartesi ordayim
Sali gunu baslarim.Birde benim protokol ayri yumurta rezervim az oldugu icin dr
Hapla baslicaz dedi yani 6 gun hap alip sonra igneye gececegim inseallah
Hakkimizda hayir olur ikimz icinde Mevlam kimsenin emegini bosa gecirmesin
Rabbim yuzumuzu guldursun inseallah bu sefer AMINNNNNN
Canimya inseallah tanismak nasip olur.kaydirigubbakcemile5