Umuda yolculugum basliyor.

Allahim gonlune gore versin , insallah yillardir verdigin mucadelen bu defa son bulur ve o guzel mucizeyle sende mukafatlandiirilirsin...Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.herkesin emeginin karsiligini versin insallah../B]

nil ablacım bende kasım 2 gibi başlıyacaktım tedavime herşey hazırdı ilaçlarımı bile almıştım ama küçük bi sorundan dolayı doktorum tedavimi bir ay erteledi..demekki daha vakti gelmemiş bebeğimin diye düşündüm...demekki şu vakte kadar seninde bebeğinin vakti gelmemişti...inşallah bu son denemen olur ve inşallah Rabbim sana bana ve bu yolda çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.Aminn

nil ablacım bende kasım 2 gibi başlıyacaktım tedavime herşey hazırdı ilaçlarımı bile almıştım ama küçük bi sorundan dolayı doktorum tedavimi bir ay erteledi..demekki daha vakti gelmemiş bebeğimin diye düşündüm...demekki şu vakte kadar seninde bebeğinin vakti gelmemişti...inşallah bu son denemen olur ve inşallah Rabbim sana bana ve bu yolda çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.Aminn

AMINNN AMINNNN canim
Tabiki herseyin vakti zamani var.
Inseallah nasibimizde varsa bulur bizi bulmassada sabrini olursada sukrunu nasip etsin mevlam YETERKI OL DESIN ANINDA OLUR:HAYIRLISI INSEALLAHHHH:teselli:a.s.

merhaba nil,
daha önce de konuştuğumuz gibi inşallah seninle aynı anda, aynı yerde,birlikte yaşayacağız heyecanımızı.allah izin verirse yanında olmaya çalışacağım...
allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
hadi bakalım sen başla,ben de arkandan geliyorum...
sevgiler...

Inseallah canim hakkimizda hayirlisi olsun
Inseallah gorusmek nasip olur.Siz randevunuzu aldinizmi?
Beni bugun dr hale hanim aradi durumumu sordu.
Benim dr semra hanimdi.Hep onun takibindeydim.
Ama bu sefer hale hanimda kararliyim cok sicak birisi
Inseallah bu sefer basaririz ALLAHIN IZNIYLE
OLURSA SUKRUNU OLMASSADA SABRINI VERSIN MEVLAM AMINNNturkbayragi:asigim::asigim:

Rabbim en güzel, en hayırlı şekilde sonuna tamamına erdirsin inşallah...
Umduğunuzdan çok çok daha güzellerini versin...
Dualarını eksik etmesni kimse...
İsteyen herkese yaşatsın anneliği inşallah...a.s.:1hug:

Cok cokkk sag ol canim
Allah razi olsun sizlerin duasiyla rabbim dilerse olacak allahin izniyle inseallah
Rabbim buyuk Allah kerim:asigim:

cnm, allahım ınsallah bu sefer yuzunu guldurur 20 yıllık emeğinin sabrının mukafatını verır bukadar zaman sabretmıs olman umutla yollarda olman ne guzel kader akadasım benım bende 7. denıcem kısmetse ınsallah Allahım yardımcımız olsun

Nazcim A LLAH RAZI OLSUN canim
Canim kardeslerim benim cok sag olun bana moral oldunuz
Nazcim ne zaman basliyorsun?
Nerde tedavi olacan canim ALLAHIM bu sefer guldursun seni ve beni
Evlat hasretiyle yanan herkesi hayirlisi inseallahkaydirigubbakcemilea.s.

nılcım aynı derdı yasamak aynı seylerı hıssetmek gercekten baska............rabbım kımseyı evlat kokusundan mahrum etmesın...........ınş versın bu kez ınş sevındırsın..............zamanı gelmıştır ınş ol der rabbım................bol dua canım...............

nılcım aynı derdı yasamak aynı seylerı hıssetmek gercekten baska............rabbım kımseyı evlat kokusundan mahrum etmesın...........ınş versın bu kez ınş sevındırsın..............zamanı gelmıştır ınş ol der rabbım................bol dua canım...............

Muallimcim inseallah bu sefer ol der mevlam
Icim cok daginik niye boyle oldum anlamiyorum
Bundada vardir bir hayir diyorum
Korkularim bir gecse rahatlicam:sm_confused:

Inseallah canim hakkimizda hayirlisi olsun
Inseallah gorusmek nasip olur.Siz randevunuzu aldinizmi?
Beni bugun dr hale hanim aradi durumumu sordu.
Benim dr semra hanimdi.Hep onun takibindeydim.
Ama bu sefer hale hanimda kararliyim cok sicak birisi
Inseallah bu sefer basaririz ALLAHIN IZNIYLE
OLURSA SUKRUNU OLMASSADA SABRINI VERSIN MEVLAM AMINNNturkbayragi:asigim::asigim:

merhaba nil,
ben 6 kasımda lucrine başlayacağım.lucrinden sonraki adette randevu almam gerekmiyor mu?şimdiden ne zaman için almam gerektiğini bilemem ki de mi? yanlış mı biliyorum yoksa beni aydınlatır mısın?
sevgiler....

merhaba nil,
ben 6 kasımda lucrine başlayacağım.lucrinden sonraki adette randevu almam gerekmiyor mu?şimdiden ne zaman için almam gerektiğini bilemem ki de mi? yanlış mı biliyorum yoksa beni aydınlatır mısın?
sevgiler....

Selam canim
Zannedersem seninki uzun protokol
Gerekmiyor canim ben direckt baslicam tedaviye
Adetime iki gun var.Allah nasip ederse pazartesi ordayim
Sali gunu baslarim.Birde benim protokol ayri yumurta rezervim az oldugu icin dr
Hapla baslicaz dedi yani 6 gun hap alip sonra igneye gececegim inseallah
Hakkimizda hayir olur ikimz icinde Mevlam kimsenin emegini bosa gecirmesin
Rabbim yuzumuzu guldursun inseallah bu sefer AMINNNNNN
Canimya inseallah tanismak nasip olur.kaydirigubbakcemile5

Selam canim
Zannedersem seninki uzun protokol
Gerekmiyor canim ben direckt baslicam tedaviye
Adetime iki gun var.Allah nasip ederse pazartesi ordayim
Sali gunu baslarim.Birde benim protokol ayri yumurta rezervim az oldugu icin dr
Hapla baslicaz dedi yani 6 gun hap alip sonra igneye gececegim inseallah
Hakkimizda hayir olur ikimz icinde Mevlam kimsenin emegini bosa gecirmesin
Rabbim yuzumuzu guldursun inseallah bu sefer AMINNNNNN
Canimya inseallah tanismak nasip olur.kaydirigubbakcemile5

merhaba nil,
evet benim tedavim uzun protokol olacak.bu üçüncü denemem olacak ama çok farklı duygular içindeyim.endişe katsayım arttıkça artıyor.eşimin sonucuna göre memorial'daki doktorlar da pek iç açıcı konuşmadılar.biz en çok IMSI tekniği için orayı istiyoduk ama spermiogram yapacakları zaman o teknikle bakmadılar bile...sayı yeterli değilmiş.biz zaten onlara gül bahçesi vaadetmedik ki...Çok üzgünüm çoook. biz de biliyoruz sayının az olduğunu ve en kötüsü morfolojinin neredeyse tamamının kötü olduğunu.spermiogram ve IMSI ile bi de biz bakalım dediler sonra da IMSI bakamadık sayı az diyolar...
ptesi hale hanımı arayıp endişelerimi paylaşmak istiyorum.ben bi de opu ve transfer bayrama denk gelirse diye de çok korkuyorum.bakalım nolcak..
neyse şimdiden kafanı şişirmeyeyim,gerisni hastaneye saklayayım:dance:
görüşmek üzere...
sevgiler...

nıl cıgım allah yolunu acık etsın dılerım o mutlu haberı alırsın hayırlısıyla sen cok yureklı bı ınsansın n kadar cok cabalıyosun bılıyorum kı allah bu duaları bu cabaları duyuyo ve goruyo senın benım ve bebek ısteyen herkesın duasını kabul edecektır hepımızın evıne pırıl pırıl gun dogsun eeeeeeeeeeee gelsın artık:emir_bebek: bebıslerımız demı kendı hıc uzme bız hep yanındayızzzzz tamam mı? ben hayırlı haberlerını beklıyorumopuyorumnanaktan

Ozlemcım canım benım guzel dıleklerın ıcın tesekkurler canım
Ah bır bılsenız ne kadar cok zor durumdayım
Sımdıde kıst cıktı basıma adet olamıyorum bılıyorum bunların hepsı bır ımtehan dayanacam
Cok zor durumdatım canım kardeslerım ne olur dua edın duanıza cok ıhtıyacım var
ALLAH RIZASI ICIN DUA EDIN
rABBIM HERKESTEN RAZI OLSUN

Canım kardeslerım ne olur dua edın bugun yumoslar toplandı
Hayırlısıyla dollenmede olur ınseallah duanızı eksık etmeyın
3 yumurtam oldu sukur fazla ılac kullanmadan bakalım trasferım ne zaman duanızı beklıyorum
Ardaslarım bunca yorgunluktan sonra zor yazıyorum narkozluyum durdugum yerde ınter yok
Hastaneden yazıyorum hepınıze hayırlı bayramlar dılıyorum rabbıme emanet olun

canım inşallah o 3 yumurta da çok kalitelidir ve sana tutunurlar hayırlı haberlerini bekliyorum a.s.

nilcim dualarımız senle canım....inşalllaaahhhh sana tutunurlar canım....burdan verirsin inaşşaallah hamiş haberini...canım 2 yada 3gün sonra transfer ederler sanırım...benimkide önceki yaptırmamda böyle kısa protokol uygulanmıştı.....nil bu arada takiplaerini hep hale hanım mı yaptı.....benim selamımı söyledimi size.......neyse nilcim hayırlı haberlerini bekliyoruz...sanada hayırlı bayramlar...

Back
X