Umuda yolculugum basliyor.

Arkadaşlar sizlere de haber vermek istedim.Nil 7. micro denemesinde hamile kalmış.Ben çok mutlu oldum.Allah inşallah sağlıkla kucağına aldırır bebeğini.Bu da tüm bebek isteyenlere umut olur inşallah...

valla daha bugün aklımdan geçirmiştim kendisini...o kadar sevindim ki anlatamam...inşallah sağlıkla kavuşur bebeğine...

rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin canımcımın

NıL canım seni tebrik ederim rabbim kucağına alacağın günleride nasip etsin hayırlısıyla..senin göstermiş olduğun azim herkese örnek olacaktır canım...ve güç kaynağı...rabbim yavrunu sana bağışlasın...

alkisalkisalkis:teytey::teytey:......................rabbım erdırsın tamamına......................kac tane bakalımmmmmmmmmmm.................cook sevındım canım yaaaaaaaaaaa

Canim kardeslerim.
ALLAHIMA binlerce sukurler olsun evimize donduk.
Bir umutla gittigim vatanimdan bin umutla geri dondum.
Kusuruma bakmayin yazamadim. Size kaldigim yerde nett yoktu giremedim.
Tedavim okadar cabuk gelistiki anlatamam.Allahima hamdu senelar olsun ARKADASLARIM biliyor zaten cok SIKINTI cektim cokkkkkk.
burdan ameliyatli gittim bartonel kistinden dolayi ameliyat olmustum.YAKLASIK BIR SENEDIR cirpiniyordum. dr resmen menepoz dediler.
Iste o an yikildim ANTI- MULLER HORMONUM 0.3 cikmisti yani yumurtalar bitti bitiyordu.
Artik yoruldugumun ve tukendimin farkina vardim.
Asla yilmadim ve rabbime sigindim kendimi ona teslim ettim verecek olan ALLAHIMDI YARATACAK OLAN MEVLAMDI en son denedigim migrodan sonra tekrar denemeye karar verdik-Bir turlu aksilikler yakami birakmiyordu artik adetim gelmiyor.
Test yaptirmaktan bikmistim yumurtaliklarim artik yumurta degil kist uretmeye baslamisti. Caresizdim ve burdaki drum bana 4 ay boyunca pili verdi o beni hep mahvetti artik hic adet olamaz olmustum. Bi seyler yapmak zorundaydim.
Ve agustosta tur gelmeye karar verdik dr artik kistimin olmadigini yumurtaliklarimin iyi gorundugunu soyledi.Ve tekrar adetimi beklemeye basladim fakat bir turlu gelmez 8 cm kist olusmustu gene Artik ALLAHIM DEDIM BUNLARIN HEPSI BIR IMTEHAN BILIYORUM AMA NE OLUIR BANA DAYANMA GUCU VER DIYE YALVARIYORUM Asla isyanim olmadi sukur.Bliyordum melegimin gelecegini hep inandim rabbime guvendim IBRAHIM SARAC OGLUNUN KURLERINI YAPMAYA KARAR VERDIM ONCE SOGAN SONRA INCIR 42 gun incir kuru yaptim.Ve tam 3 ay hayit tohumu ictim yememe cok dikkat ettim bol bol spor yaptim artik anne adayiydim ve beynime bunu telkin ettim hic bir seyi olumsuz dusunmedim.Derken gene anlattigim kistim olustu hic moralimi bozmadim.ve ameliyattan 10 gun sonra UMUDA YOLCULUGUMA ADIM ATTIM:
Artik en cok sevdigim sehir istanbuldaydim cok mutluydum ama icimden atamadigim bir korku vardi bunu bir turlu yenememistim.
Ayagimin tozuyla eyüp sultani ziyaret edip bol bol duami ettim.Niyeyse beklenen adetim gelmedi merkezde zaten randevumuz gelmisti.
ARTIK IKINCI EVIMDEYDIM HOCAMLA GORUSUP TEDAVI PROTOKOLU PALANLANDI:
Sorun vardi adetim gelmemisti hemen kahramanim beni muayene etti maalesef kist varrrrrrrrr.HEMDE 8 cm bana ilac verildi.Hocam bu sefer fazla ilac kullanmadan yumurtalari yormadan tedavimize baslicaz dedi.Aksi gibi kist sag tarafta zaten benim sol yumurtaligim calismiyordu.ilaci tam 10 gun kullandim oyle bir adetim olduku sasirdim sanki icim temizlenmisti.Adetimin ikinci gunu evimdeydim drum muayene edip sol tarafta 5 tane yumurta adyi var dedi.
Hayatimin sokunu yasadim dr hepsi yumurta olmayabilir yani ady dedi cok sevindik.
ve o gun ilk ignemi merkezde yaptilar.150 menegon 150 gf cok dusuk bir tozdu ama hayirlisi dedik cunku rezervim cok azdi onceki tedavilerde 600 unite ilac kullanmistim.
sali gunu basladim persembe gunu tekrar merkezdeydim.Kahramanim sol tarafta 3 tane yumosum oldugunu cok guzel gelistigini her seyin yolunda oldugunu soyledi.
ve her gun cagrildim ve 6 , gunde ilaclarim kesildi son iki gun zaten gf 75 kullandim.
Artik catlatma olabilir dendi.carsamba yumoslarim toplandi 3 tanecik olsun varsin dedim.
Merkezde cok ardasim olmustu benim yastakilerin bile 10 8 yumoslari vardi tabiki benim gibi olanda vardi.
Arife gunu dollenme olup olmadigini sorduk bir tanesinin cok guzel bolundugunu ikincisindende belirtiler var dediler.ikinci gunu tekrar aradik birinin oldugunu digerininde cok kaliteli embriyo oldugunu soylediler.
Cokkkk agladim okadar cok agladimki bir tanesi öldu diye sperm bulamadiklarini carsamba gunu cok tarama sonucu iki tane sperm bulduklarini anlattilar.
Zaten donmus spermlerle oldu.Allahima o bir tanesi icin iki gözum iki cesme yalvariyorum
yerler gokler dua ettiler ama herkes rabbim binlerce kez razi olsun herkesten ve 4. gun yani bayramin 3.gunu merkezdeydim embriyolog bana bilgi verdi a kalite oldugunu cok guzel gelistigini hatta bir gun onceden gittigini yani blastosiz oldugunu soyledi ve trasferim gerceklesti dr rahmime degil beynime transfer etmisti cok rahhattim rabbim bana bir rahatlik vermisti cok huzurluydum ilk defa cok rahattim bunu dr bile hissetti hep dua ettim 1 saat dinlendikten sonra kaldigimiz yere donduk.
o aksam dinlendim gunduz kalkip yavas yavas dolasip hareket ettim evin icinde kalcadan ignem vardi iki gun eve tanidik birisi gelip yapti daha sonra her aksam esimle kaldigimiz yerde tip merkezi vardi orda yaptirdik yani baya yurudum evet genede cok rahatim icimde hic bir SIKINTI YOK ILK DEFA BOYLE RAHATTIM VE 12. esimle beraber bthcg testine gittik ayni igneleri yaptirdigim yere mubarek cuma gunuydu ve biz cumadan once gittik
1 saat icinde cikar dediler.Ve bizi cagirdilar kegidi zarfa koyuyordu hemsire yuzu guluyordu POZITIF dedi deger kac dedim 396.99 cikti deyince hafif icimin gectigini yalan soyluyorsunuz deyip icim gecmis kolaymi yaklasik 20 senedir en cok duymak istedigim seydi. hemen merkeze fakslayip iki gun sonra tekrar yaptirin dediler ve uce katlamisti hayatimin sokunu yasamistik.Bu bir mucizeydi rabbime binlerce kez sukurler olsun ALLAHIM BUTUN OLMAYANLARA VERSIN INSEALLAH VE BEBEGIN KALP ATISINI ALDIKTAN SONRA EVIMIZE GELDIK:
Hocam bile cok duygulandi bu bir mucize dedi Allah faktorunude koymak lazim dedi.
Canim kardeslerim umudum umut olsun size pes etmeyelim yterki rabbim ol desin aninda olu veriyor.
simdi dualarinizadaha cok ihtiyacim var rabbim hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhhhh
Bana cok destek oldunuz rabbim razi olsun

Tebrik ederim Mutlu haberi okuyunca çok sevindim.Nil Arkadaşım hamileliğinin tamamını rahat geçirmeni kucağına sağlıkla almanı dilerim.

canım nil1971 hikayeni bir solukta okudum. rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. hikayeni eşime anlatmaya çalıştım salya sümük ağlamaktan anlatamadım. azmine hayran kaldım tebrik ediyorum seni ve eşini. bebişe iyi bak olumunekankayizsmile

Allah hepinizden razi olsun
Rabbim bu ugurda ugrasanlarin emeklerini bosa cikarmasin.
Evet cok azimliydim.
Asla olmayacak demedim.Hep olumlu dusundum dr bana velevki dedi tedavi sonuclanmassa
uzulurmusun dedi.Tabiki uzülurum dedim ama 3 ay sonra tekrar denerim deyince.
Ben inaniyorumki bu azimle olacak dedi.
Tabiki verecek olan yaradanim yaradacak olan ALLAHIM O DILERSE HER SEY OLUR
Yeterki dilesin,
Canim kardeslerim merkezde okadar madur insanlar gordumku anlatamam cok duygusalim zaten.
Helede benim gibi 7. deniyordu canim kardesim ona okadar uzuldumki anlatamam
transfere gelmisti ellerinde bavul.Kaldiklari otelde soyulmuslar kiymetli esyalarini almislar
ve cok telaslilardi Otel ariyorlardi.okadar caresizlerdiki o an icimin acidigini hissettim keske evim olsaydida istanbulda o kardesime 3 gun baksaydim.Helede sizler cok sanslisiniz sicak corbaya sicak evinize gidiyorsunuz iste evlat sahibi olabilmek icin her seye katlaniyor insan Yaradanim kimseyi caresiz birakmasin cok zor.
Gurbetten gelince dahada zor RABBIM BUTUN ISTEYENLERE TEZ ZAMANLARDA HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN INSEALLAHHHHHHHHşutarafagitti

Canim kardeslerim.
ALLAHIMA binlerce sukurler olsun evimize donduk.
Bir umutla gittigim vatanimdan bin umutla geri dondum.
Kusuruma bakmayin yazamadim. Size kaldigim yerde nett yoktu giremedim.
Tedavim okadar cabuk gelistiki anlatamam.Allahima hamdu senelar olsun ARKADASLARIM biliyor zaten cok SIKINTI cektim cokkkkkk.
burdan ameliyatli gittim bartonel kistinden dolayi ameliyat olmustum.YAKLASIK BIR SENEDIR cirpiniyordum. dr resmen menepoz dediler.
Iste o an yikildim ANTI- MULLER HORMONUM 0.3 cikmisti yani yumurtalar bitti bitiyordu.
Artik yoruldugumun ve tukendimin farkina vardim.
Asla yilmadim ve rabbime sigindim kendimi ona teslim ettim verecek olan ALLAHIMDI YARATACAK OLAN MEVLAMDI en son denedigim migrodan sonra tekrar denemeye karar verdik-Bir turlu aksilikler yakami birakmiyordu artik adetim gelmiyor.
Test yaptirmaktan bikmistim yumurtaliklarim artik yumurta degil kist uretmeye baslamisti. Caresizdim ve burdaki drum bana 4 ay boyunca pili verdi o beni hep mahvetti artik hic adet olamaz olmustum. Bi seyler yapmak zorundaydim.
Ve agustosta tur gelmeye karar verdik dr artik kistimin olmadigini yumurtaliklarimin iyi gorundugunu soyledi.Ve tekrar adetimi beklemeye basladim fakat bir turlu gelmez 8 cm kist olusmustu gene Artik ALLAHIM DEDIM BUNLARIN HEPSI BIR IMTEHAN BILIYORUM AMA NE OLUIR BANA DAYANMA GUCU VER DIYE YALVARIYORUM Asla isyanim olmadi sukur.Bliyordum melegimin gelecegini hep inandim rabbime guvendim IBRAHIM SARAC OGLUNUN KURLERINI YAPMAYA KARAR VERDIM ONCE SOGAN SONRA INCIR 42 gun incir kuru yaptim.Ve tam 3 ay hayit tohumu ictim yememe cok dikkat ettim bol bol spor yaptim artik anne adayiydim ve beynime bunu telkin ettim hic bir seyi olumsuz dusunmedim.Derken gene anlattigim kistim olustu hic moralimi bozmadim.ve ameliyattan 10 gun sonra UMUDA YOLCULUGUMA ADIM ATTIM:
Artik en cok sevdigim sehir istanbuldaydim cok mutluydum ama icimden atamadigim bir korku vardi bunu bir turlu yenememistim.
Ayagimin tozuyla eyüp sultani ziyaret edip bol bol duami ettim.Niyeyse beklenen adetim gelmedi merkezde zaten randevumuz gelmisti.
ARTIK IKINCI EVIMDEYDIM HOCAMLA GORUSUP TEDAVI PROTOKOLU PALANLANDI:
Sorun vardi adetim gelmemisti hemen kahramanim beni muayene etti maalesef kist varrrrrrrrr.HEMDE 8 cm bana ilac verildi.Hocam bu sefer fazla ilac kullanmadan yumurtalari yormadan tedavimize baslicaz dedi.Aksi gibi kist sag tarafta zaten benim sol yumurtaligim calismiyordu.ilaci tam 10 gun kullandim oyle bir adetim olduku sasirdim sanki icim temizlenmisti.Adetimin ikinci gunu evimdeydim drum muayene edip sol tarafta 5 tane yumurta adyi var dedi.
Hayatimin sokunu yasadim dr hepsi yumurta olmayabilir yani ady dedi cok sevindik.
ve o gun ilk ignemi merkezde yaptilar.150 menegon 150 gf cok dusuk bir tozdu ama hayirlisi dedik cunku rezervim cok azdi onceki tedavilerde 600 unite ilac kullanmistim.
sali gunu basladim persembe gunu tekrar merkezdeydim.Kahramanim sol tarafta 3 tane yumosum oldugunu cok guzel gelistigini her seyin yolunda oldugunu soyledi.
ve her gun cagrildim ve 6 , gunde ilaclarim kesildi son iki gun zaten gf 75 kullandim.
Artik catlatma olabilir dendi.carsamba yumoslarim toplandi 3 tanecik olsun varsin dedim.
Merkezde cok ardasim olmustu benim yastakilerin bile 10 8 yumoslari vardi tabiki benim gibi olanda vardi.
Arife gunu dollenme olup olmadigini sorduk bir tanesinin cok guzel bolundugunu ikincisindende belirtiler var dediler.ikinci gunu tekrar aradik birinin oldugunu digerininde cok kaliteli embriyo oldugunu soylediler.
Cokkkk agladim okadar cok agladimki bir tanesi öldu diye sperm bulamadiklarini carsamba gunu cok tarama sonucu iki tane sperm bulduklarini anlattilar.
Zaten donmus spermlerle oldu.Allahima o bir tanesi icin iki gözum iki cesme yalvariyorum
yerler gokler dua ettiler ama herkes rabbim binlerce kez razi olsun herkesten ve 4. gun yani bayramin 3.gunu merkezdeydim embriyolog bana bilgi verdi a kalite oldugunu cok guzel gelistigini hatta bir gun onceden gittigini yani blastosiz oldugunu soyledi ve trasferim gerceklesti dr rahmime degil beynime transfer etmisti cok rahhattim rabbim bana bir rahatlik vermisti cok huzurluydum ilk defa cok rahattim bunu dr bile hissetti hep dua ettim 1 saat dinlendikten sonra kaldigimiz yere donduk.
o aksam dinlendim gunduz kalkip yavas yavas dolasip hareket ettim evin icinde kalcadan ignem vardi iki gun eve tanidik birisi gelip yapti daha sonra her aksam esimle kaldigimiz yerde tip merkezi vardi orda yaptirdik yani baya yurudum evet genede cok rahatim icimde hic bir SIKINTI YOK ILK DEFA BOYLE RAHATTIM VE 12. esimle beraber bthcg testine gittik ayni igneleri yaptirdigim yere mubarek cuma gunuydu ve biz cumadan once gittik
1 saat icinde cikar dediler.Ve bizi cagirdilar kegidi zarfa koyuyordu hemsire yuzu guluyordu POZITIF dedi deger kac dedim 396.99 cikti deyince hafif icimin gectigini yalan soyluyorsunuz deyip icim gecmis kolaymi yaklasik 20 senedir en cok duymak istedigim seydi. hemen merkeze fakslayip iki gun sonra tekrar yaptirin dediler ve uce katlamisti hayatimin sokunu yasamistik.Bu bir mucizeydi rabbime binlerce kez sukurler olsun ALLAHIM BUTUN OLMAYANLARA VERSIN INSEALLAH VE BEBEGIN KALP ATISINI ALDIKTAN SONRA EVIMIZE GELDIK:
Hocam bile cok duygulandi bu bir mucize dedi Allah faktorunude koymak lazim dedi.
Canim kardeslerim umudum umut olsun size pes etmeyelim yterki rabbim ol desin aninda olu veriyor.
simdi dualarinizadaha cok ihtiyacim var rabbim hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhhhh
Bana cok destek oldunuz rabbim razi olsun

cok tebrık ederım.gozyasları ıcınde okudum allah kımseyı umutsuz bırakmasın:gitme:

Nil canim kendim gibi sevindim cok mutlu oldum . Allah kucaginada almayi nasip etsin. Tedavini nerede yaptirdin canim?

Nil canim kendim gibi sevindim cok mutlu oldum . Allah kucaginada almayi nasip etsin. Tedavini nerede yaptirdin canim?

Allah razi olsun canim
Rabbim butun isteyenlere hayirlisiyla versin inseallahhhhh
Benim ikinci evim oldu.Merkezim MEMORIALDE YAPTIRDIK CANIM
Butun ekip seferber oldu benim orda 3. denememdi biz cok zor hastaydik
Bu zoru ALLAHIMIN YARDIMIYLA ASTIK DR SEMRA KAHRAMANDI
Bize bu mutlulugu yasattilar ALLAHIM BINLERCE RAZI OLSUN::emir_bebek::asigim:

tüylerim diken diken oldu çok dugulandım çok.. allaha binlerce şükür ki yüzünü 20 yılın acısının ardından böyle güldürdü.. kucağına almayı , kokusuyla yaşamayı da nasip eder inşallahhhh.. gözün aydın olsun canım

nil.... tebrik ederim canım..
ALLAHIM TAMAMINA ERDıRSıN...
bana ve tüm istiyenlerede umut olsun inşallah...

Nil'ciğim hikayen oldukça etkileyici ve gerçek bir mucize yaşıyorsunuz çok çok tebrik ederim...sağlıkla kucağına almayı da Rabbim nasip etsin inşallah...Seni okuyunca kendime kızdım benim de durumum pek ümitli değil ama senin yaşadıkların kadarını yaşamadığım halde bazen umutsuzluğa kapılıyorum..Bizlere umut olsun umudun hep seninle kalsın...sevgiler a.s.

Arkadaslar umudum umut olsun herkese rabbime sukurler olsunki yavrum kucagimda.
Gercek bir mucize yasadik.Rabbim herkesin yuzunu guldursun Yavrumun yuzune baktikca agliyorum.20 senenin sonunda umudum kucagimda cokkkkkkkk savastim resmen bana burda doktorlar asla cocugun olmaz demislerdi.
Evet oyleydi ama bunlar ALLAH DEGILDIYA verici olan rabbim yaratici olan allahim yeterki ol desin resmen menepoz dedimislerdi.Hep olacak dedim bunu beynime telkin ettim Artik bana buyük görev dusuyordu.
Saracoglunun kurlerinden yola koyuldum.Ve her gun iki saat yol yurudum spora yazildim zaten psikolojik tedavi goruyordum.
Kolay degildi 8 kez yikilmak 8 kere diyorum cunku 7. tedavimde her sey olmus fakat dollenme olmamisti bunu bile saymamistim ve 7. migro tedavimde.
Hep tedavim bastan olmustu hic dondurulmusum bile yoktu .cunku yumurtam olmuyordu.Rezervem bitti bitiyordu hep olacagina inandim inanmak basarinin yarisiydi.
Yasim 39 du ve ben son tedavume 3 yumurtayla girdim.Ve tek embriyom gelismisti cokkkkk aglamistim 1 tane diye cunku alismistim negatife gene olmaz diye sadece korkuyordum ama niye koktugumu dahi bilmiyordum.O EMBRIYOM BENIMLEYDI RABBIME COOK DUA ETTIM NE OLUR Allahim hep benimle kalsin diye ve beni birakmadi yavrum beninleydi cokkkk zor bir hamilelik yasadim 14 hafdamda rahim agzim 2 cm coook korkmustum ve hemen hastaneye yatirildim ve serklaj yapildi hep yattim birde gurbettesin kimsem yok cokk zordu benim icin daha sonra böbreklrim su toplamaya basladi pesinen seker cikti hamilelik sekeri artik her seyim kisitliydi istedigim gibi yiyip icemiyordum.Hep sabrettim yavrumda benim gibi gucluydu direndi melegim Rabbime sukurler olsunki 9 8 10 55 yavrum dunyaya geldi binlerce sukurler olsun.
Ne olur pes etmeyin olumlu dusunun boll bol dua edin UMUDA YOLCULUK DEDIM YAVRUM UMUDUM COOK UZUN YOLLARDAN GELDI YAVRUM benim minik mucizem dualarimdasiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin AMINNNNNNNNN

Back
X