- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
Normalde su okuldan mezun olan issiz kalmaz gozuyle bakilir ama kaliyor ne yazikki buldugu isi bile 6 ay sonra tanidik vasitasyla bulmustu dusunun kucuk bir yerdeyim hayallerinden vazgecti bulayim is isci olarak bile calisirim dedi sonra oturdu kpss calisiyo iste bende bekliyorumonun begenmemezlk gibi bir durumu var mi inan kestiremiyorum ama hani kimsede sen basvuru yapmissin gel demiyor ne yazik ki tanidign varsa araci oluyor belki oyle..tesekkur ederim yorumunuz icin umarim bizde atlatiriz
![]()
bizede kimse aracı olmadı kendimiz araştırdık bulduk başvurduk bazılarına direk fabrikaya gidip ewlden verdik cvmizi ve emin olun erkeklerde bu tarz düşünceler oluyor aklınca bunca yıl okudum bu paraya bu mevkide çalışılır mı diyorlar.. ben demedim çalıştım eşim bir süre süründü sonra paşa paşa gitti çalışmaya çünkü bizde evlilik arefesindeydik.
güzelce bir konuşma yapın bence.. kpss yi beklerseniz daha çok beklersiniz hele de mühendislik için

atlatırsınız ama üzülme :) sonra tatlı anılar olarak kalacak hafızanızda.. biz şimdi ah be ne günlerdi deyip eğleniyoruz :)