Arkadaşlar merhaba ben de sizlerde biriyim çalıştığım icin çok Aktif olamadim az da olsa yorumum vardır sizleri takip etmisimdir . Doğu görevinde olduğumuz icin Van da yaşıyoruz 2 kere özel bi muayenehanesi olan doktor da yumurta takibi yaptırdım sonuç negatif maddi olarak bizi yipratinca mola vermiştik görev icin hastaneye gittiğimde yüzüncü yıl tıp fakültesinde çok tatlı bi doktor hanımla tanıştım ayaküstü derdimi anlattım ve regl döneminde beklediğini söyledi aşılama yapmak icin uygun olup olmadığıma karar vermek için gelmemi soyledi. O kadar tatlı ve anlayışlı doktordu ki kanım kaynadı resmen güven duygusunu yaşadım tedavi ilaç süreci bitti ve 27 Eylül de ilk aşılamam yapıldı ben sabırsız biri olduğum ve 2 yıldır çocuk isteyip hep hüsran olunca 10. Gununde dayanamayıp kan da gebelik testi yaptım sonucum 0,652 çıktı üzüldüm ağladım çok kabullenmeye başladım sonrasında çünkü tekrar denemek için güçlü olmam lazımdı . Pazar gecesi yanı dun 10 ekimde bi akşam ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi koyu çıktı amaç dışı kullandığım icin yanılma vardır diye düşündüm eşimden gebelik testi istedim ve üst üste iki tane yaptım ikisi de pozitif çıktı hemen hastaneye gittik kan tahlili verdik ve sonucum 62,5 çıktı ve gerçekten hamileymisim mutluluktan ağlamak nedir dun gece öğrendim . Çok uzun ve karışık yazmış olabilirim heyecanima verin . Sizlere verebilecek tek tavsiyem 14 günden önce kan testi yapmayın boşuna duygu karmaşası yaşamayın . Canı gönülden dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sevgiler .