Insallah guzeldileklerin icin tesekkur ederim:) ankarada zekai tahir die bi devlet hastanesi var orada. Benim sag kapali orda 4 yumurtam vardi bize sol lazimdi ordada bir tane vardi boyu 16 olmustu
Ben nisan 4 de asilamami yaptirdim persembe gunu kan vericem Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin. Ama belim agrio arti adet sancim var olmadi galiba
Asilama yaptirdim bekliorum bn suan guzel hastane ama memnunum benBende zekai tahir burakta yaptircam su an hangi asamadasin sen canm
Umitsizlige kapilma canim insallah hayirli haberler alirsin
Asilama yaptirdim bekliorum bn suan guzel hastane ama memnunum ben
Cokk tşk ederim adet günümü beklıyorum allah isteyen herkese versin inşş
Bugün. 5. Günüm asilamada lütfen dua edin tutsun Rabbim tum isteyenlere versin ınş 24 nisan da test günüm ve evlilik yil donumumuz
inşallahh canımmmmm
inşallah evlilik yıldönümü hediyenizz olur sizeeee bizi de haberdar et stres yapma kendini yormaaa
Inş Rabbim hepimizi sevindirsin sağlıklı sihatli evlatlar nasip.etsin dikkat ediyorum eşim benden daha pimpirikli sabaha kadar uyumuyor başımda sağa donme diyor sürekli yatıp duruyorum ya kendimi umutlandırmak ıştemiyorum ama sag tarafım ara ara ağrıyor bacağına vuruyor ağrısı hayırlısi
Evet bnde memnunum ben tup bebek tedavisine baslicam nasip olursa mayista. İnsallah hayirli haberlerni aliriz seninde canim
Hayirlisiyla insallah yarin kan vercem bakalim ne cikacak Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Asilamada 7. Gün ve mercimek kadar kan geldi be neyin nesi yardimm lutfen
Tutunma kanama si olabilir canm insallah[/QUO
Inş ovitrelleye bugün .10. Gün asilamayada 8. Gün oldu bugumn kan testi yaptırdim 1.6 yükselme durumu olurmu sizce yoksa ovitrellenin etkisimi cook merak ediyorum
Tutunma kanama si olabilir canm insallah[/QUO
Inş ovitrelleye bugün .10. Gün asilamayada 8. Gün oldu bugumn kan testi yaptırdim 1.6 yükselme durumu olurmu sizce yoksa ovitrellenin etkisimi cook merak ediyorum
erken yaptırmışsın canım bekle biraz ben 13. gün adet oldum inşallah sen olmazsın
erken yaptırmışsın canım bekle biraz ben 13. gün adet oldum inşallah sen olmazsın
Inş olmam babam labarant merak etti baktı o yükselebilir diyor ama hayırlısi bakalim
Inş olmam babam labarant merak etti baktı o yükselebilir diyor ama hayırlısi bakalim
inşallah canım belirtilerin var mı hiç
inşallah canım belirtilerin var mı hiç
Bariz bi belirti yok ama cok halsizim akintim oluyor bide kalbim carpiyo hızlı bazen bakalim hayırlısi ya perşembe test yaptircam tekrar ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?