Umudum nisanda güzel haber almak kızlarrr gelinn dertleşelimmm

Insallah guzeldileklerin icin tesekkur ederim:) ankarada zekai tahir die bi devlet hastanesi var orada. Benim sag kapali orda 4 yumurtam vardi bize sol lazimdi ordada bir tane vardi boyu 16 olmustu

Bende zekai tahir burakta yaptircam su an hangi asamadasin sen canm

Bugün. 5. Günüm asilamada lütfen dua edin tutsun Rabbim tum isteyenlere versin ınş 24 nisan da test günüm ve evlilik yil donumumuz

Bugün. 5. Günüm asilamada lütfen dua edin tutsun Rabbim tum isteyenlere versin ınş 24 nisan da test günüm ve evlilik yil donumumuz

inşallahh canımmmmm
inşallah evlilik yıldönümü hediyenizz olur sizeeee bizi de haberdar et stres yapma kendini yormaaa

inşallahh canımmmmm
inşallah evlilik yıldönümü hediyenizz olur sizeeee bizi de haberdar et stres yapma kendini yormaaa

Inş Rabbim hepimizi sevindirsin sağlıklı sihatli evlatlar nasip.etsin dikkat ediyorum eşim benden daha pimpirikli sabaha kadar uyumuyor başımda sağa donme diyor sürekli yatıp duruyorum ya kendimi umutlandırmak ıştemiyorum ama sag tarafım ara ara ağrıyor bacağına vuruyor ağrısı hayırlısi

ne güzell canımmm inşallah hissettiğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…