sykapusuz ❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Şubat 2013 2.202 1.349 448 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sykapusuz #41 nurerdem .!.: sykapusuz .!.: Bariz bi belirti yok ama cok halsizim akintim oluyor bide kalbim carpiyo hızlı bazen bakalim hayırlısi ya perşembe test yaptircam tekrar ınş Genişletmek için tıkla... anladımm tatlım belirtide olabilir bence salı test yap bekleme okadar Genişletmek için tıkla...
nurerdem .!.: sykapusuz .!.: Bariz bi belirti yok ama cok halsizim akintim oluyor bide kalbim carpiyo hızlı bazen bakalim hayırlısi ya perşembe test yaptircam tekrar ınş Genişletmek için tıkla... anladımm tatlım belirtide olabilir bence salı test yap bekleme okadar Genişletmek için tıkla...
sykapusuz ❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Şubat 2013 2.202 1.349 448 22 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sykapusuz #42 nurerdem .!.: sykapusuz .!.: Bariz bi belirti yok ama cok halsizim akintim oluyor bide kalbim carpiyo hızlı bazen bakalim hayırlısi ya perşembe test yaptircam tekrar ınş Genişletmek için tıkla... ne durumdasın cnmm Genişletmek için tıkla...
nurerdem .!.: sykapusuz .!.: Bariz bi belirti yok ama cok halsizim akintim oluyor bide kalbim carpiyo hızlı bazen bakalim hayırlısi ya perşembe test yaptircam tekrar ınş Genişletmek için tıkla... ne durumdasın cnmm Genişletmek için tıkla...
N nurerdem Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2013 321 73 73 11 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sykapusuz #43 sykapusuz .!.: nurerdem .!.: ne durumdasın cnmm Genişletmek için tıkla... Adet oldum ya malesef bu ay sogan kuru yapiyorum bu ayda olmazsa 2, asilama yapilacak Genişletmek için tıkla...
sykapusuz .!.: nurerdem .!.: ne durumdasın cnmm Genişletmek için tıkla... Adet oldum ya malesef bu ay sogan kuru yapiyorum bu ayda olmazsa 2, asilama yapilacak Genişletmek için tıkla...
sykapusuz ❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Şubat 2013 2.202 1.349 448 11 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sykapusuz #44 nurerdem .!.: sykapusuz .!.: Adet oldum ya malesef bu ay sogan kuru yapiyorum bu ayda olmazsa 2, asilama yapilacak Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bi hayır var bende adet olayım 3. aşılama olacak Genişletmek için tıkla...
nurerdem .!.: sykapusuz .!.: Adet oldum ya malesef bu ay sogan kuru yapiyorum bu ayda olmazsa 2, asilama yapilacak Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bi hayır var bende adet olayım 3. aşılama olacak Genişletmek için tıkla...
N nurerdem Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2013 321 73 73 14 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sykapusuz #45 sykapusuz .!.: nurerdem .!.: hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bi hayır var bende adet olayım 3. aşılama olacak Genişletmek için tıkla... Ayy ins tutar canm ya Rabbim yuzumuzu guldursun ins Genişletmek için tıkla...
sykapusuz .!.: nurerdem .!.: hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bi hayır var bende adet olayım 3. aşılama olacak Genişletmek için tıkla... Ayy ins tutar canm ya Rabbim yuzumuzu guldursun ins Genişletmek için tıkla...
sykapusuz ❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Şubat 2013 2.202 1.349 448 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sykapusuz #46 nurerdem .!.: sykapusuz .!.: Ayy ins tutar canm ya Rabbim yuzumuzu guldursun ins Genişletmek için tıkla... aminn inşallah canımm inşallah şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim bizide sevindirsin kısa zamanda Genişletmek için tıkla...
nurerdem .!.: sykapusuz .!.: Ayy ins tutar canm ya Rabbim yuzumuzu guldursun ins Genişletmek için tıkla... aminn inşallah canımm inşallah şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim bizide sevindirsin kısa zamanda Genişletmek için tıkla...
N nurerdem Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2013 321 73 73 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sykapusuz #47 sykapusuz .!.: nurerdem .!.: aminn inşallah canımm inşallah şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim bizide sevindirsin kısa zamanda Genişletmek için tıkla... Amiiiinnnn insallah Genişletmek için tıkla...
sykapusuz .!.: nurerdem .!.: aminn inşallah canımm inşallah şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim bizide sevindirsin kısa zamanda Genişletmek için tıkla... Amiiiinnnn insallah Genişletmek için tıkla...