umudumdu..umut..

of ya ben kararsızım hala jkeske bende ıstanbulda yada ankarada olsaydımda orda yaptırsaydım :(

esra banada çok uzak ankara ve istanbul ama...oralarda çok daha işin ehli uzmanlar var..ama malesef kalacak yer ve transfer sonrası yolculuk en büyük sorun...bakalım hayırlısı artık..

okuduğum kadarıyla eşin aktar..geçenlerde tvye hüseyin ermiş adlı bi aktar çıktı..bi macun yaptı bi çok bitkiyi ve arı sütünü karıştırdı..bu macun spermlere çok iyi geliyormuş..ve programada bu aktarın bi hastası geldi..bu macun sayesinde hamile kaldığını söyledi..haberin varmı acaba bu macundan?eşin aktar olduğu için özellikle soruyorum canım sana...

inşallah canım hayırlısı..peki nerde kalacaksın tedavi boyunca...Rabbim boynumuzu büktürmez inşallah canım benim..

canım ilk tedavimiz ankarada olmuştu misafirhanelerde bazı ucuz otellerde kalmıştık mecburen ama şimdi istanbulda annemler var orada kalacağız ilkinde çok zorlanmıştık ..amin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhh

hatayda oturan arkadaş...........
antalya tüp bebek merkezini çok övdü bana bir arkadaş.........memorıalde hiç gelişmeyen embriyoları orda 5. güne bile gitmiş..........düşün memorıal yani..........
ben keşke oralarda olsam diyorum sen buraları istiyosun............herkes imtihan ediliyo işte..........ben bu sayfalarda bunu o kadar açık ve net görüyorumki.........
umudumsun çok mu şey istiyorum lafını lütfen bi daha kullanma güzelim yaaa..........ALLAH korusun bu Rabbimin gücüne gidebilir...........ben acizane fikrimi söylüyorum.........ama bize yakışan güzel bir sabırla dua etmek........

Antalya tüp bebek merkezini bana da övdüler. Hatta en iyiler arasında diye. Ailemde orada. Ama eşim illaki Afyonda olsun yakın diyor. 2. deneme yine negatif sonuç olursa bu sefer çok pişman olacam antalya da olmadık diye. Ne yapalım kısmet deneye deneye sonuca ulaşırız inş.

esra banada çok uzak ankara ve istanbul ama...oralarda çok daha işin ehli uzmanlar var..ama malesef kalacak yer ve transfer sonrası yolculuk en büyük sorun...bakalım hayırlısı artık..

okuduğum kadarıyla eşin aktar..geçenlerde tvye hüseyin ermiş adlı bi aktar çıktı..bi macun yaptı bi çok bitkiyi ve arı sütünü karıştırdı..bu macun spermlere çok iyi geliyormuş..ve programada bu aktarın bi hastası geldi..bu macun sayesinde hamile kaldığını söyledi..haberin varmı acaba bu macundan?eşin aktar olduğu için özellikle soruyorum canım sana...

bızım yapmadıgımız hıc bır sey kalmadı canım
erek spermını belırlı bır surede artırır sadece yanı destekler sadece
baska bır ıse yaramaz
burda 3 tane spermlen hamıle kalan arkadasımız avr
hemde dogal yoldan
verecek olduktan sonra sayı bahane
tupe gececegımız ıcın artık takmıorum 1 2 3 4 5 6 7 8.... farketmez sıfır olmasındaaaaa

hatayda oturan arkadaş...........
antalya tüp bebek merkezini çok övdü bana bir arkadaş.........memorıalde hiç gelişmeyen embriyoları orda 5. güne bile gitmiş..........düşün memorıal yani..........
ben keşke oralarda olsam diyorum sen buraları istiyosun............herkes imtihan ediliyo işte..........ben bu sayfalarda bunu o kadar açık ve net görüyorumki.........
umudumsun çok mu şey istiyorum lafını lütfen bi daha kullanma güzelim yaaa..........ALLAH korusun bu Rabbimin gücüne gidebilir...........ben acizane fikrimi söylüyorum.........ama bize yakışan güzel bir sabırla dua etmek........

saol canım..düzelltim zaten...sabırla ve umutla yola devam...kucaklarımız boş kalmasın inşallah...

bızım yapmadıgımız hıc bır sey kalmadı canım
erek spermını belırlı bır surede artırır sadece yanı destekler sadece
baska bır ıse yaramaz
burda 3 tane spermlen hamıle kalan arkadasımız avr
hemde dogal yoldan
verecek olduktan sonra sayı bahane
tupe gececegımız ıcın artık takmıorum 1 2 3 4 5 6 7 8.... farketmez sıfır olmasındaaaaa

evet canım haklısın...Allah verecek olduktan sonra sayının önemi yok...mail yoluyla görüştüğüm Kaan Aydos hocada bana..düşük sayı olsa bile mutlaka olma şansı var demişti..hayırlısı artık..inşallah hayırlı ve güzel haberler verelim...

belgin ekimde denemeyi düşünüyor..belgincim senin yerine yazdım ama görmüşken yazıyım dedim:)))
nzmyhn sen nasılsın tedavidemisin yok değilsen ne zaman düşünüyorsun??

öyle çok beklemişim, öyle çok özlemişimki....
öyle benim sevişimki benliğime kattım seni..
oysaki sen yoktun yanımda yanımda...
tomurcuk oldun sen dalımda dalımda...düşündümde ben en sonunda sonunda...
yüreğime ektim seni....

kızlar soner arıcadan bu güzel şarkıyı dinliyorum şimdi...tutunamayan bebişim benim..yüreğime ektim onu gerçektende..içimde canımda...

belgin ekimde denemeyi düşünüyor..belgincim senin yerine yazdım ama görmüşken yazıyım dedim:)))
nzmyhn sen nasılsın tedavidemisin yok değilsen ne zaman düşünüyorsun??

canım benim..senin bebişin nasıl annesi...ne zaman çıkacak?..Rabbim sana bağışlasın inşallah...Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun...

Back
X