evet canım memnun kalmıştım bide dediğin gibi çok iyi olduğunu duydum bende orada düşünüyorum hayırlsı allahtan...
inşallah canım hayırlısı..peki nerde kalacaksın tedavi boyunca...Rabbim boynumuzu büktürmez inşallah canım benim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım memnun kalmıştım bide dediğin gibi çok iyi olduğunu duydum bende orada düşünüyorum hayırlsı allahtan...
of ya ben kararsızım hala jkeske bende ıstanbulda yada ankarada olsaydımda orda yaptırsaydım![]()
inşallah canım hayırlısı..peki nerde kalacaksın tedavi boyunca...Rabbim boynumuzu büktürmez inşallah canım benim..
esra banada çok uzak ankara ve istanbul ama...oralarda çok daha işin ehli uzmanlar var..ama malesef kalacak yer ve transfer sonrası yolculuk en büyük sorun...bakalım hayırlısı artık..
okuduğum kadarıyla eşin aktar..geçenlerde tvye hüseyin ermiş adlı bi aktar çıktı..bi macun yaptı bi çok bitkiyi ve arı sütünü karıştırdı..bu macun spermlere çok iyi geliyormuş..ve programada bu aktarın bi hastası geldi..bu macun sayesinde hamile kaldığını söyledi..haberin varmı acaba bu macundan?eşin aktar olduğu için özellikle soruyorum canım sana...
hatayda oturan arkadaş...........
antalya tüp bebek merkezini çok övdü bana bir arkadaş.........memorıalde hiç gelişmeyen embriyoları orda 5. güne bile gitmiş..........düşün memorıal yani..........
ben keşke oralarda olsam diyorum sen buraları istiyosun............herkes imtihan ediliyo işte..........ben bu sayfalarda bunu o kadar açık ve net görüyorumki.........
umudumsun çok mu şey istiyorum lafını lütfen bi daha kullanma güzelim yaaa..........ALLAH korusun bu Rabbimin gücüne gidebilir...........ben acizane fikrimi söylüyorum.........ama bize yakışan güzel bir sabırla dua etmek........
bızım yapmadıgımız hıc bır sey kalmadı canım
erek spermını belırlı bır surede artırır sadece yanı destekler sadece
baska bır ıse yaramaz
burda 3 tane spermlen hamıle kalan arkadasımız avr
hemde dogal yoldan
verecek olduktan sonra sayı bahane
tupe gececegımız ıcın artık takmıorum 1 2 3 4 5 6 7 8.... farketmez sıfır olmasındaaaaa
antalya gene uzak bana 13 saatlık yol
canım nerde yaşıyorsun ...
tokat canım bende..
Belgicim zamanını belirledinizmi tedavinizin..................
belgin ekimde denemeyi düşünüyor..belgincim senin yerine yazdım ama görmüşken yazıyım dedim:)))
nzmyhn sen nasılsın tedavidemisin yok değilsen ne zaman düşünüyorsun??