74 gün önce 30.haftalık bebeğimi kaybettim sezeryanla doğum yaptım günler geçmek bilmiyor ilk bebeğimdi son 1 sene içersinde iki kayıp yaşadım 10 ay öncede annemi kaybettim gelen herşey Allahtan elden birşey gelmiyor kendimi avutmaktan başka bişeyler yapamıyorum acım ne kadar yansada etrafımdaki hiç kimse beni anlıyamıyor anlamalarını beklemiyorum zaten en azından acıma saygı duysunlar sezeryan olduğum için doktorum 5 6 ay geçmesini söyledi fakat bu ayın sonuna doğru bir daha çağırdı muayene etmek için 6 ayı öne çekebiliriz dedi sizden ricam etrafınızda 2 sezeryan arası kısa olanlar varmı? dikişlerinde bir sıkıntı yaşamışlarmı? eşimle ben bian önce yeni bir bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse haziran ayında yani önümüzdeki ay 3 ay bitmiş 4 aya girdiğimiz zaman istiyoruz bu arada alt komşum yeni doğum yaptı bu kıskançlık değil onu gördükçe kendimi dahada kötü hissediyorum bunun üzerine eltimin ikinciye hamile olduğunu duydum içim daha kötü oldu sizlerden başka kimselere anlatamıyorum lütfen bana yardımcı olun en ufak bir söze dahi çok ihtiyacım var
Canım başın sağolsun, rabbim iki kaybın için de sabırlar versin,
meleklerimiz acıdan, mutsuzluktan uzak bi yerdeler, elbet kavuşacağız bir gün onlara, ben böyle düşününce biraz rahatlıyorum,
Anlayacağın gibi benim de kaybım var, ben de 29. Haftalık doğum yaptım ve bebeğim 31 gün yaşadı, sezeryan olalı 5 ay oldu, dr.um 6/8 ay arası süre verdi, ama 6. Ayda gebe kalırsan niye kaldın demeyiz dedi, ben biraz daha bekleyeceğim sanırım.
Sen de okumuşsundur, iki sezeryan arası çok az olup, sağlıkla kucağına alanlar var, bunlar sana umut olsun,
bir de şöyle bir durum var, senin kaybın yeni sayılır, ben de bebeğimi ilk kaybettiğim zamanlar deli gibi tekrar denemek istiyordum, ama zaman geçtikçe doğru zamanda hayırlısı olsun diye düşünmeye başlıyorsun.
Seni çok çok iyi anlıyorum, biz bu acıdan ancak yeni bir gebelik, yeni bir umutla uzaklaşabiliriz, rabbim tez zamanda dileklerimizi gerçekleştirsin inşallah.