umudumu kaybetmek üzereyim lütfen yardım edin

eksenem

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
9
0
16
İzmir
74 gün önce 30.haftalık bebeğimi kaybettim sezeryanla doğum yaptım günler geçmek bilmiyor ilk bebeğimdi son 1 sene içersinde iki kayıp yaşadım 10 ay öncede annemi kaybettim gelen herşey Allahtan elden birşey gelmiyor kendimi avutmaktan başka bişeyler yapamıyorum acım ne kadar yansada etrafımdaki hiç kimse beni anlıyamıyor anlamalarını beklemiyorum zaten en azından acıma saygı duysunlar sezeryan olduğum için doktorum 5 6 ay geçmesini söyledi fakat bu ayın sonuna doğru bir daha çağırdı muayene etmek için 6 ayı öne çekebiliriz dedi sizden ricam etrafınızda 2 sezeryan arası kısa olanlar varmı? dikişlerinde bir sıkıntı yaşamışlarmı? eşimle ben bian önce yeni bir bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse haziran ayında yani önümüzdeki ay 3 ay bitmiş 4 aya girdiğimiz zaman istiyoruz bu arada alt komşum yeni doğum yaptı bu kıskançlık değil onu gördükçe kendimi dahada kötü hissediyorum bunun üzerine eltimin ikinciye hamile olduğunu duydum içim daha kötü oldu sizlerden başka kimselere anlatamıyorum lütfen bana yardımcı olun en ufak bir söze dahi çok ihtiyacım var

canım ,
öncelikle hem bebeğin hem de annen için başın sağolsun... Rabbim yavrunla anneciğini cennetinde buluştursun inşaallah..
iki sezeryan arası kişiden kişiye değişir... benim arkadaşım 33 yaşında sezeryan doğum yaptı.. doğumdan 2 ay snra tekrar hamile kaldı ve ilk sezeryanla ikinci sezeryan arasında 11 ay vardı.. doktorunun durumunda eğer sakınca görmüyorsa neden olmasın ki?

74 gün önce 30.haftalık bebeğimi kaybettim sezeryanla doğum yaptım günler geçmek bilmiyor ilk bebeğimdi son 1 sene içersinde iki kayıp yaşadım 10 ay öncede annemi kaybettim gelen herşey Allahtan elden birşey gelmiyor kendimi avutmaktan başka bişeyler yapamıyorum acım ne kadar yansada etrafımdaki hiç kimse beni anlıyamıyor anlamalarını beklemiyorum zaten en azından acıma saygı duysunlar sezeryan olduğum için doktorum 5 6 ay geçmesini söyledi fakat bu ayın sonuna doğru bir daha çağırdı muayene etmek için 6 ayı öne çekebiliriz dedi sizden ricam etrafınızda 2 sezeryan arası kısa olanlar varmı? dikişlerinde bir sıkıntı yaşamışlarmı? eşimle ben bian önce yeni bir bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse haziran ayında yani önümüzdeki ay 3 ay bitmiş 4 aya girdiğimiz zaman istiyoruz bu arada alt komşum yeni doğum yaptı bu kıskançlık değil onu gördükçe kendimi dahada kötü hissediyorum bunun üzerine eltimin ikinciye hamile olduğunu duydum içim daha kötü oldu sizlerden başka kimselere anlatamıyorum lütfen bana yardımcı olun en ufak bir söze dahi çok ihtiyacım var

canim. kiyamam sana. basin sagolsun. ben de imi tane kaybettim ve kurtaj oldum. dedigin gibi atlatmak zor ki senin kaybin daha aci.
oncelikle kimseyi duymamaya calis tatlim. sen kiskanc degilsin sadece kalbin aciyor etrafindaki bebis ve gebeleri gorunce. ama dayanmak insani zorluyor tabiki. iki sezeryan arasi ne kadar olmali bilemem ama sen psikolojik olarak ne zaman hazir olursan o zama dene canim. ben psikolojik destek aliyorum ki dr. bana 1 yil bekle dedi. istersen bir dr.a danis canim. en azindan bu donemi rahat gecirmeni saglayabilir.

canım ,
öncelikle hem bebeğin hem de annen için başın sağolsun... Rabbim yavrunla anneciğini cennetinde buluştursun inşaallah..
iki sezeryan arası kişiden kişiye değişir... benim arkadaşım 33 yaşında sezeryan doğum yaptı.. doğumdan 2 ay snra tekrar hamile kaldı ve ilk sezeryanla ikinci sezeryan arasında 11 ay vardı.. doktorunun durumunda eğer sakınca görmüyorsa neden olmasın ki?

çok saol arkadaşım böyle şeyler duymak çok iyi geliyor Allah razı olsun

canim. kiyamam sana. basin sagolsun. ben de imi tane kaybettim ve kurtaj oldum. dedigin gibi atlatmak zor ki senin kaybin daha aci.
oncelikle kimseyi duymamaya calis tatlim. sen kiskanc degilsin sadece kalbin aciyor etrafindaki bebis ve gebeleri gorunce. ama dayanmak insani zorluyor tabiki. iki sezeryan arasi ne kadar olmali bilemem ama sen psikolojik olarak ne zaman hazir olursan o zama dene canim. ben psikolojik destek aliyorum ki dr. bana 1 yil bekle dedi. istersen bir dr.a danis canim. en azindan bu donemi rahat gecirmeni saglayabilir.

saol canım doğum yaptıran doktorum dışında başka bir doktorada gittim her ikiside destek alsamda fayda etmiceğini söyledi öyleki bende aynısını düşünüyorum doktorlarım ve ben ikinci gebelikle kendimi topluyacağımı bütüm acılarımı unutacağımı söylüyorlar bende aynısını düşünüyorum annemin acısını bebeğimle dindirmiştim çünkü tabikide tamamen unutmuyorsun ama bebeğin için daha çok hayata bağlanıyorsun Yüce Rabbim yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Eksenem merhaba bende 29 haftalık mart basında kaybettim.yakınız sanırım cok zor cok zor.Dün dogum tarihiydi bebeğimin ,yan apartman komsumuzla aynı gün görüyodu sabAh onu hastaneye doğuma giderken gördüm Tüm gün aklımdaydı şu an bebeği kucagında büyük ihtimalle ,bense ....

Bende biran önce tekrar bebek istiyorum bende bolca internette aradım iki sezeryan arasını , 4-5 ay az ama 6 ay sonra hamıle kalan çok var. Sezeryanla doğum yapanlar ve benim açtığım ilk bebeğini kaybedenler bize umut olun konu başlığında örnek arkadaşların yazıları var okuyabilirsin.

Ama şimdiye kadar hiç iki sezeryan arası kısa olduğu için sorun yaşanmış örnek görmedim .SAdece bir arkadaş biraz dikiş yerlerinde agrıdan söz etmişti ama sanırım o da doğurmuş sağlıcakla:)

Benim doktorum 7-8 ay bekleriz dedi ama ben dayamamıcam 5. ay sonunda bırakmayı düşünüyorum doktoruma da muayene olup onay almaya çalışıcam .

Allahım en kısa sürede hepimize versin iyişallah.

Canım, çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerine kavuşursun.
Benim sezeryan tarihlerim şöyle.
1. sezeryan : 15 mart 2009 ( bebeğimi kaybettim ).
2. sezeryan : 22 nisan 2010.
1. sezeryandan sonra 11 ağustos 2009 adet tarihi ile 2. bebeğime hamile kaldım.
Dikişlerden yana hiç ama hiç sıkıntı yaşamadım.
4 ay sonra korunmayı bırakmıştım ben. 1. değilde 2. denemede bebeğim gelmişti çok şükür.
Dualarım seninle canım.

öncelikle başın sağolsun bende 79 gün evvel sezeryanla doğum yaptım bebeğim 10 gün yaşayabildi... genelde doktorlar 6 ay fix söylüyorlar ancak kontroller neticesinde 4-5 aya indiren doktorlarda var.. benim doktorum direk izin verdi 3-4 ay toparlan dedi istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi dikişlerin zorlaması zaten 8. ayda olacak o zamnda vakit geçiyor... büyük bir sıkıntı oluşturmaz dedi.. tabi yine gidicem kontrole kişiden kişiye iyileşme değişiyormuş doktorunu dinlemende fayda var... kazara 2 ayda gebe kalıp doğuranları da okudum.. bu konuda endişe etme kendini zorlayacak işlerden kaçın.. günler bir şekilde geçiyor endişe etme kendine oyalanacak birşeyler de bulabilirsin...

sezeryan doğumla bebeğini kaybedenler sayfasında bizim gibi çok var... bekleyenler, hamileler, bebeğini kucağına alanlar.. oradakiler derdini en iyi anlayanlar olur..
tekrar başın sağolsun...

Eksenem merhaba. Ben de 19 Eylül 2011 de 28 haftalık oğlumu, 8 şubat 2013 te de 37 haftalık oğlumu kaybettim. İki senede iki kayıp. Ama eminim anne kaybının evlat kaybına eklenmesi daha beterdir. Ne diyebilirim Allah sabır versin, en yakın zamanda bu acıya alıştırsın.Başka türlü dayanılmıyor. Benim ilk doğumum ve ikinci gebeliğim arası 9 aydı. Şimdi ise gittiğim bütün doktorlar 5-6 ay diyorlar iki kez sezaryan olmama rağmen. Sezaryanların arası ne kadar süre olursa olsun bebek büyüdükçe dikişlerde sızılar oluyor. Sana kendini daha iyi hissettirecekse bir bebek daha dene. Kıskansan bile haklısın da !!! Sakın kendini suçlama aynı şeyleri ben de hissettim ilk kaybımda. Etrafımdaki hamileleri görmek canımı çok yakıyordu. Ama zamanla bu duygular değişecek bana da güven.

Canım başın sağolsun, rabbim iki kaybın için de sabırlar versin,
meleklerimiz acıdan, mutsuzluktan uzak bi yerdeler, elbet kavuşacağız bir gün onlara, ben böyle düşününce biraz rahatlıyorum,
Anlayacağın gibi benim de kaybım var, ben de 29. Haftalık doğum yaptım ve bebeğim 31 gün yaşadı, sezeryan olalı 5 ay oldu, dr.um 6/8 ay arası süre verdi, ama 6. Ayda gebe kalırsan niye kaldın demeyiz dedi, ben biraz daha bekleyeceğim sanırım.
Sen de okumuşsundur, iki sezeryan arası çok az olup, sağlıkla kucağına alanlar var, bunlar sana umut olsun,
bir de şöyle bir durum var, senin kaybın yeni sayılır, ben de bebeğimi ilk kaybettiğim zamanlar deli gibi tekrar denemek istiyordum, ama zaman geçtikçe doğru zamanda hayırlısı olsun diye düşünmeye başlıyorsun.
Seni çok çok iyi anlıyorum, biz bu acıdan ancak yeni bir gebelik, yeni bir umutla uzaklaşabiliriz, rabbim tez zamanda dileklerimizi gerçekleştirsin inşallah.

Back
X