• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Umudumu kaybetmeye başladım :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Rosarioo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
60
5
1
32
Merhaba arkadaşlar karma oldukça hassas ve atopik cildim var. Bir çok şeye alerjim var (ot, mantar, polen, hayvan tüyü, ev tozu, yumurta) ve sanırım cilt tepki olarak sivilce çıkarıyor 20 yaşındayım son iki yıldır sivilcelerden artış oldu. 55 gundur roaccutane kullanıyorum. Tedavi çok güzel gidiyordu tek bir sivilce çıkmıştı taki geçen hafta okula giderken fondoten surene kadar :KK43: Tekrar sivilce çıktı 3 tane filan. Zaten önceden çıkanların izleri var birde bunlar. :KK43: Bu sivilce izleriyle dışarı cikamiyorum mecbur fondoten suruncede sivilce çıkıyor aslında su bazlı iyi denecek bir fondoten kullanıyorum ama sanırım cilt herşeye tepki gösteriyor. Durduk yere cildim kabarıyor sisiyor birde onun kızarıklığı? Yumurta yemesem cikmazmi acaba? Yada fondoten mi kullanmamam gerek? Ozamanda bu lekeler sorun oluyor Lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım? :KK43:

Mineralli makyaj ürünleri kullanmalısınız özellikle alerjik ciltlere çok iyi gelen yağsız fondoten mineralli pudra gibi gibi. Isterseniz yardımcı olabilirim.

Back
X