umudumu kaybettim artık içim çok acıyor...

İyi geceler arkadaşlar..
içindekileri dökmeye ihtiyacım var size ihtiyacım var, fikirlerinize...
2 yıla yakın korumayı bıraktım artık benimde bir bebeğim olsun istedim..
4 yıldır evliyim çok şükür çok büyük problemlerimiz olmadı eşimle.
ama ben bekarligimdan beri bebeklere ilgili bir insan değildim taaa ki 2 yıla kadar. . içime o kadar çok istek girdiki bebekleri görünce gözlerim doluyordu. .
sonra denemeler başladı. .her ay aynı hüsran her ay hayal kırıklığı...
Bu böyle olmiycak doktora gidelim dedik bende hersey normal di eşimde Varikosel çıktı. . doktor hemen ertesi gün için ameliyat için randevu verdi.. ileri derecedeydi bekleyemezdik. . Eşim ameliyat oldu 2 ay önce...
tam bir ay sonrada Sperm kontrol u yapılacak. . eşi Varikosel olup ta hamile kalan arkadaşlar yazarsaniz nolur bana umut olun. . gün geçtikçe ümidi mi kaybettim yüreğim yanıyor. ..
çok istiyorum çok her an içimden kafamdan atamiyorum.. derken...
arkadaşım aradı bugün kendisi benim bebek istediğimi denedigimi bilmiyor ailemde öyle kimse bilmiyor..
arkadaşım 3 ün cü çocuğuna hamile çığlık cigliga aradı beni hamileyim inşallah bu kez erkek olacak diye...
2 tane kızı var erkek istediği için 3 cü yü yapmış. .
o an sevinemedim bile kurban olduğum allahım benim bitane bile olmuyor o erkek aradığı için sırf erkek olsun diye 3 cü yü yapıyor. .
telefonda konusamsdim ben seni ariycam diyip kapattım. ..
agladimmmm agladimmmm agladimmmm. . dinmiyor göz yaşım dinmiyor..
yalvaririm bana bişeyler söyleyin ben hiç iyi değilim. . sanki hiç evlat sahibi olamayacakmisim gibi bi düşünce bi his var kalbimde. .. ben hiç iyi değilim hiç. ..
arkadaşımı kiskanmadim yanlış anlaşılmasın lütfen sadece bu konuda çok hasasim. .
Bugün bidaha aradı benimle birlikte doktora gel teyzesi kalp atışlarıni birlikte dinleyelim diyo nasıl gidecem nasıl dayancam ya kendimi tutamayip ağlarsam diye tedirgin oluyorum napıyım ben gel illede geleceksin diyo. .
piskolojim bozuldu hiç dayanacak durumda değilim. .. napayım ben nee?
canım üzülme hem erkeklerdeki sorun hemen çözülüyo. inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın

Msjimi okurken çok duygulandım ben ilk gece hamile kaldım herkes düğün öncesi yapıldı bu çocuk diye üstüme geldi kendi annem nenem gorumcem...... ve bir sürü sıkıntı meblağın bu bildiği vardır ne diyim canım benim cevremde cocugu olmayanlar genel de kadınlardAn kaynaklı o yüzden eşler zulüm yapıyor kadınlara yine çok şükür sagliklisin sen de sıkıntı yok (feministim) bu mübarek ay da inşallah güzel haberler alırsın Allah kucağını tez vakit de hayırlı şekilde doldursun

Eşim 2010nisanda varikosel ameliyatı oldu ben haziranda hamileydim... Ki 6ay olmaz,demişti doktor... Şimdi iki kızımız var dert etmeyin varikoselden sonra çocuğu olan çok var... Ki biz doktora çocuk için gitmemiştik eşimin mesleği için sağlık raporu alması lazımdı onun için varikosel ameliyatı olması gerekti... Yani öncesinde çocuk varikosel sebebiyle mi olmadı bilmiyorum çünkü iki ay öncesi bebek düşünmeye başlamıştık... Sizinde olur İnşallah sağlıklı güzel bebişleriniz....

İyi geceler arkadaşlar..
içindekileri dökmeye ihtiyacım var size ihtiyacım var, fikirlerinize...
2 yıla yakın korumayı bıraktım artık benimde bir bebeğim olsun istedim..
4 yıldır evliyim çok şükür çok büyük problemlerimiz olmadı eşimle.
ama ben bekarligimdan beri bebeklere ilgili bir insan değildim taaa ki 2 yıla kadar. . içime o kadar çok istek girdiki bebekleri görünce gözlerim doluyordu. .
sonra denemeler başladı. .her ay aynı hüsran her ay hayal kırıklığı...
Bu böyle olmiycak doktora gidelim dedik bende hersey normal di eşimde Varikosel çıktı. . doktor hemen ertesi gün için ameliyat için randevu verdi.. ileri derecedeydi bekleyemezdik. . Eşim ameliyat oldu 2 ay önce...
tam bir ay sonrada Sperm kontrol u yapılacak. . eşi Varikosel olup ta hamile kalan arkadaşlar yazarsaniz nolur bana umut olun. . gün geçtikçe ümidi mi kaybettim yüreğim yanıyor. ..
çok istiyorum çok her an içimden kafamdan atamiyorum.. derken...
arkadaşım aradı bugün kendisi benim bebek istediğimi denedigimi bilmiyor ailemde öyle kimse bilmiyor..
arkadaşım 3 ün cü çocuğuna hamile çığlık cigliga aradı beni hamileyim inşallah bu kez erkek olacak diye...
2 tane kızı var erkek istediği için 3 cü yü yapmış. .
o an sevinemedim bile kurban olduğum allahım benim bitane bile olmuyor o erkek aradığı için sırf erkek olsun diye 3 cü yü yapıyor. .
telefonda konusamsdim ben seni ariycam diyip kapattım. ..
agladimmmm agladimmmm agladimmmm. . dinmiyor göz yaşım dinmiyor..
yalvaririm bana bişeyler söyleyin ben hiç iyi değilim. . sanki hiç evlat sahibi olamayacakmisim gibi bi düşünce bi his var kalbimde. .. ben hiç iyi değilim hiç. ..
arkadaşımı kiskanmadim yanlış anlaşılmasın lütfen sadece bu konuda çok hasasim. .
Bugün bidaha aradı benimle birlikte doktora gel teyzesi kalp atışlarıni birlikte dinleyelim diyo nasıl gidecem nasıl dayancam ya kendimi tutamayip ağlarsam diye tedirgin oluyorum napıyım ben gel illede geleceksin diyo. .
piskolojim bozuldu hiç dayanacak durumda değilim. .. napayım ben nee?
Suan senı okadar cok anlıyorum kı sankı benı anlatmış gıbısın ben 4 senelık evlıyım ve 4 senedr olmuyor esımde varıkosel cıktı amelıyat olalı 2 sene oldu ve hala bebegım yok okadar agır bı sınavdan gecıyoruzkı sadece sabır sabır sabır sen anlatrken agladım cunku senı en ıyı ben anlarım:cry::cry:

Bildigim kadari ile tedavisi olan birsey.
Uzulmeyin. ALLAH diledikten sonra olur.
Isterse dr ler hic olmayacak desin yeterki ALLAH ol desin.buna cani gonulden inanin ve buna siginin cunki samimi sekilde dua edince oluyor gercektende.
Sana umut olurmu bilmem ama bana hic beklemeden tup bebek yaptir dedi doktorlar. Tup bebek yapilmasi icin ilaclar kullanmaya basladim. O ay hamile kaldim.(düşük oldu) Yani bir mucize gerceklesti ama biz dr.lerin dediklerini kafamiza takmadik. ALLAHIM sen dilersen olur dedim. Yurekten inandim. Istedim. Sen dualari kabul edensin dedim istedim ALLAHIN bütün sifatlari yuzu hurmetine kudreti yuzu hurmetine esmaul husna yuzu hurmetine, peygamberleri devrisleri ermisleri sehitler minnacik gunahsiz yavrucular mazlumlar ALLAHIN sevgili kullari yuzu hurmetine, meleklerin yuzu hurmetine ALLAHtan istedim verdi kurban oldugum ALLAHIM. ama sadece istemissim. Saglikli olsun dememissim demekki ki... dustu.
Birde herseyin zamani var. Ablamla enistemin hic bir sorunu yoktu hatta hersey ust seviyedeydi ama 10 sene olmadi. Zamani geldiginde oldu. Belkide sana yazilan tarih bu tarih degil. Tabiiki doktorlara gitcez care aricaz. Tedbirini alip taktirini ALLAHA birakacagiz ama ALLAH vermek istesin hic bir engel yok.

Ve yine sana umut olurmu bilmem ama. Bizim bir komsu vardi hic adet gormezdi. Hic gormedi. Doktorlar imkansiz bebek olmaz dedi. Ki adet gormeyen kadin yumurtasida olmuyor sanirim pek anlamam bu islerden. 40 yasindan sonra bir kizi oldum doktorlar bile imkansiz nasil olur diye sasirdi. ALLAH istedi verdi. Hatirliyorum cocuktuk. Herkese 4.444 duayi dagitmisti . Bütün mahalle seferber olup okumustuk. Ve omdan 10 sene sonra falan 2. Kizi oldu.
Ve keza ayni sekilde baska komsu kizi kizligindan begri dr ler tup bebek bile olmaz dedi. Oda kürler macun ve dualar ile dunya guzeli kizi oldu.
ALLAHA daya sırtını ve hic stres yapma. Verecek olan ALLAH... ALLAHTAN dile samimi sekilde. Tabi birde hayirlisini dilemek gerek.

ALLAH herkesin gonlune gore versin. Gonlundekini hayirli kilsin.

Canım sakin ol üzülme seni çok iyi anlıyorum. Eşimin Varikoseli vardı ameliyat oldu 6 ay sonra tekrar test verin dediler 6 ay sonra gittiğimizde hersey yolunda idi 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim yani kontrole gittiğimizde hamilemisim. Kızım 5.5 yaşımda hatta yine hamileydim kalbi durdu bebegin aldılar. Hiç canını sıkma kuzum ameliyatı olsun düzelecek merak etme rabbim gönlündeki ni versin..
cok sag olun benim esimde verokosel amaliyati olcak gibi de morel verdiniz banada

Allah her şeyin hayırlısını versin ben de bebeği çok istiyordum eşim bekleyelim diyordu kızdım falan. Çok şükür hamileyim ama siyatik sinir sıkışması çıktı hamilelerde oluyormuş. Yürüyemiyorum su içmiyorum ki wc ye gidecem diye. Eşim bugün hasta bezi alacak yataktan kalkamıyorum. Çarşamba doktora diyecem alsın artık bebeği canımdan bezdim. Çok istediğim halde bebeği gözüm görmüyor artık. Ne istersek hayırlısını istemek lazım.

cnm umudunu neden kaybediyorsun kk onbes yirmi yil sonra bulan var. daha dort yillik evlisin yukarda bj arkadaş demis ya hic adet gormezdi oldu diye. ben de sinav stresi yüzünden dort ay adet olmadim doktara bi gittim adet olmuyorum diye ultrasonla bakti birsey goremedi yine de test yaptirdi allah onlardan razi olsun bi baktik ki bi aylik hamileyim bak sana uc ay sonra yumurtlamisim ve bebeğimiz oldu diyorum. suan 15 aylik. o zamanlar diyordum ki aman bu sinav stresiyle bebek mi olur kafam rahat bir sekilde mayista calismalara basladik haziranda olmus temmuzda ogrendim. allah sana da mucizeni tez zamanda versin hayirli saglikli iste olmaz diye birsey yok. her derdimizi bir olduranimiz var sukur. ona sigin o ol derse olur. evlat oyle birsey ki rabbim tum dileyenlere versin dusmanima bile.

Bence kendinizi boşuna yipratiyorsunuz. İnsanlar sebebini bilmeden çocuk sahibi olamıyor. Sizin sebep var ortada. Sorun cozulunce bu günleri unutacaksiniz inşallah. Pozitif dusunun, pozitif olsun.

Ümidini kaybetme canım bu bir sınav unutma Rabbim inşallah yardım eder sabrını verir.
Hayırlısıysa en hayırlı zamanda çocuk versin.

Back
X