Bildigim kadari ile tedavisi olan birsey.
Uzulmeyin. ALLAH diledikten sonra olur.
Isterse dr ler hic olmayacak desin yeterki ALLAH ol desin.buna cani gonulden inanin ve buna siginin cunki samimi sekilde dua edince oluyor gercektende.
Sana umut olurmu bilmem ama bana hic beklemeden
tup bebek yaptir dedi doktorlar. Tup bebek yapilmasi icin ilaclar kullanmaya basladim. O ay hamile kaldim.(düşük oldu) Yani bir mucize gerceklesti ama biz dr.lerin dediklerini kafamiza takmadik. ALLAHIM sen dilersen olur dedim. Yurekten inandim. Istedim. Sen dualari kabul edensin dedim istedim ALLAHIN bütün sifatlari yuzu hurmetine kudreti yuzu hurmetine esmaul husna yuzu hurmetine, peygamberleri devrisleri ermisleri sehitler minnacik gunahsiz yavrucular mazlumlar ALLAHIN sevgili kullari yuzu hurmetine, meleklerin yuzu hurmetine ALLAHtan istedim verdi kurban oldugum ALLAHIM. ama sadece istemissim. Saglikli olsun dememissim demekki ki... dustu.
Birde herseyin zamani var. Ablamla enistemin hic bir sorunu yoktu hatta hersey ust seviyedeydi ama 10 sene olmadi. Zamani geldiginde oldu. Belkide sana yazilan tarih bu tarih degil. Tabiiki doktorlara gitcez care aricaz. Tedbirini alip taktirini ALLAHA birakacagiz ama ALLAH vermek istesin hic bir engel yok.
Ve yine sana umut olurmu bilmem ama. Bizim bir komsu vardi hic adet gormezdi. Hic gormedi. Doktorlar imkansiz bebek olmaz dedi. Ki adet gormeyen kadin yumurtasida olmuyor sanirim pek anlamam bu islerden. 40 yasindan sonra bir kizi oldum doktorlar bile imkansiz nasil olur diye sasirdi. ALLAH istedi verdi. Hatirliyorum cocuktuk. Herkese 4.444 duayi dagitmisti . Bütün mahalle seferber olup okumustuk. Ve omdan 10 sene sonra falan 2. Kizi oldu.
Ve keza ayni sekilde baska komsu kizi kizligindan begri dr ler tup bebek bile olmaz dedi. Oda kürler macun ve dualar ile dunya guzeli kizi oldu.
ALLAHA daya sırtını ve hic stres yapma. Verecek olan ALLAH... ALLAHTAN dile samimi sekilde. Tabi birde hayirlisini dilemek gerek.
ALLAH herkesin gonlune gore versin. Gonlundekini hayirli kilsin.