• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumu yitirdim

niyal

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
619
10
298
Şanlıurfa
Hayatı boyunca incecik denilmeyecek biriydim özellikle de ergenlikten sonra :( yıllar boyu 10 kilo verdim 15 aldım derken şuna 80 kgyim. Zorla 42 bedene giriyorum göbeğim doğum öncesinde de şimdide çok fena. Diyetisyene gidip klasik menülerden nefret ediyorum:( yapamam....
Sanırım ben hep göbekli şişko ay yazık löp löp yağ diyecekleri biri olacağım... Ve biliyorsunuz günümüzde zayıflık yani şdeal kilo demek güzellik demek göbek demek çirkinmiş yazık demek...Umudumu yitirdim çünkü inanılmaz bir iştahım var öyle böyle değil! Kendimi tutamıyorum. Ve geçmişte dehşet ağladım halada ağlaya ağlaya yemek yiyebiliyorum... Böyle işte bana dua eder misiniz?:25:

Son düzenleme:
kızmayın ama umudumu yitirdim dediniğiz anda baştan kaybettiniz ..
burda ne birlik olup kilo verenler var ara ara denk geliyorum ..

istedikten sonra başarabilirsiniz çok klasik ama çok dogru bi söz .. helede kadınların :34:

Tüm bunların öncesinde yemek yemene neden olan sebepleri öğrenmelisiniz bence.
Ağlaya ağlaya bile yemek yemek normal değil.
Troid, şeker vs bir sürü neden var buna.
Sorunu bulduğunuz takdirde gerisi kendiliğinden gelir.
İlk önce motivasyon tabii ki.

Diyetisyene gidip zayıflama olayı bana da uzak geliyor nedense.
Şimdi günümüzde birçok diyet kitabı var biliyorsunuz. Önce internetten inceleyin, sonra aklınıza yatan diyeti uygulamaya karar verdiğinizde gidin kitabını alın, okuyun ve başlayın.
Dukan, karatay, taş devri... vs.
Ben dukan diyetini uygulamış biri olarak yazıyorum bunları.
78 kilodan 56'ya düşmeyi başardım.
İnanın zor değil.
Kendinize güvenin, iradeli olun başaracaksınız inanın.

Yine çözümler kk den :)
Canlarım diyet grubundayım ve umudum yerine geldi yav :)
13. Takımdayım beklerim arada ziyaret edin bizi :)

Back
X