Umudumu yitiremiyorum...

erkeklerianlamayanben

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
8
0
6
32
3 yıllık ilişkim vardı.. Geçen hafta cuma tam 3 yıl oldu. Cumartesi günü bunaldığını yalnız kalmak istediğini ama beni kaybetmek istemediğini arkadaş kalmak istediğini söyledi. İlişkinin ciddiyete gitmesinden korktu, benim zamanımı çaldığını düşündü.. Her gün görüyorum bütün arkadaş çevremiz ortak.. Sanki kendini alıştırmış gibi bekarlık ona çok hoş gelmiş gibi.. Sizce geri döner mi

Dün konustuk asıl sebebin bunalmak olduğunu değil senin daha çok sevmen dedi. Seninle ilişki çok güzel dedi ama sana yazık dedi sen benim her istediğimi yapıyosun ben yapamıyorum dedi. Askında herkesin istediği gibi birisin dedi... Nolur sizce

Bana da size geri dönecek gibime geliyor 3 yıl sonuçta az buz değil, ama ne zaman döneceği tamamen sizin ne kadar anlayışlı olduğunuza ve onu rahat bırakmanıza bağlı üstüne çullanırsanız büyük ihtimal kaçar. Rahat verin, sizde kendi hayatınıza odaklanın , gerekiyorsa kendinizi yenileyin, yeni bir hobi edinin. Bakıma girin.

kızların dediği gibi bu süreci kendine ayır.gez,eğlen,onlayken eksikliğini hissettiğin şeyleri yap.ders,kurs,bakım,diyet vs...

bu erkek tipini çok gördüm çevremde muhtemelen dönecektir ama sen bu süreçte hiç arama ve kendini mümkün olduğunca az göster...
bişeyleri gözüne sokma,kıskandırmada sadece nötr ol...yakın bir süreçtede gelirse hemen kabul etme...bunu özellikle diyorum çünkü biz kızlar bu konuda biraz iradesiz oluyoruz.kendisi nasıl bunu demeye hak görüp şu an serbest olduğunu hissetmeye çalışıyorsa geldiğinde senide hemen alamamalı...

İki gün önce aradı öylesine. Ortak arkadaşlarımıza habire benim naptığımı soruyo onun gibisi yok ben de çok özlüyorum demiş. Ama kızlarla konuşuyo görüşüyo bu normal mi

İki gün önce aradı öylesine. Ortak arkadaşlarımıza habire benim naptığımı soruyo onun gibisi yok ben de çok özlüyorum demiş. Ama kızlarla konuşuyo görüşüyo bu normal mi
bende benimkinin hala beni sevdiğini ve takip ettiğini biliyorum ama 1.5 aydır ayrıyız.ve gecen gün asla barısmayacagımızı vs söyledi.erkekler basit diyoruz ama yaptıkları karısık gerçekten.ve bu surecte kızlarla konusuyorlar evet...
sana geri döndüğünde bir süre sonra,ya bu süreci sineye cekip devam edeceksin ve aranız düzelir yada aynı sorunlar tekrarlamaya devam eder.
tekrar barıssanızda dikiş tutmaz boşa uğrasma denmeli aslında ama can yaktığını biliyorum oyüzden onun yerine;gercekten aklini ve kalbini ferah tut kendine zaman ayır ve kendini değerli hissedeceğin seyler yap...zaten bu ara verildiğinde ya ikinizde özler barısırsınız yada sen onun sana layık olmadığını bile düşünebilirsin yeter ki bu süreyi kendin için geçir...

Dönmez canım umutlanma erkek milleti ayrılığı kafasına koyduğu illa bi bahane bulur. Arkadaş kalmak istediğinissöylemesinin sebebidir takiliyim eğitim birini bulamazsam donerim düşüncesidir. Bikere seven adam bunaldim dermi ya?

bu adamın sevgisi azalmış ve hayatında biraz hareket arıyor. başka kızlarla takılır eder, aradan kaç zaman geçer bilinmez. bu dönemde umarım senin de karşına kıymet bilecek biri girer

bu adamın sevgisi azalmış ve hayatında biraz hareket arıyor. başka kızlarla takılır eder, aradan kaç zaman geçer bilinmez. bu dönemde umarım senin de karşına kıymet bilecek biri girer
Beni kıskanıyo ama kendi habire kızlarla konuşuyo buluşuyo eğleniyo çok dokunuyo bu bana. Onun gibisi yok diyo o Zaman neden dönmüyor ben anlamıyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…