umudumuz 2012 şubay ayı diyenler.......

neslisesu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
314
4
116
Batman
merhaba yoldaşlarım....
inşallah 2012 yılında isteyen herkez HAMİŞ kalabilir....
İnşallah artık yüzümüz yüreğimiz gerçektem güler....
topiğimiz herkese uğur getirsin.....
ben 2 yıl 7 aylık evliyim....
1 yıl 7 aydır çocuk istiyoruz...
geçen yıl 31 aralık 2010 günü kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu...
hep 31 aralık 2011 günü hamile olabilirim diye ümit ettim....
ama olmadı maalesef 1 ocakta o adı batasıca kırmızılar geldi....

inşallah bol muhabbetli bir topik olur...
kızlar sizleri bekliyorum...
yazalım dertleşelim......
kimseyle paylaşamadıklarımızı bu topikte paylaşalım....
Rabbim bizi yanlız bırakma......

slm canım ınsallah en yakın zamnda hamıle kalırsın bende 7 yıllık evlıyım 3.5 yasında bır oglum var bızdede sperm düşüklüğü vardı 3 anegatıf asılamadan sonra dogal yolla hamıle kaldım oglum oldu sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz bırsüre dogumkontrol hapı kullandım bıraktım esım korundu sonrası ılk kez buay korunmadık yumurtlama dönemınde tam ama ıste ılkınde zor hamıle kaldıgımdan acaba kalırmıyım tekrar spermler ne durumda bılgım yok bakalım 14 ocak gıbı adet olmam lazım eger bu ay tutmazsa dıyorum bır spermıyogram yaptıralım düşükse kecıboynuzu kürüne baslayalım tekrardan:))

slm canım ınsallah en yakın zamnda hamıle kalırsın bende 7 yıllık evlıyım 3.5 yasında bır oglum var bızdede sperm düşüklüğü vardı 3 anegatıf asılamadan sonra dogal yolla hamıle kaldım oglum oldu sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz bırsüre dogumkontrol hapı kullandım bıraktım esım korundu sonrası ılk kez buay korunmadık yumurtlama dönemınde tam ama ıste ılkınde zor hamıle kaldıgımdan acaba kalırmıyım tekrar spermler ne durumda bılgım yok bakalım 14 ocak gıbı adet olmam lazım eger bu ay tutmazsa dıyorum bır spermıyogram yaptıralım düşükse kecıboynuzu kürüne baslayalım tekrardan:))

canım Rabbim gönlüne göre versin....
inşallah çok beklemeden 2. çocuğuna hamile kalırsın....
inşallah bu kez çok uğraşmazsın...
Rabbim yardımcımız olsun...

Back
X