Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa hadi hayırlısı olsun inşallah, 23 Aralıkta alırız güzel haberini, seninde Umudun 2012 aslında çünkü 2012 de anne olucaksın bu ay tutarsa kii inşallah tutar ve hamiş kalırsın sağlıcakla![]()
canlar şimdi gittigidiyordan ovulasyon testi aldım laboquıck bu marka kullanan varmı acaba aldım ama uygun die tecrübe eden varsa bi yardımcı olsanız
ben 2 aydır kullanıyorumm çokta net ovulasyonu gösteriyo canımm
tatlım tşk ederim yardımcı olduğun için tam olarak nasıl kullandınıda anlatabilirmisin :26:
adet döngüne göre kullanımına başlıyosun yani 28 günde bir adet oluyosan 10 gün başlarsın hergün aynı saatte yapmalısın ama asla sabah idrarınla değil testi yapmadan önce 4 saat boyunca sıvı almayacaksın ve tuvalete gitmeyeceksin yani idrara sıkışık gibi aynı gebelik testi gibi yapıyosun eşit çizgiler çıktığında yada test çizgisi koyu olduğunda yumurtluyorsun demek ve bulunduğun 3 günü iyi değerlendirmen gerek sonrada Rabbimin izniyle bebişşşş
:) hade inş... bende çok su içerim 4 saat sıvı almamak susuzluktan bayılırım herhal çok saol canım allah razı olsun :)
canım nie ağrıyo karnın hamişliktenmi :)
inşallahhh canım yaaaeeee tatlım adet olmıcana göre inş:) demek hamişlikten ağrıyo güzel ağrılar bunlar![]()
Beni de ekler misiniz bat 4 Ocakk![]()
Beni de ekler misiniz bat 4 Ocakk![]()
yeni topik hayırlı olsun aralık ayı diyorduk olmadı artık umudumuz ocak olacak 4ocak benide eklermisiniz listeye![]()
arkadaşlar ben her namazımdan sonra burdaki herkese dau ediyorum muhakkak ama isim isim dua etmek daha güzel olur isimlerinizi yazarsanız isime dua etmiş olurum bu araDA ben ELİF :)