Umudumuz 2014 Ekim =)

Merhaba kızlar. Bir çoğumuz birçok yöntem deniyoruz, kimimiz bebişine kavuşurken kimimiz de beklemedeyiz. Hamişliği ekimde öğrenmeyi hedfleyenler olarak birbirimize destek olalım.
Tecrübelerimizi paylaşalım ne dersiniz?
topiğin hayırlı olsun şekerim:KK31: bat 6 ekim kısmetse ekimden umutluyum:KK71::KK71::KK71:

Bat 29eylul..2ay once dusuk yaptim..bugun ogretmen atama kontenjanlari aciklandi kesin atanamiylrum maalesf..artik cocuk yapip evde oturcam bu adaletsiz egitm sisteminde..bebis isteyen herkes hayirlisiyla guzel haberler alsin insallah
İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Umudunu kaybetme,adalet mutlaka yerini bulur.

topiğin hayırlı olsun şekerim:KK31: bat 6 ekim kısmetse ekimden umutluyum:KK71::KK71::KK71:
Bat listesi oluşturalım o halde :)
evrem_evrem11...........29 Eylül:nazar:
allbaby.........................6 Ekim:nazar:
persa33........................11 Ekim:nazar:

Gelen oldukça ekleriz. Bu topik uğur getirecek hepimize inşallahhh

İnsallah hayirli haberler alalim:)

Merhaba kızlar. Bir çoğumuz birçok yöntem deniyoruz, kimimiz bebişine kavuşurken kimimiz de beklemedeyiz. Hamişliği ekimde öğrenmeyi hedfleyenler olarak birbirimize destek olalım.
selam kızlar buaray yeni üye oldum.Bende sizler gibi umudumu Ekim ayına bırakacağım.Gerçi regli günüm 22 eylül de
ama ben sanırım umutsuzum bu ay olması için hiçbir belirtisi yok.

merhaba arkadaşlar benim de bat 22 eylül ama ümitli değilim o yüzden bende ekimayını beklemeyi düşünüyorum ama inşaallahh bir sürpriz olur hayırlısı Allahdan bu arada neler yapıyorsunuz beklerken bunlarıda paylaşalım ben ovilasyon testi yapıyorum ama sanırım bu ay çok erken yumurtladım ve kaçırdım oyüzden ümitli olamıyorum ama belli de olmaz

Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

Benim de bat: 29 eylül... Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Biz de 6 aydır uğraşıyoruz bakalım. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bat 29 eylul canim bni de ekleyebilir msn:KK51:

Benim son adetim 23 Ağustos muhtemelen ben de olursam ki inşallah olmam ekim başında olurum 34 günde olsam 26 eylül bat ama düzenli değil işte. ..

Ben birinci bebişime kavuşalı bayağı oldu.İnşallah darısı sizin başınıza :)

Back
X