Umudumuz 2014 Ekim =)

Canlar denızın ortasında 12. Gunum galıba. Internet cekıyo cekmıyo. Ceksın dıye 2 parande bı amuda kalktım sınyalı yakaladım cok sukur. persa33 persa33 senk merak ettım cok. Gecmıs mesajları acmaya calısıcam ama acamayabılırım. Ben bu ay mantar fıtıllerını falan kullandım. Dunden berı beyaz tanelı bır akıntım var hıc olmazdı. Sanırım sımdı mantar oldum :))) ulan brn sansıma :)). Bu ay ılaclar yumurtlamadan once bıttı denıyoruz. Inancım yok. Kısmet. Donunce asılama masılamaya bakıcam. Eger 4 ay da olmazsa.

Canlar denızın ortasında 12. Gunum galıba. Internet cekıyo cekmıyo. Ceksın dıye 2 parande bı amuda kalktım sınyalı yakaladım cok sukur. persa33 persa33 senk merak ettım cok. Gecmıs mesajları acmaya calısıcam ama acamayabılırım. Ben bu ay mantar fıtıllerını falan kullandım. Dunden berı beyaz tanelı bır akıntım var hıc olmazdı. Sanırım sımdı mantar oldum :))) ulan brn sansıma :)). Bu ay ılaclar yumurtlamadan once bıttı denıyoruz. Inancım yok. Kısmet. Donunce asılama masılamaya bakıcam. Eger 4 ay da olmazsa.
bahtsız bedevi olduk hepimiz ya:))) benim aşılama negatif baharın da öyle..
2. aşıalamayı yapacam bu ay. olsun artık ya

bahtsız bedevi olduk hepimiz ya:))) benim aşılama negatif baharın da öyle..
2. aşıalamayı yapacam bu ay. olsun artık ya
canım dün ultrasonu çektirdim işlem yapılırken tabiki zorlandım.ama sonrasında çok çok sancım oldu.çok kötüydüm.
sonuç temiz çıktı herhangi birşey yok dei doktor.önümüzdeki ay 2.aşılama olaçak.ne yapacağımı bilemedim devam etsseemmi etmessemi hi bilemedim.dün ki yaşadığım acıdan sonra herşeyi kendi haline bırakmayı düşünmştüm.

Adetim iki gün gecikti ve 3 gündür geceleri aşırı sıcaklık basması göğüslerde ağrı hissediyorum geçen adetimden beri hiç akıntım olmadı ama 3 gündür beyaz krem gibi akıntı var ... bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ? :/

Idrar testi yaptım negatif .s iki gündür de su gibi akıntı akıyor ve halen adet görmedim ara ara rahimdeağrılarım oluyor 15-20 saniye sürüyor sonra geçiyor

Maalesef değilim adet söktürücü yazdı doktor :( ama kullanmıycam bi ihtimal bekliycem 3 gün daha

Merhaba kizlar benim regilima 9 gun kala test yaptim boyle cikdi 3 tane test yaptim hepsi boyle silik cizgi cikdi sora bu gun yine test yaptim hic bir wey cikmadi regilima 7 gun kaldi

Eklentiler

• 20190301_213653.webp
    20190301_213653.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 25
Back
X