canımmm diğer topicleri sıcak bulmadım ben ya nedense 2011 eylül gelinlerine gittim baktım bi ara onlarda kendi aralarında iyiler.çok takılmıyorum orayada.burası cok iyi :)
kıss sorma ben salak gibi devlet hastanesine gittim içeriye 3 kişi mi ne girdik doktor senin neyin var dedi bana bende dedim hamilelikten önceki testleri yaptırmak istiyorum.doktor öle bişey yok dedi gülerek.bende liste yapmıstım özelde yapılan muayeneler testler falan ben bunları netten buldum yaptırmak istiyorum dedim.yasımı sordu söyledim bunlar için özele git içini rahatlat ama hiç gerek yok yasın daha kacki senin dedi.sadece alttan ultrasonla baktı(ama nasıl utandım ben arkaya gec kontrol edeyim dedi asistan kız var ona sordum napıcak die alttan bakıcak dedi duyunca bunu saolun ben sonra tekrar gelirim falan dedim ama bırakmadı kızım gec diorum sana bi daha geldiğinde de ben bakmam dedi zorla oturdum utana cekile asistan kız tmm sakin ol gözünü kapat sen falan ..

) temiz bişey yok dedi kist falan varmı dedim kızım bişey yok dedim ya sana dedi bi de azarladı

doktora bak yaaa, devlet hastanesi mi böyle acaba? Ben özele gidiyorum, daha önce de gittiğim bir doktor, yumurtalığımın dışında bir kistim vardı, ara ara onu kontrol ettiriyorum. daha önce özelde gittiğim başka bir doktor vardı ve o bu kisti görmemişti, üniversite hastanesinde bir doktora gitmiştim evlenmeden önce, hap kullanmak için. O doktor görmüştü kisti, hatta "bunu herkes görmez, çoğu zaman sezeryan için açılırsa karın o zaman farkedilir, önemsiiz bir kist" demişti. ben de ara ara takip ettiriyorum, büyüyor mu diye. Şimdi çarşamba günü için randevu aldım, hem muayene etsin, hem baksın bakalım büyüyen yumurta var mı?