Umudumuz Aralık ayına kaldı diyenler,hadi birlikte ilerleyelim...

patyam88

Mucizemi Bekliyorum...
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
261
2
643
İstanbul
Kıslarr;
Ben 3 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebiş düşünüyoruz ancak daha hiç tutmadı...Bugün itibari ile de kırmızılarım gelmiş bulunuyor umudum aralık ayı hadi gelin birlikte aralığa süper hazırlanıp yılbaşına hamiş girelim(inş.),bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım bilgilenelim...

Galiba malesef benimkide birdaha ki aya kaldi....cünkü 1-3 güne kadar adet tarihi veee kahverengi akinti basladi.....sogan kürü yaptim bu ay.

bizde 15 aydir hic tutturamadik

Galiba malesef benimkide birdaha ki aya kaldi....cünkü 1-3 güne kadar adet tarihi veee kahverengi akinti basladi.....sogan kürü yaptim bu ay.

bizde 15 aydir hic tutturamadik

aynen canım benimde kahverengi akıntım başladı ve sonradan pembeye döndü inşallah mucizelerimiz bizi bidahaki ay bulur...bende ov.testi kullandım bu ay ama malesef

aynen canım benimde kahverengi akıntım başladı ve sonradan pembeye döndü inşallah mucizelerimiz bizi bidahaki ay bulur...bende ov.testi kullandım bu ay ama malesef

Canim ovu-testi bende mart ayi kullanmistim...

dün bi test yapayim dedim,negatif cikti,yani silik milik yok cizgi.

haaa birde bu ay bir kere pressed jel kullandik

Canim ovu-testi bende mart ayi kullanmistim...

dün bi test yapayim dedim,negatif cikti,yani silik milik yok cizgi.

haaa birde bu ay bir kere pressed jel kullandik

yaa evet onu bende duymuştum ama hiç kullanmak nasip olmadı aslında bende kuruluk var ben onun için kullanmak istiyorum...

ben belki de sizin kadar uzun zamandir ugrasmiyorum.4 ay oldu bekleyise gireli. Ama coook uzun zamandir istedigim bir gercek.. umudum araliga kaldi sizi okuyarak takip ediyordum nice zamandir. Simdi bir de ben varim diyorum..

Kizlar bende hamis olmayi bekliyorum aylardir. Gerci artik oluruna biraktim.
Benim kuzenim var aylardir ugrasiyoruz olmuyor doktora gidicem diyordu. Tam amaaan bosver dedigi zamanda hamile kaldi gecen ay. Doktora gitti hesapladik adetinden sonra hamile kalmis yani bi kac gun sonra. Illa ovulasyon zamaninda yuklenmeyin her zaman umutla calismaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…