Bekleyişlere yüklemişsen aşkını, senin için en tanıdık sözcük ‘yarın’dır... Aslında ‘o’ yoktur ve senin de beklemekten başka çaren yoktur. Bu yüzden yarın senin için hiç bitmeyen bir umuttur. O olmadan geçirdiğin hiçbir gün yaşanmış sayılmaz. Yaşamadığın günler eklendikçe birbirine, yarına olan özlemin daha da artar. Her gece gözlerini “Yarın olsun” diye kaparsın, her gece o günü değil yarını düşünerek uyursun Yarın’ bugün olmuştur ve senin önünde yine sadece ‘yarın’ olmasını beklemekle geçecek bir gün daha vardır. Daha kaç gün geçecektir ‘yarın’ı bekleyerek bilinmez... Daha kaç gün geçecektir yaşanmadan bilinmez..(alıntı)
Topiğimiz umutlarla dolu bir topik olsun acılarımız sevinçlerimiz birleşsin adıda dostluk olsun...
Umarım yarınlar bize umutla beklediğimiz o dileği getirir inşallah.
Topiğe hoşgeldinizzzzz:92:
Canımmm benimm hayırlısı olsun inşallahh.Yazıyı beğendiğine sevindim bende çok beğendim bizlerine güzel anlatmış değil mi?Yarın çok yakın ben çok inanıyorumm bunaa
Bekleyişlere yüklemişsen aşkını, senin için en tanıdık sözcük ‘yarın’dır... Aslında ‘o’ yoktur ve senin de beklemekten başka çaren yoktur. Bu yüzden yarın senin için hiç bitmeyen bir umuttur. O olmadan geçirdiğin hiçbir gün yaşanmış sayılmaz. Yaşamadığın günler eklendikçe birbirine, yarına olan özlemin daha da artar. Her gece gözlerini “Yarın olsun” diye kaparsın, her gece o günü değil yarını düşünerek uyursun Yarın’ bugün olmuştur ve senin önünde yine sadece ‘yarın’ olmasını beklemekle geçecek bir gün daha vardır. Daha kaç gün geçecektir ‘yarın’ı bekleyerek bilinmez... Daha kaç gün geçecektir yaşanmadan bilinmez..(alıntı)
Topiğimiz umutlarla dolu bir topik olsun acılarımız sevinçlerimiz birleşsin adıda dostluk olsun...
Umarım yarınlar bize umutla beklediğimiz o dileği getirir inşallah.
Topiğe hoşgeldinizzzzz:92:
hayırlı uğurlu olsun topiğimizzzz
inşallah en güzel ve özel anlarımız paylaşacağımız bir topik olurrr....sizleri çok seviyorum biliyorsun her birinizin yeri bende ayrı ayrı çok kıymetli...
kızlarrr hayırlı olsun topiğinizzzz...bol muhabbetli olsunnnnn
arada uğrarım hal hatrınızı sorarım..
duygucum şimdi yazmış bana..
kızlar hayırlı olsun topikimiz ins bebişler getirsin hemencık hepimize
aminnnnn cnmm ozimmm bnmmm hoşgeldnnn tatlımmm
hosbulduk canım cok sevındım inş guzel neselı bol bol guzel haberlerle dolu bı topık olur sen cagırırsında ben gelmemmı
siz var ya siz bitanesnzzz çok ozel insanlarsnzzz hiç kopmadık hiç de kopmayalımm inşşşburda da tek tek herkesn hamiş hberlerini alalım gulelim eglenelm dertlşlm guzell yarınları bekleylmm inşşşşşşşşşşş
inş canım ya rabbim ole buyukkı bende seızlerle dertlestıkce dua edıyorum rabbım gonderdı bana bole guzel ınsanları dıye ınan yoksa kımselerle paylasamasam bazı seylerı atlatmak zor cok zor ıns gene sevınıcez burda hepberaber sız naptınız canım ıns hayır haberlerını beklıyorum bakarsın tpığin ilk bombası senden gelır
cnm salı gunu histeroskopi ile başlıorz maratonaa çok heyecnlym cebmde umutlarm çıktım yola dua ile inşşşşş cnm birimz bomba patlatlm da hiçç fartkmz siz olsanz da kendmm gibi sevncem ki zaten bennn ben inanıormm ki hepmz içinn az kaldııı....
kızlarrrr merhaba kk ya uzun zamandır girmiyordum sizler yoksunuz diye ama çok özlemiştim hepinizi topiğimiz hayırlı olsun ne iyi etmişsiniz
bende geldim..sizleri çok özledim..
gülüm,hulyam,duygum,birsumum,ozi kader aarkadaşlarım nasılsınızzzzzzzzzzzz...kopmayalım birbirimizden bir daha..
cnm sen nerelerdesin yahu??
ne alemdesin anlat bakim...
valla biz umutegeyle hep görüşüyoruz duyguylada mesajlaşıyoruz ama sen kayboldun be kuzum..
neler yaptın anlat bakim..inşallah iyisindir...
kızlarrrr merhaba kk ya uzun zamandır girmiyordum sizler yoksunuz diye ama çok özlemiştim hepinizi topiğimiz hayırlı olsun ne iyi etmişsiniz
bende geldim..sizleri çok özledim..
gülüm,hulyam,duygum,birsumum,ozi kader aarkadaşlarım nasılsınızzzzzzzzzzzz...kopmayalım birbirimizden bir daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?