Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

alalh razi olsun canim benim....inslalah rabbim kimseyi evlatla imtihan etmez yavrularimizi kucagimiza almaizi nasip eder....

rabbim seninde yavrunu hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insalahhh

allah vakti zamanı gelince nasip ediyor kızlar pes etmek yok
sadece sabır ve zaman biraz bizlerin imtihanıda buymuş demekki
allah bizleri sevdiği için dert sıkıntı veriyor daha çok onu hatırlayıp dua edelim diye
az kaldı hayırlısıyla benimde kucağıma almama son 59 günümüz kaldı inşallah sağlıkla alırım kucağıma
darısı sizlerin başına inşallah

evet canim ins asilamamdi, degerler de baya iyiydi ama iste ben boyle bi umutsuzluga dustum niye boyle oldum anlamiyorum.
bizim 2 yil oldu hala olmadi bebek asilama yaptiralim dedik bakalim nolcak bilmiyorum.

umutsuz olma bitanem hamilelikle regl belirtileri cok birbirine benziyo....regl gelmedigi müddetce umut var..batin ne zaman:44:

masallah az kalmissssrabbim yavrunu sana bagislasin insallahhh

umutsuz olma bitanem hamilelikle regl belirtileri cok birbirine benziyo....regl gelmedigi müddetce umut var..batin ne zaman:44:

canim 26 ocak ta asilama oldum yani 2 hafta sonrasi 9 subat bu cumartesi bat im.
4 gun kaldi normalde ama adet belirtileri simdiden basladi.

asilama topiginde de bi kiz yazmis asilamanin 10. gunu adet olmus.
erken olucam gibi hissediyorum ben de..

bilmiyorum tabi umut her zaman vardir. Rabbim cok buyuk!!!!

adet belrtileri aynı kuzucum ya hiç belli olmaz inan bana inşş ii hberlerini alczzz

nerdeyse 5 gün var beyazkelebekim canim benim..insalah regl gelmeyecekkkkkkk

Canım benim sen ne aRA test yaptın evde yaptıysan ben onu saymıyorum herşeyde vardır bir hayır daha bir geçsin regl günün kan tahlili önemli biliyorsun 3 gün geçipte idrarda çıkmayan var yani...Allahım umarım pozitifi gösterir..Kızlarında doğumu yaklaşıyor çok heyecanlıyım Allahım eli ayağı düzgün hayırlı doğumlar versinnnn.Yerim ben sizin o bıdıklarınızıııı....Sırayla geliyoruz arkanızdan bomba gibiii başı çekinnn bir bir tutucaz ellerinizdennnnn

ya iste ben yaramazlik yaptim, dun ve bugun sabah idrar testi yaptim dayanamadim.
ama yapmamaliydim biliyorum. Rabbim cok buyuk ya.
hep sizlerden destek aiyorum.. ins guzel haberler verebilirim bu cumartesi..
gunler gecmek bilmiyor..

bugun ruyamda esim bi yerde oturuyor yaninda da bi kutu gibi bi sey vardi,
sonra da diyor ki oglumuz olursa adini Muhammed koyucas.
hic de aklimdan gecen bi isim degildi ama cok ilginc..
hayirlara gelsin ins.. tabi bilinc altinin etkisi de olabilir..

ayni ruyanin baska bir kisminda da annem esimle ayni yatakta yattigim icin bana kiziyor, ben de ona pasaportlarimizi gosteriyorum bak bizim resmi nikahimiz var diye..
o kismi biraz sacmaydi tabi de yine de ilginc geldi :):)

evettt arkmzdann hemenceck gelcksnzzzz dogummda da dua etcm sizee hep de edıorm zaten herşey çooooooooooook guzel olcakkkkkkkkkkkk

evettt arkmzdann hemenceck gelcksnzzzz dogummda da dua etcm sizee hep de edıorm zaten herşey çooooooooooook guzel olcakkkkkkkkkkkk

Öncelikle dur birr kelebeke kızayım benn ah kelebekim ahhh sabırsızz seniii ne deyim şimdi ben sana birde 2 gün üst üste yapmış testi Allahımmm sabırsız arkadaşıma sabır ver inşallah neyse bekle bak yat dinlen diyorum ben sana boşver testi mesti üyan bana çok anlamlı geldi Muhammed ismi adı güzel kendi güzell rüyanda ismini görmek çok çok daha güzel inşallah bu bir işarettirr canım benimm

Duygumm benimmmm canım gönlü güzelim inşallah gülüm kalbin temiz dualarına ihtiyacımız var şimdiden edeceğin dualar için Allahım senden razı olsun kuzummm.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al tüm arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsınlarr tosbiklere az kaldııı sağlıkla gelsinnn minik yaramazlarrrr

utanma isareti...

henuz isaretleri yapamiyorum :)
:13: bunlar da ne olarak goruncek pek bi fikrim yok uydurdum :) ama bunu biliyorum bu nazar boncugu.
kizmayin bana ya napiyim iste son gunler olunca insan elini tutsa kolunu durduramiyor, test yapiyor :)

beyazkelebekim bunlari yap smilelerin hepsi sendede cikarrr.....

kullanici paneline gir.

soldaki ayarlar bölümündeki secenekleri düzenleyi tikla.

sonra ordaki yazilardan cesitli secenekler boslugu var ordaki standart editör tollbari isaretle.

en son degisikligi kaydet hepsi cikar sendede

Tekrardan merhaba... nasılsınız kızlar....kızımı kucağıma aldım.. 2 hafta olcak nerdeyse. ismi Ece Deniz. Allah tüm isteyenlere nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…