ins canim ya bilmiyorum ki..
ogrencez bakalim bi kac gune :)
Rabbim hakkimizda takdir buyurduguna riza gostermeyi nasib etsin.
her seyin en hayirlisini versin..
sen nasilsin? kocaman olmus gobisleriniz masalah yaaa... cok seviniyorum sizler icin.. masallah barekallah... :)
alalh razi olsun canim benim....inslalah rabbim kimseyi evlatla imtihan etmez yavrularimizi kucagimiza almaizi nasip eder....
rabbim seninde yavrunu hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insalahhh
evet canim ins asilamamdi, degerler de baya iyiydi ama iste ben boyle bi umutsuzluga dustum niye boyle oldum anlamiyorum.
bizim 2 yil oldu hala olmadi bebek asilama yaptiralim dedik bakalim nolcak bilmiyorum.
allah vakti zamanı gelince nasip ediyor kızlar pes etmek yok
sadece sabır ve zaman biraz bizlerin imtihanıda buymuş demekki
allah bizleri sevdiği için dert sıkıntı veriyor daha çok onu hatırlayıp dua edelim diye
az kaldı hayırlısıyla benimde kucağıma almama son 59 günümüz kaldı inşallah sağlıkla alırım kucağıma
darısı sizlerin başına inşallah
umutsuz olma bitanem hamilelikle regl belirtileri cok birbirine benziyo....regl gelmedigi müddetce umut var..batin ne zaman:44:
canim 26 ocak ta asilama oldum yani 2 hafta sonrasi 9 subat bu cumartesi bat im.
4 gun kaldi normalde ama adet belirtileri simdiden basladi.
asilama topiginde de bi kiz yazmis asilamanin 10. gunu adet olmus.
erken olucam gibi hissediyorum ben de..
bilmiyorum tabi umut her zaman vardir. Rabbim cok buyuk!!!!
canim 26 ocak ta asilama oldum yani 2 hafta sonrasi 9 subat bu cumartesi bat im.
4 gun kaldi normalde ama adet belirtileri simdiden basladi.
asilama topiginde de bi kiz yazmis asilamanin 10. gunu adet olmus.
erken olucam gibi hissediyorum ben de..
bilmiyorum tabi umut her zaman vardir. Rabbim cok buyuk!!!!
Canım benim sen ne aRA test yaptın evde yaptıysan ben onu saymıyorum herşeyde vardır bir hayır daha bir geçsin regl günün kan tahlili önemli biliyorsun 3 gün geçipte idrarda çıkmayan var yani...Allahım umarım pozitifi gösterir..Kızlarında doğumu yaklaşıyor çok heyecanlıyım Allahım eli ayağı düzgün hayırlı doğumlar versinnnn.Yerim ben sizin o bıdıklarınızıııı....Sırayla geliyoruz arkanızdan bomba gibiii başı çekinnn bir bir tutucaz ellerinizdennnnnhosgeldin yasakhayal cim,
ins bi dahakine hicbir sorun olmadan bebegini kucagina alirsin canim.. cok zor biliyorum, ama beklemekten baska yapacak bi sey yok..
kizlar benim bugun biraz karnim agriyo, adet sancisi gibi. test de negatif cikti zaten.
benim bu asilama tutmadi buyuk ihtimalle,
bakalim ne zaman gelecek kirmizilar.. normalde asilamadan sonra 2 hafta diyorlar, cumartesi gelmesi gerek ama tutmayinca daha erken olabiliyormus,
bi de uzun suruyormus ve cok daha yogun geciyormus adet, oyle okudum.
benim hayaller de obur aya kaldi saniyorum..kiz oynatcaktik, havai fisek aticaktik ama olmadi
nasib Rabbim, ins dayanma gucu ver bizlere
Canım benim sen ne aRA test yaptın evde yaptıysan ben onu saymıyorum herşeyde vardır bir hayır daha bir geçsin regl günün kan tahlili önemli biliyorsun 3 gün geçipte idrarda çıkmayan var yani...Allahım umarım pozitifi gösterir..Kızlarında doğumu yaklaşıyor çok heyecanlıyım Allahım eli ayağı düzgün hayırlı doğumlar versinnnn.Yerim ben sizin o bıdıklarınızıııı....Sırayla geliyoruz arkanızdan bomba gibiii başı çekinnn bir bir tutucaz ellerinizdennnnn
Canım benim sen ne aRA test yaptın evde yaptıysan ben onu saymıyorum herşeyde vardır bir hayır daha bir geçsin regl günün kan tahlili önemli biliyorsun 3 gün geçipte idrarda çıkmayan var yani...Allahım umarım pozitifi gösterir..Kızlarında doğumu yaklaşıyor çok heyecanlıyım Allahım eli ayağı düzgün hayırlı doğumlar versinnnn.Yerim ben sizin o bıdıklarınızıııı....Sırayla geliyoruz arkanızdan bomba gibiii başı çekinnn bir bir tutucaz ellerinizdennnnn
evettt arkmzdann hemenceck gelcksnzzzz dogummda da dua etcm sizee hep de edıorm zaten herşey çooooooooooook guzel olcakkkkkkkkkkkk
utanma isareti...
henuz isaretleri yapamiyorum :)
:13:bunlar da ne olarak goruncek pek bi fikrim yok uydurdum :) ama bunu biliyorum bu nazar boncugu.
kizmayin bana ya napiyim iste son gunler olunca insan elini tutsa kolunu durduramiyor, test yapiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?