hııım yok canım o kadarda değil ben sadece ilgi kısmından bahsetmiştim ilgisizlikten ben şikayet ederimde genelde. Bide tumenin kocişi kalk dışarı çıkalım diyormuş ya ben kocişle dışarı çıkana kadar anam ağlıyor
zaten kalmadıki yiyecek bişey hepsiiiii artık tü kaka oldu valla.
neye elimi atsam korkar oldum. ama açıkçası pek takmıyorum yiyeceğim varsa yiyorum valla.
eeeeee boşunamı oldu bu kilolar ki acabaaa:44:
masaaaaaaaaaaaal uyma şu semiye ne gulüyon gız
Sorarım ben size :113:
kg demişken nispet olmasın ama 4 gün grip 2 gün hastane derken 3 kg vermişim olmuşum 56
hııııımmmmmmmm
yanlış anladım. salaklığıma veeeerrrr
boşver nevacın uyma sen semi ve masala.
estağfurullah tatlım olurmu öyle şey ferihayı izliyorum ya doğru dürüst anlatamadım.
aranıza yeni katıldım sürekli ookuyorum ve çok keyif alıyorum insan burda herşeyi unutuyor:)
bende 2 yıllık evliyim artık bizde bir bebiş istiyoruz gecen bu ayın başında korunmayı bıraktık adet günüm ay sonunda yaklaşık 5 gün var bilmiyorum adet belirtisimi göğüslerim acıyor ve çok gerginim ve çok duygusal bunlar adet belirtiside olabiliyor çok merak ettim predictorun gebelik testini yaptım negative çıktıidrarda geç çıkıyormuş erkenmi acaba daha?
hoşgeldin bitanem daha adetin geçmemiş idrar testinde çıkmaz yani üzülme her ay farklı şeyler yaşıyoruz gelecek ama artık canı ne zaman isterse
boşuna bekleme semi sormayacağım arkadaşa küstüm sana
yok yok benim arada gelir böyle anlama özürlüyümdür bazen
Eeeee normal hepte zeki olunmazki ara sıra safa yatmak iyidir
boşver nevacın uyma sen semi ve masala.
semiiiii bunlar bize karşımı anlamadımki ben şimdi ne olduğunu:44::44::44::44::44:
bize kızdılarmı kiiiii
Nevayla uğraşmaya devam ederseniz EEEEEEEEEEEEVVVEEET
uymicam küstümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?