Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hııııımmmmmmmm
yanlış anladım. salaklığıma veeeerrrr

Aranıza yeni katıldım sürekli ookuyorum ve çok keyif alıyorum insan burda herşeyi unutuyor:)
Bende 2 yıllık evliyim artık bizde bir bebiş istiyoruz gecen bu ayın başında korunmayı bıraktık adet günüm ay sonunda yaklaşık 5 gün var bilmiyorum adet belirtisimi göğüslerim acıyor ve çok gerginim ve çok duygusal bunlar adet belirtiside olabiliyor çok merak ettim predictorun gebelik testini yaptım negative çıktı idrarda geç çıkıyormuş erkenmi acaba daha?

zaten kalmadıki yiyecek bişey hepsiiiii artık tü kaka oldu valla.
neye elimi atsam korkar oldum. ama açıkçası pek takmıyorum yiyeceğim varsa yiyorum valla.
eeeeee boşunamı oldu bu kilolar ki acabaaa:44:

kg demişken nispet olmasın ama 4 gün grip 2 gün hastane derken 3 kg vermişim olmuşum 56

masaaaaaaaaaaaal uyma şu semiye ne gulüyon gız
Sorarım ben size :113:

kg demişken nispet olmasın ama 4 gün grip 2 gün hastane derken 3 kg vermişim olmuşum 56

hııııııım yoook yazık kız ben formumu koruyorum.
almadımda ama vermedimde. o kadar uğraştım aldım kolay kolay verirmiyim:76:

hoşgeldin bitanem daha adetin geçmemiş idrar testinde çıkmaz yani üzülme her ay farklı şeyler yaşıyoruz gelecek ama artık canı ne zaman isterse

boşuna bekleme semi sormayacağım arkadaşa küstüm sana

ay kızlar ya valla birden bi sıkıntı çöktü bana ooooooffffff:95::95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…