allah yavrunu hayırlı kılsın bizim yaramaz uyudu daha yeni topigi acıp güzel haberi okuyunca cok sevindim darısı isteyenlerin başına vakti zamanı gelince allahım veriyor herzaman dedigim gibi sınavımızdan yüz akıyla geçmeyi nasip etsin yaradan
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar :)hepinize ayrı ayrı teşekkürlerr..umarım herkesin keyfi yerindedir dularımdasınız hepiniz ..inanıyorum ki hepimiz bbu zorlu mücadeleyi başarıyla tamamlayacağız allahın izniyle.arada yazın lütfen hepinizi merak ediyorumm çünküü...bu arada rabbim izin verirse bir oğlum olacağını öğrendimm:)inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm .daha uzun bir yol var önümüzde inşallah herşey yolunda gider hepinizi öpüyorumm sevgilerrrr...
bana gelince 3.5 aylik bi kiz bi oglan iki yaramazim var anlatacak cok sey var aslinda ama rabbim isyeyen herkese versin
cok zorlanitorum ama bizim sikayet etmeye hakkimiz yok
ailemin yanindayim yalniz bakamadim
bu topikte inaniyorum hepimiz anne olcaz
duamdasiniz
yeter nooldu merak ettim canim
canim sana soyleyecek cumlem yok aslinda bende 6 yil hasret cektim ama senin kadar yedavi gormedim
umidini kaybetme tas ustunde ot bitiren hz. meryeme evlat veren Rabbim gayretini ve dualarini gorecektir
hayirlica bu tedavinde bebegini kucagina almak nasip olsun coook duamdasin
SAĞLIKLA BÜYÜT EVLATLARINI RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN İNŞ yine olmadı canımmşubat ayında aldım negatifi üzüldüm yıprandım Eylül ayında bir tedavi daha olacağım :44:ve sonrada bırakacağım :26::26 lmassa olmuyordur Yapacak bir şey yok 9 yıldır 6 tedavim oldu Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum :26::26::26:eylül ayından sonra sonuç ne olursa olsun bu sayfa kapanacak Ne kadar üzülsemde ne kadar hasretim büyük olsada artık yapacak bir şeyim kalamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?