Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoppala masal dedi eşofman spor ayakkabı falan
bu bana söyleniyoben topukluyuda çok severim bikerem ama giymeyeli aylar yıllar oldu
galiba sanırsam herhalde:44::44:

yok kız valla ben evde eşofmanı tek geçerim öyle etekti elbiseydi hiiiiiç uğraşamam.
benimde var canım o elbiselerden amadolabımda rahat rahat duruyorlar hiç bozmuyorum rahatlarını
oy oy birde anlayana süslenirsin canım anlamayana.

mesela azıcık parfüm sıksam ne kokuyor burası der.ne güzel kokuyorsun demezde
etek giysemde herhalde üşütme böyle hasta olursun giyin diyebilir
ay çok güldüm kocişide kötüledim duymasın :18::18::18:

haklısın tatlım anlayana yapacan? Benimkide nerdeyse gündüz gec... Giydirecek bana çok meraklı abartıyor oda yani az kaşım çıkmasın kuaför e gitmiyormusun der şimdide saçımda beyaz görmüş boyatsana yaşlı gösteriyon demezmi bende kızdım ona beyaz meyaz sende oda yokya dedimbozdum işte çok karışır herşeyime sinir oluyorum bazen çok bakımlıdır kendisi :26:

anaaa senin kocişinin beyaz sacı bilemmi yok:26::26:
birde sana lafmı ediyor cık cık cık

ben beyazlattım benimkinin saçlarını benim hiç beyazım yok boyuyorum ama keyfe keder
kaşlar orman bıyıklar pala olursa ancak farkeder herhalde benimki
hep bakımlı birerkekle evlenicem derdim adamın saçını ben tarıyorum.taramasam aklına gelirde tararmı acaba merak ediyorum

bu işte bir yanlış var
bu durumda senin her 9 ayda bir doğurman gerekir:44::44::44:

ben çıkayım.dikilir şimdi başıma

yarın sonuçlarınız güzel çıkar işallah.Allah yardımcınız olsun

:26:önlerde saçı yokki beyazı olsun Onun için dedim ona o sendede yok diye ya ben siyaha boyadım alacalı olmasın diye bekliyorum az daha kız 4 5tane var aaa bizimki 2 günde bir banyo memur gibi tıraşını olur tırnaklarını kesince takılmasın diye törpüler bilem öyle bizim gibi manükür gibi değilde anla işte beni deli ediyor zayıfla diye ne palası büyüteç var sanki gözünde ben göremiyorum bazem cımbızı getir alayım diyor Emin ol böleside insanı kasıyor sürekli bakımlı olacan yani insanın her anı uymuyorki yani evede karışır toz görmesin tam bir kaynana

[ı]eee işte ona göre.
Yok kız kociş geldi şimdi işi var azıcık bende fırsatı degerlendireyim dedim
baktım arkamdan konuşulmuş Yazmadan duramadım
[/ı]
eee ona göre boş bırakma işte

bencede ama olmuyor niyeyse bende çözemedim

Sağol bitanem iyi geceler inşallah bakalım nasıl çıkacak bende merak ediyorum biraz zorlandım ama peşinden gidiyom valla sormaz falan bişey dra

kızlar artık ingilizce benim için sorun olmaktan çıktı nasılmı?bir çevirici buldum tüm diller var hangi dile neyi çevirmek istiyorsan ben abaydan pre-seed girdimya niye gelmedi diye merak ediyordum sorumu yazdım çevirdim kopyala yapıştır yaptım gönderdim bana dönmüşler bugün tabi anlamadım aynı işlemi yaptım 5 7 güne gelecek demiş ve 28 inde verilmiş kargoya Sorun yaşamadım ohhh rahatladım valla bir gelsede kullansam artık

günaydın kızlarrrrrr

her zamanki gibi işe gitmeden bir uğrayım dedim.

dün akşam kıyafetlerden sonra kocişler de çekiştirilmiş...

reyhancım ben çevirinin olduğunu bilmiyordum canım.. benim ingilizcem iyi sayılır..
çevirin olduğunda özelden mesaj at ben çevireyim sana bitanem...

neyse görüşürüz kızlar geç kaldım ben

ay öyleside çekilmez be kuzum.kasar gerçekten
kız adama özensiz dedim pis demedim benimki günlük duşunu alıp traşını olur iş gereği
bak manikür pedikür olayı yok benimkinde
ama mutfağa karışmaya bayılır.

bu arada günaydınlar herkese
kimseciklerde yok ama

:84:

A.s tatlımmmm... Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalım?????

Bu resimdeki fıstık senmisin???:26::26:
iyiyim kuzum,biraz geç oldu ama :)
yok rsimdeki ben değilim ,ama çok tatlı dimi :9
kızlar bu elbiseye ben bayıldımmm nasıll :26: Fikrinizi alayım dedim tam teseddürlüler için çok hoşş belki alabilrim

ee incecik hatunsun,yakışır tabi ::)
bende hiç elbise almazdım,bir kaç ay önce aldım,çok severek giyiniyorum
yaz için alacam inşallah 1 yada 2 tane :)
artık elbise takılacam
kafama göre etek bulamıyorum,bulsam gelmiyo,gelse içinde patlayacak gibi oluyorum

evet çok tatlıııı bencede maşallah

bende bu kış çok güzel bi elbise aldım ilk defa... hem tarz olarakta çok güzel.çok değişikti.. ama eşim beğenmedi
evlenene kadar bende pantolan giyerdim artık hiç giymiyorum hep etek hep etek ama daha çok yakıştırıyorum kendime..
sen kaç kilosun edacım??

masalll tumeee nabersinizz????
ben iyiyim kuzum sen nasılsın?
eve geldim arkadaşımla yemek yedik..
arkadaşımın bu yaz düğünü var ev döşüyorlar internetten sticker baktık ona...
o yüzden şimdi gördüm canım mesajını...

şimdi de çıkmak zorundayım hayatım...
çoook öptüm seni

bende iyim bitanem... arkadaşınada mutluluklar..
bende öptüm iyi dersler cnm.

iyiyim bitanem sen nasılsın?

bende iyiyim tatlım.. bi taraftan dualarımı okuyorum bi taraftanda burayı kontrol ediyorum

ya ateş ölçme yöntemini duydunmu hiç tatlım?? ateşimi ölçtüm bu ay ama bişe anlamadım..yazdım o topiğe ama bakalım yorum yaparlarmı...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…