bende pikniğe falan giderken elbise giymiyorum yerine göre işte o an nasıl hissediyorsam bir tarzım yok yani sporuda çok seviyorum klasiğide semicim evde giydiğim küçük elbiselerimde varsaçımı falan düzleştiririm maşalarım kafama göre bazen kocişi öyle beklerim çok hoşuna gider arada sende yap erkek gibi ne dolaşıyon kız adama cilvelen az şöyle mine etek askılı falan Yazık adama asker arkadaşım demiyor iyi sana
hoppala masal dedi eşofman spor ayakkabı falan
[ı]bu bana söyleniyoben topukluyuda çok severim bikerem ama giymeyeli aylar yıllar oldu
galiba sanırsam herhalde:44::44:
Yok kız valla ben evde eşofmanı tek geçerim öyle etekti elbiseydi hiiiiiç uğraşamam.
Benimde var canım o elbiselerden amadolabımda rahat rahat duruyorlar hiç bozmuyorum rahatlarını
Oy oy birde anlayana süslenirsin canım anlamayana.
Mesela azıcık parfüm sıksam ne kokuyor burası der.ne güzel kokuyorsun demezde
etek giysemde herhalde üşütme böyle hasta olursun giyin diyebilir
Ay çok güldüm kocişide kötüledim duymasın :18::18::18:[/ı]
haklısın tatlım anlayana yapacan? Benimkide nerdeyse gündüz gec... Giydirecek bana çok meraklı abartıyor oda yani az kaşım çıkmasın kuaför e gitmiyormusun der şimdide saçımda beyaz görmüş boyatsana yaşlı gösteriyon demezmi bende kızdım ona beyaz meyaz sende oda yokya dedim bozdum işte çok karışır herşeyime sinir oluyorum bazen çok bakımlıdır kendisi :26:
seni seni
Gidiyorum deyip beni kontrole geldin dimii?? Yemezler
haklısın tatlım anlayana yapacan? Benimkide nerdeyse gündüz gec... Giydirecek bana çok meraklı abartıyor oda yani az kaşım çıkmasın kuaför e gitmiyormusun der şimdide saçımda beyaz görmüş boyatsana yaşlı gösteriyon demezmi bende kızdım ona beyaz meyaz sende oda yokya dedim bozdum işte çok karışır herşeyime sinir oluyorum bazen çok bakımlıdır kendisi :26:
:26:önlerde saçı yokki beyazı olsun[ı]anaaa senin kocişinin beyaz sacı bilemmi yok:26::26:
Birde sana lafmı ediyor cık cık cık
Ben beyazlattım benimkinin saçlarınıbenim hiç beyazım yok boyuyorum ama keyfe keder
Kaşlar orman bıyıklar pala olursa ancak farkeder herhalde benimki
hep bakımlı birerkekle evlenicem derdim adamın saçını ben tarıyorum.taramasam aklına gelirde tararmı acaba merak ediyorum[/ı]
eee ona göre boş bırakma işte
[ı]eee işte ona göre.
Yok kız kociş geldi şimdi işi var azıcık bende fırsatı degerlendireyim dedim
baktım arkamdan konuşulmuşYazmadan duramadım[/ı]
[ı]bu işte bir yanlış var
bu durumda senin her 9 ayda bir doğurman gerekir:44::44::44:
Ben çıkayım.dikilir şimdi başıma
yarın sonuçlarınız güzel çıkar işallah.allah yardımcınız olsun[/ı]
kızlar artık ingilizce benim için sorun olmaktan çıktınasılmı?bir çevirici buldum tüm diller var hangi dile neyi çevirmek istiyorsan ben abaydan pre-seed girdimya niye gelmedi diye merak ediyordum sorumu yazdım çevirdim kopyala yapıştır yaptım gönderdim bana dönmüşler bugün tabi anlamadım aynı işlemi yaptım 5 7 güne gelecek demiş ve 28 inde verilmiş kargoya Sorun yaşamadım ohhh rahatladım valla bir gelsede kullansam artık
:26:önlerde saçı yokki beyazı olsunOnun için dedim ona o sendede yok diye ya ben siyaha boyadım alacalı olmasın diye bekliyorum az daha kız 4 5tane var aaa bizimki 2 günde bir banyo memur gibi tıraşını olur tırnaklarını kesince takılmasın diye törpüler bilem öyle bizim gibi manükür gibi değilde anla işte beni deli ediyor zayıfla diye ne palası büyüteç var sanki gözünde ben göremiyorum bazem cımbızı getir alayım diyor Emin ol böleside insanı kasıyor sürekli bakımlı olacan yani insanın her anı uymuyorki yani evede karışır toz görmesin tam bir kaynana
iyiyim kuzum,biraz geç oldu ama :):84:
A.s tatlımmmm... Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalım?????
Bu resimdeki fıstık senmisin???:26::26:
kızlar bu elbiseye ben bayıldımmm nasıll :26: Fikrinizi alayım dedim tam teseddürlüler için çok hoşş belki alabilrim
iyiyim kuzum,biraz geç oldu ama :)
yok rsimdeki ben değilim ,ama çok tatlı dimi :9
ee incecik hatunsun,yakışır tabi ::)
bende hiç elbise almazdım,bir kaç ay önce aldım,çok severek giyiniyorum
yaz için alacam inşallah 1 yada 2 tane :)
artık elbise takılacam
kafama göre etek bulamıyorum,bulsam gelmiyo,gelse içinde patlayacak gibi oluyorum
ben iyiyim kuzum sen nasılsın?masalll tumeee nabersinizz????
ben iyiyim kuzum sen nasılsın?
eve geldim arkadaşımla yemek yedik..
arkadaşımın bu yaz düğünü var ev döşüyorlar internetten sticker baktık ona...
o yüzden şimdi gördüm canım mesajını...
şimdi de çıkmak zorundayım hayatım...
çoook öptüm seni
iyiyim bitanem sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?