Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size başıma gelen bir olayı anlatayım çok sinirliyimdün tlf internettin ve suyun faturasını yatırmaya gittim suyu yatırdım tlf için burda ufak türk telekomlar var geçen ayda oraya yatırmıştım yatırayım dedim yatırdım çıktım eve geldim bir tlf telfon borcunuz var diye hemde iki aylık ya ben yatırdım diyorum yatmamış gözküyor neyse belki işleme geçer dedi yok geçmemiş eşim işten çıkışta yatırdıgım yere gitmiş kapalıymış neyse sabah kalktım gittim kıza sistemde arıza var diyor dedim iki aydır mı hadi bunu geçtim diger ayki faturaları niye yatırmadın bir aydır sorun varmış neyse bekliyorum yap işlemi dedim yaptım 10dan sonra 163 arayın dedi borç sorma servisi 12ye kadar aradım duruyor bu sefer olay çıkaracagım gittim halen yatmamış dedim bi yerleri arıyacak dedim ben vazgeçtim buraya yatırmıyorum alın makbuzları verin parayı kız verdi yasal bi ye degilmiş
şaşırdım kaldım parayı verince
çıktım postaneye gittim yatırdım öyle bi yer bile gözükmüyor ben farketmesem üstüne düşmesem demek neler olacak yani beni geçtim farketmeyen anlamayn biri olsa yazık faturam var diye baştan yatırır yani bu yasal olyan kişiler nasıl işyeri açabiliyor çok sinirleniyorum çok
![]()
ya kızlar dertlendim gene ben neden hayır diyemez oldum hiç kimseye hiç bişeye doğrumu bu yanlışmı bilemedim bunu düşündüğüm için bile kendimi suçlar oldum ama doğru olanın hangisi olduğunuda bilemedim?
orkide buna benzer bi olay ablamın başına geldi geçen sene yüklü miktarda iki faturayı tekrar ödemek zorunda kaldılar onlar fark edinceye kadar iş işten geçmişti neyseki farketmişsin haklısın tabi sinirlenmekte paralasaydın o hatunu yeriydi yani.
anlamıyorum bu tarz yerler nasıl farkedilip kapatılmaz zabıtalar tarafından pes yani.
neva bu hamam otuyla ilgili bi fikrin varmı?
kızlar size başıma gelen bir olayı anlatayım çok sinirliyimdün tlf internettin ve suyun faturasını yatırmaya gittim suyu yatırdım tlf için burda ufak türk telekomlar var geçen ayda oraya yatırmıştım yatırayım dedim yatırdım çıktım eve geldim bir tlf telfon borcunuz var diye hemde iki aylık ya ben yatırdım diyorum yatmamış gözküyor neyse belki işleme geçer dedi yok geçmemiş eşim işten çıkışta yatırdıgım yere gitmiş kapalıymış neyse sabah kalktım gittim kıza sistemde arıza var diyor dedim iki aydır mı hadi bunu geçtim diger ayki faturaları niye yatırmadın bir aydır sorun varmış neyse bekliyorum yap işlemi dedim yaptım 10dan sonra 163 arayın dedi borç sorma servisi 12ye kadar aradım duruyor bu sefer olay çıkaracagım gittim halen yatmamış dedim bi yerleri arıyacak dedim ben vazgeçtim buraya yatırmıyorum alın makbuzları verin parayı kız verdi yasal bi ye degilmiş
şaşırdım kaldım parayı verince
çıktım postaneye gittim yatırdım öyle bi yer bile gözükmüyor ben farketmesem üstüne düşmesem demek neler olacak yani beni geçtim farketmeyen anlamayn biri olsa yazık faturam var diye baştan yatırır yani bu yasal olyan kişiler nasıl işyeri açabiliyor çok sinirleniyorum çok
![]()
ya kızlar dertlendim gene ben neden hayır diyemez oldum hiç kimseye hiç bişeye doğrumu bu yanlışmı bilemedim bunu düşündüğüm için bile kendimi suçlar oldum ama doğru olanın hangisi olduğunuda bilemedim?
çok fazla olay çıkarmadı allahtan dediğimi yaptı aslında şikayet etmek aklımdan geçiyordu ama eşim ugraşma dedi ben anlamıyorum bu işlerle ugraşanlara bunları nasıl farketmezle bende farketmeye bilirdim geçen ay ödendi diye rahat rahat duruyorum
tabiki aldım canım bırakırmıyım vermese ozaman dükkanı başına yıkardım![]()
orkide benim çok midem bulanıyor içemiyorum ne yapacağım yaa
canım dişini sık benimde bulanıyor ben ılıtıktan sonra nefesimi tutup içiyorum biraz önce içtim daha
![]()
bende içtim ama ılık su hayatta içemem ençokta o midemi bulandırıyor birazda mideme dokunuyor sanırım
ozaman içemiyorsan kendini zorlama canım bırak içme midene dokunuyorsa
çok fazla olay çıkarmadı allahtan dediğimi yaptı aslında şikayet etmek aklımdan geçiyordu ama eşimde ugraşma dedi ben anlamıyorum bu işlerle ugraşanlara bunları nasıl farketmezle bende farketmeye bilirdim geçen ay ödendi diye rahat rahat duruyorum
Benim gibi bir hayır diyemeyen daha,,,,şulemm biz bu hayatın sonunu nasıl getirecez canım :97:
salla gitsin şekerim ne kadar çok takarsan okadar takacak şey buluyorsun kendine ben herkesten önemliyim de kendi kendine
yapmak istiyorum ama nekadar zor durumda kalsamda hayır diyemiyorum işte aslında neden olduğunu anlatmak isterim daha kolay fikir yürütebilirdin ama vaktini alırmıyım bilemiyorum
evet ya hamam otu diye bişey varmış istenmeyen kıllar için epilasyon makinem bozuldu ikidir duyuyorum bu otu kulsammı acaba diye düşündüm makina alana kadar belki bilgin vardır diye sordum.
salla gitsin şekerim ne kadar çok takarsan okadar takacak şey buluyorsun kendine ben herkesten önemliyim de kendi kendine
NE VAKTİ ALMASI TATLIM TABİKİDE ANLATABİLİRSİN.
yapmak istiyorum ama nekadar zor durumda kalsamda hayır diyemiyorum işte aslında neden olduğunu anlatmak isterim daha kolay fikir yürütebilirdin ama vaktini alırmıyım bilemiyorum
NE VAKTİ ALMASI TATLIM TABİKİDE ANLATABİLİRSİN.