Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cümlemize tatlım ben senin üzülmene kıyamıyorum 8 senelik evlilik geçirdim her iki yoldanda geçtim inan şimdi çok daha rahatım kendine özgüveni olmalı bir insanın evet hep aklına getir ben bir bireyim rabbimin bir kuluyum ancak kendim istersem yaparım başkalarını kale alma çok diyaloğa girme benim isyanım kendini bilmez insanlara şu anda k.valdemler gözümün içine bakıyor valla mesafe herşeyin en güzeli bunu unutma

daha dur sen bak semi geldi gör kopan kıyameti :1::1:

Ağlayarak okudum boğazım düğüm düğüm oldu hiç bişey diyemiyorum.
Ama sen içimden geçenleri ve mintemi tahmin edebiliyorsundur umarım.

kızlar size başıma gelen bir olayı anlatayım çok sinirliyim:47::47:dün tlf internettin ve suyun faturasını yatırmaya gittim suyu yatırdım tlf için burda ufak türk telekomlar var geçen ayda oraya yatırmıştım yatırayım dedim yatırdım çıktım eve geldim bir tlf telfon borcunuz var diye hemde iki aylık ya ben yatırdım diyorum yatmamış gözküyor neyse belki işleme geçer dedi yok geçmemiş eşim işten çıkışta yatırdıgım yere gitmiş kapalıymış neyse sabah kalktım gittim kıza sistemde arıza var diyor dedim iki aydır mı hadi bunu geçtim diger ayki faturaları niye yatırmadın bir aydır sorun varmış neyse bekliyorum yap işlemi dedim yaptım 10dan sonra 163 arayın dedi borç sorma servisi 12ye kadar aradım duruyor bu sefer olay çıkaracagım gittim halen yatmamış dedim bi yerleri arıyacak dedim ben vazgeçtim buraya yatırmıyorum alın makbuzları verin parayı kız verdi yasal bi ye degilmiş:37::37::37:şaşırdım kaldım parayı verince:53::53::53: çıktım postaneye gittim yatırdım öyle bi yer bile gözükmüyor ben farketmesem üstüne düşmesem demek neler olacak yani beni geçtim farketmeyen anlamayn biri olsa yazık faturam var diye baştan yatırır yani bu yasal olyan kişiler nasıl işyeri açabiliyor çok sinirleniyorum çok:47::47::47:

bir ara televizyonlarda bile çıkmıştı bu olay..
artık her yere ödeme merkezleri açılmaya başladı, mantar gibi her yerde bitiyorlar..
Allahtan ki küçük bir şehir de yaşıyorum ki bu tür olaylar burada olmuyor..

faturalarda pttden şaşmayacaksın

sağol canım ya inan danışmaya çok ihtiyacım vardı kahvaltıda misafirlerimden biride samimi olduğum bi komşumdu.
samimi birbirimize yardımcı olduğumuz güvenilir bi komşuluk.
evet yeri geldi bana ablalık yaptı sıkıntılı zamanlarımda yanımda oldu ama bende mümkün mertebe onu hiç kırmadan istediği şeyi redetmeden karşılık vermeye çalışıyorum ama bazen gücümün sınırlarını zorluyor örneğin misafiri geliceği zaman muhakkakyardımcı olurum seviyorum elim yatkın rica edince kırmıyorum sıklıkla olmasada çok sıkışırsa ev işlerine yardımcı olurum bu ara değil ama işi olunca çocukları bırakırdı hiç itiraz etmedim ama trasferimin ertesi günü temizliğe gidiyor diye çocukları bıraktı bişey diyemedim ama ogünden sonra teklif etmedim bidaha bırakmadı ama sanki arada bunun tiribini atıyor gerçi bıraksa gene hayır diyemem.
buna benzer bir sürü şey kafanı şişirmeyeyim.
akşama ne pişirsek muhabbeti geçti bende eşim hasta bi çorbamı yapsam acaba yanıda kızartma neyse konu havada kaldı bu arada ben gece uyumadım yorgunum zaten ve benim eşim altıda geliyor biraz uyuyup kalkıp yaparım diye düşünüyordum onun eşi 4 te geliyor
neyse sabah çıktı sonra çocukları okuldan almaya giderken uğrayıp ne çorbası yapıcan dedi şehriye dedim mercimek yapsanda banada versen dedi mercimek dün bitti olmaz şimdi dedim neyse tamam şehriye olsun dedi tamam dedim.
1.si ben hiç ondan bu tarz taleplerde bulunmadım.
2.si uykusuz olduğumu biliyosun ne sebeple böyle bişey taleb ediyosun

bide sabah gerçek misafirlerim geldiğinde herşeyim hazırdı sade yumurta salatasının yeşilliğini doğruyordum misafirlerime kusura bakmayın bikaç dakika bekleticem dedim estağfurullah dediler çaldırdım indi sabah çocukları okula bırakırken ekmek almasını rica etmiştim ekmegi aldıktan sonra uyudunmu niye hazır değil demezmi.
sinirimden çatladım ya ben seni ayırd etmemişim çağırmışım misafirlerim estağfurullah diyorlar ama sen 5 dakika beklemiyosun.

yani şehriye çorbası bu ondakika altı üstü ama sonu yok.
bazen kimseyle görüşesim gelmiyor çaldım kapıyı açmadın diyor.
uykudayken kalkıp açmıyorum kapıyı nasıl duymuyosun diyor.
bıraksalar 7 24 uyuyıcak beni uyku konusunda eleştiriyor.
bazen herşeyi ütülediğim için yapasım gelmiyor niye biriktiriyosun diyor.
ay daha bir sürü örnek varda neyse aldım sazı elime kusura bakma nolur.
bu arada dediklerini uygulamaya geçiricem söz.
şulecim bu insan senin iyi niyetini besbelli süistimal ediyor, buna izin verme canım..
bazı insanlar çok hazırcı oluyor, ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor, mantıksızca konuşuyorlar..

ama bence bu kadar yüz verme canım, araya mesafe koy, Allah sabır versin ne deyim

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız

şulecim izin verirsen:63::63: bende yorum yapayım

söylenenler söylenmiş ve çoğuna katılıyorum ama benim savunduğum
mesafe
kendimden örnek vererek anlatayım
ailen dışında en yakınımla bile mutlaka mesafem vardır.bu kişileri bir yerde durmaya zorluyor.o sınır geçildimi işler karışıyor.hep kullandığım bir laf vardır
vıcık vıcık olmayacaksın kimseyle.sanırım sen mesafeyi kurmamışsın.
üstüne kendini kullandırmışsın.

buraya geldiğnden beri hiçbir arkadaşımda olmayan birşeyi fark ediyorum:63::63: sende
sürekli birşeyleri açıklama telaşındasın.aslında onu demek istemedim,bu smile ı yanlışlıkla koydum yanlışanlamayın v.b burada bunlar önemli değilde gerçek hayatındada(lafa bak gerçek hayat:9:)böyleysen kendini yorar ve üzersin.senin bu durumunu farkedenlerde faydalanmak isteyebilirler.
vurdum duymaz ol demiyorum tabi ama bazı şeyleri salla gitsin.
bırak smile yanlış yerde dursun:32::32:

kendine bir damga vurmuşsun paranoyak diye değilsin sadece korkuyorsun kimden neyden cesaretini topla artık unutma herkes kendinin doktorudur ama hoca konusunu yineliyorum ama herkese söyleme bildiğin bir yer varsada kendin git bir baktır canım

tamam canım araştırıcam hoca konusunu diğer söylediklerinde uygulamaya başladım bile.

merhaba kızlar nasılsınız

şulecim izin verirsen:63::63: bende yorum yapayım

söylenenler söylenmiş ve çoğuna katılıyorum ama benim savunduğum
mesafe
kendimden örnek vererek anlatayım
ailen dışında en yakınımla bile mutlaka mesafem vardır.bu kişileri bir yerde durmaya zorluyor.o sınır geçildimi işler karışıyor.hep kullandığım bir laf vardır
vıcık vıcık olmayacaksın kimseyle.sanırım sen mesafeyi kurmamışsın.
üstüne kendini kullandırmışsın.

buraya geldiğnden beri hiçbir arkadaşımda olmayan birşeyi fark ediyorum:63::63: sende
sürekli birşeyleri açıklama telaşındasın.aslında onu demek istemedim,bu smile ı yanlışlıkla koydum yanlışanlamayın v.b burada bunlar önemli değilde gerçek hayatındada(lafa bak gerçek hayat:9:)böyleysen kendini yorar ve üzersin.senin bu durumunu farkedenlerde faydalanmak isteyebilirler.
vurdum duymaz ol demiyorum tabi ama bazı şeyleri salla gitsin.
bırak smile yanlış yerde dursun:32::32:

merhaba canım.
estağfurullah aynen öyle dışlanmak ve yanlış anlaşılmak korkulu rüyam oldu dolayısıyla dikkat etmeye olaki bişeyi gözden kaçırırsam izahata geçmeye başlıyorum aynam oldunuz.
aynen bunu yapmışım gerçekten.

hiç bilmiyorum eskiden böyle değildim ama diyorum ya ılımlı olup kırmamak ALLAH rızası için en azından diye düşünerekmi yoksa herkese yetmeye çalışmakmı doğru bilemedim.

canım ALLAH cc rızası önemli,insanları kırmamak önemliii
ancak yazdıklarını okudum komşun hakkında,arkadaşlık başka şey nevanın dediği gibi iyi niyeti suistimal etmek başka şey
müslümanın bir özelliğide uyanıklıktır
ALLAH cc yardımcın olsun canımm
hayırlı olanı sözü söyletsinn,hayırlı olan işi yaptırsın

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.

nevacım ben şulenin 30 ayetel kürsisini okudum canım.

canım ALLAH cc rızası önemli,insanları kırmamak önemliii
ancak yazdıklarını okudum komşun hakkında,arkadaşlık başka şey nevanın dediği gibi iyi niyeti suistimal etmek başka şey
müslümanın bir özelliğide uyanıklıktır
ALLAH cc yardımcın olsun canımm
hayırlı olanı sözü söyletsinn,hayırlı olan işi yaptırsın

Ya ben komşu komşunun şefaatçisi olucaktır düşüncesiyle birazda evliliğimde pısırıklaştırılmamın etsiyle doğruyu yanlışı birbirinden ayırd edemez olmuştum zaten üstündede durmuyordum kendimle hesaplaşırken haklı olduğumu ve nasıl bi tavır almam gerektiğini
neva semi ve tumenin telkinleryle idrak ettim.
bardak taşmasaydı aynı düzene devam edicektim malesef.

Ah edacım ne güzel bi dua bu amin cümlemiz canım.

ay hoşbuldum. sinir oldum bütün gün net yoktu.
daha şimdi geldi:61:

naber tatlım.nasılsın

ben yorgunluktan pc başında sızmak üzereyim hala daha işlerimi bitiremedim
uyuyup kalmazsam işlere devam sil-süpür:36::36::36:
ama uyursamda hepsi yarına kalır daha beter yorulurum
off off:97::97:

naber tatlım.nasılsın

ben yorgunluktan pc başında sızmak üzereyim hala daha işlerimi bitiremedim
uyuyup kalmazsam işlere devam sil-süpür:36::36::36:
ama uyursamda hepsi yarına kalır daha beter yorulurum
off off:97::97:

iyiyim bende bitanem ya ne olsun.
netim olmayınca sinirden bende 3 odamın camlarını perdelerini her yeri temizledim. ama canım çıktı.
yarında salonla mutfağı halledecem. bari kafam rahat tüp baby yaptırayım.
gelenler olur evim temiz bariii:21:

Back
X