Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febecim bende seni görmek istiyorum canım..

dediğim gibi benim facem yok yani vardı ama eşim istemediği için yok.onunda yok.. ayrıca bu pc den facebook sayfasıda açılmıyo ne hikmetse

ama kardeşimin face den falan bi şekilde gösteririm kendimi bi ara

kıslar benim kociş uyumuş gittim uyuyonmu diyesenin keyfinimi bekleyeceğim dedi keyfi bilir

ay nevacım kolay gelsin şekerim o halde sana

semicim bir face almanın zamanı gelmiştir canım öyle değil mi???

doğru söylüuyorsun canım ama zaten açıyorum 1 haftaya kalmaz kapatmak zorunda kalıyorum
nedeni uzun hikaye birara anlatırım canım
yada size özel sahte isimle alabilirim ancak

ne demek tatlım.

sen nereye birkaç gün bakalım:26:

yarın akşam gidicem canım.yarında misafirden giremem.kayınvalideme yada görümceme gidicez bakalım. ne zaman dönerim oda belli olmaz

nevacım benimde bugün aklıma geldi soracaktım
testlerin iyi çıkmasına sevindim
çift çizgiyide gördün

aaa birde sabahtan beri aklımda kızlara anlatsam diyorum nerdeyse unutuyordum
ben rüya gördüm ama ne rüya gerçekten hiç bir farkı yok.
hastanedeyiz
hemşirenin biri geliyor bana diyorki
3 haftalık hamilesiniz testiniz pozitif diyor
ayyy ben başlıyorum ağlamaya ama ne ağlama hüngür hüngür ve yaşadığım mutluluğu anlatamam
rüyada olsa tattım gerçek gibiydi
gerçeği olsa ne olacak artık Allahbilir
belki size ilginç gelmeyebilir ama ben böyle bir rüyayı ilk defa görüyorum çok mutlu oldum ya

kızlar misafirlerim 11 de gitti mutfağı falan topladım az bir işim var gelirim yine birazdan

ayy bitanem rabbim gerçeğini yaşatır inşallaaaaaaaaaaaaaahhhh AMİİİİİİNNN

bende yaşamıştım öyle bir an rüyamda gerçekten insan rüyasında ile inanamıyor

yok artık.. Cilve yap bişe yap uyandır...

aaaaa gıit kız uyandır adamı. Kaçırma altın gününü bak benden tavsiye

ya aslında yumurta kaçmıyor daha silik belki sabaha kadar netleşir anladınız siz onuşimdi rahatsız etmeyeyim adamıalacağımı alayımda görür o

kıslar benim kociş uyumuş gittim uyuyonmu diyesenin keyfinimi bekleyeceğim dedi keyfi bilir

kız git uyandır adamı, kalk de.. kaçar mı bugün

semicim sadece bizim için başka isimle al, resimlei yükle sonra kapatırsın hesabı..

semicim bu arada bu tarz rüyalar hep hayırlara vesile oluyor,, bende hamile kalmadan önce böyle bir rüya görmüştüm, bir de rüyamda ayetelkürsi okuduğumu görmüştüm o ay aşılamayla hamile kaldım..
inşallah hayırlara vesile olur rüyan

yok artık.. cilve yap bişe yap uyandır...

evet evet bence de uyandır

Son düzenleme:
semicim süper bi rüya inşş hayırlısıyla en kısa zamnada gerçek olur...

kızlar şimdi aklıma ne geldi biliyomusunuz hamile olduğumu öğrenirsem (olursam tabii) bende ağlarım sanırım ve aynı haberi sizden aldığımda da yakın bi duyguyu yaşayacağıma eminimmmmm..

yumurta çatladıktan sonra 24 sattin var tatlım..bence bu yumurtaya iki kere şans vermek lazım,kendini gösterdi napsın artık aaaaaaaaa

kızlar ben yatıorum iyi geceler hepinize, biraz kocişle konuşur uyurum sonra..

görüşürüz iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…