oh oh maşallah melegine buyutmuşsun cantanı falan hazırla erkek gelebilir kızçen allah analı babalı hayırlı evlat etsin melegini bizimkide oldu tosunanneye gülücükler atıyor cilve yapıyor cok sevimli ama dünden beri baktıkce balama içim acıyor dün karşı komsumun kızı anasını dövdü elinden alabilmek için kadını kapıy kırdık cok mutsuzum yani alahıma evladımı hayırlı kıl diye dualar ediyorum düşüncesi dahi korkunc neyse canım sıkmıyım canını bak arada bebiş haherleri yazın böyle inan okuması bile mukemmel allah evlatlarımızı hayırlı kılsın
seninki tam yemelik olmuştur canım ya.ne güzel bende o günleri görürüm inş.
diğer konuya gelince insan böyle şeyler görüp duydukça korkuyor
ama biz duamızı edelim inş.hayırlı evlat olsunlar.rabbim öyle şeyler yaşatmasın. şimdi tadını çıkaralım doya doya sevelim inş rabbimde korur.
15 günde bir birimiz uğruyoruz en azından
bir bakayım dedim
gelmişkende topikten takip ediyormuş febecim diye
yazayım dedim
31.haftamdayım az önce geldim dr dan.1650 gr olmuşuz boyumuzda 40cm.
drun herşey yolunda dedi,belki erken çağırır dedim ama yine bir ay sonra çağırdı.
kızçemin başı aşağıda buda çatı kemiklerimin ağrımasına sebep oluyotr
popoyuda dayamış kaburgalarıma koca popolu kızım oda yemek yemek,nefes almak vs sıkıntı veriyor ama olsun o iyi olsunda katlanırız
çokta yaramazız hiç durmuyoruz ne ara uyuyor bilemedim yani.adını o yüzden kıpırdak kızm koydum
bende şuana kadar 7 kg almışım
öyle aklıma geleni karışık kuruşukyazdım
bizden haberler şimdilik böyle
görceksin tabiki canım ne kaldı sunun surasında normal dogummu olcak bak canım benden sana tavsiye benim ilk bi hafta sütüm gelmedi bebegim açtı hazır mama aldım millet hep memeyi yemezdedi cocugu ac bıraktık sarılık oldu5 gün hastanede yatırdık bende gizli gizli mama verdim şimdi sütüm bol cok güzel iyiyor mamanın suratına bile bakmıyor bunlar aklında bulunsun bide eve geldinmi gözlerini kapat sıkıca florasan lanbayı yanına koy sütün gelmezsede korkma gelir balanı aç bırakma sarılıgı tetikliyormuş açlık benimki oldu 2 aylık teyzesi ilk haftalar bi korkuyordum gerci şimdide nefes alıyormu diye sürekli kontrol ediyorum ama bak 2 günlükken yanlışlıkla bilgındagına dokunduk agla agla dr koştuk doktor güldü korkma düşse bile bişe olmaz diye şimdi zilli uyumuyor gece saat 4 de oyun istiyor allah herkese hayırlı evlat versin sende tüm hazırlıgını yap kızcen süpriz yaparsa elin ayagın birbirine karışmasın birde iki takım zibin al bebekleri yıkamadan kanlı kanlı giydiriyorla hastanede cok lazım oluyor ve bir ay sonra o zibinlar olmuyor aklında bulunsun canım sormak istedigin birşey olursa sor 2 aylık tecrübem var
canımm benimm yaaa maşallahh.. bende bakıyorum buraya da arada sırada iyi olmuş yazman baka karacamda burdan takip ediyo bizi..
bende geçen hafta hastaneye gittim,genetik tahliller için.ama sigortamız aktif olmadığı için önümüzdeki aya erteledik.(çok yüksek tutmazsa sigortasız yaptırırız demiştik.ama öyle ucuz tahliller olmadığını gidince anladım :) en iyisi sigortadan faydalanmak. yılbaşında başlıyoruz inş. 2011de düşük yaptım,2012de düşük yaptım..2013 te sorunu bulup sorunsuz bi hamileleik diliyorum kendime :) ) ve tabiikii herkekse inşşş. Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla sorunsuz hamilelilk ve hayırlı evlat nasip etsin..
canımm benimm yaaa maşallahh.. bende bakıyorum buraya da arada sırada iyi olmuş yazman baka karacamda burdan takip ediyo bizi..
bende geçen hafta hastaneye gittim,genetik tahliller için.ama sigortamız aktif olmadığı için önümüzdeki aya erteledik.(çok yüksek tutmazsa sigortasız yaptırırız demiştik.ama öyle ucuz tahliller olmadığını gidince anladım :) en iyisi sigortadan faydalanmak. yılbaşında başlıyoruz inş. 2011de düşük yaptım,2012de düşük yaptım..2013 te sorunu bulup sorunsuz bi hamileleik diliyorum kendime :) ) ve tabiikii herkekse inşşş. Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla sorunsuz hamilelilk ve hayırlı evlat nasip etsin..
doğum şeklim belli değil henüz karacım.drum bişey demedi.31 de olmama rağmen bu ay testleri de yapmıyorum dedi ve 1 ay sonra çağırdı ben belki 15 günde çağırır demiştim ama bizim dr biraz fazla relax sanırım.
yazdıklarını okudukça başıma gelecekleri görür gibi oldum ben birde panik atagım kızıma dokunamam gibi bile geliyor valla.
inş süt problemim olmaz.ilk günlerde emmeyen bebeklerin sarılık riskinin daha yüksek oldugunu duymuştum bende.
rabbim ne gösterirse hayırlısını gösytersin inş bakalım neler yaşayacaz.şuan doğumu düşünüyorum karar veremedim bir türlü tek bildiğim her şekli zor:18::18::18::18:
az kalmış canım.güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.rabbim yardımcın olsun
kara maşallah ya... 2 ay oldu mu
bana zaman geçmiyo sanki
burdan madem takip ediyosunuz bende yazayım
27+2deyim 6 kilo aldım
kızımda oğlumda 1200gr civarında
epidural sezeryan doğum şeklim kısmetse
ikiz olduğu için erken bekleniyor doğal olarak
ilk hedef 32 sonra 34 ve inş. 36
ama benim hedefim Rabbim nasip ederse en az 37 :)) kendime nasıl güveniyorsam
bu kontrolümde dr.um artık istirahat edeceksin dedi... eşimde daha nasıl yapacak diye sordu
çnk sölediği herşeyi yapıyoprum evde sadece yemek yapıyorum
ozaman biri gelip bakacak dedi... bu durumda saolsun kayınvalidem gelecek
biraz zor olacak ama bebişlerim için razıyım
alt tarafa baskı başlamış çnk bebeklerimin maşallah suyu çok iyiymiş ama bu durum bsakı yapmasına sebepmiş...
kendime gelince kansızlık ve b12 eklikliği başladı iğne kullanıyorum
başka ne anlatsam
doğum çantam hazır değil ama herşeyim saolsun annemler tarafından alındı onların gelmesini bekliyorum
doğal olarak ağırlaştım aslında sadece 6 kg aldım ama artık nefes almakta zorlanıyorum
benden bu kadar
yine gelirim :)))
canım çok saol... haftaya kontrolüm var sanırım ondan sonra çantamı hazırlarımmaşallah bebişlerin gelmesine az kalmış kiloalımlarınızda cok güzel saglıkla gelirler inşallah ama ikiz allah yar ve yardımcın olsun canım herşey tam olabilir ama sen yinebir cantada hazır bulundur süpriz olursa telaşlanmadan alır cıkarsın ay şimdi semide sende ne tatlısınızdır ben hala bazen karnımı oksuyorum inşallah tüm arkadaşlar burada güzel haberler verirler ama takıpcıler cok az benim kızında 2 ayını bitirdi 5200 57cm olmuş beraber gülüyoz zıpırzıpır kucagıma aldımmı zıplamaya calışıyor bir türlü doyamadım sanki hayatım boyunca benimleymiş gibi hissediyorum annemle beni kendine köle etti gecelerimiz altüst oldu cok farklı birduygu ayıkken uyumasını bekliyorum uyudumuda herdk kontrol ediyorum uyansın niyecok uyudunefes alıyormu biraz panik bi anne oldum gögüs uclarım kanıyor resmen ama onu emzirmek müthiş birşey senin ikitane cennet kuşun var allahım analı babalı saglıklı hayırlı ömür versin di avazda kurtul ve dogumda dualarını esirgeme bizden
canlarım ne güzel şeyler paylaşmışsınızzzRabbim hep güzel şeyler konuşmayı paylaşmayınasip etsin inşşş
kızlarr
son haberleri vermeye geldim
dün kontrolumuze gittik.34+6 yız 2 460 olmuşuz boyumuzda 46 cm
herşey yolunda dedi drumuz çok şükür.
ilk defa nst ye girdim.kısa sürdü 7 8 dk.iyi senin nst n dedi hemşire çıkardı hemen.
kan idrar şeker tahlili yapıldı onlarda iyiymiş şükür
sadece kanım düşmüş 11.5 ten 9.8 e
drum kan hapımı 2 ye çıkardı inş.bu saatten sonra fayda eder
15 gün sonra tekrar gidicem sonrada haftada 1 doğurana kadar:18::18::18::18::18:
arada normal doğurursun sen diyor daha çatı kontrolu bile yapmadı sezeryancı olrak bilinir drum beni ne diyecek diyemi öyle diyor acaba tepkimi ölçüyor anlamadım ki
doğum konusunda ne düşüneceğimi bilmiyorum dr yönlendirmedi henüz bende kararsızım:26:
bana gelince son günlerin sıkıntısını yaşıyorum uykusuzluk batmalar rahatsızlık ve hiç durmayan kıpırdak kızımın tekmeleri
hazırlıklarda bitmiyor daha çantamız hazır değil.az önce kıyafetlerini ütüledim kızçeminyarın da beşiğini alıcaz inş.
işte böyle
bu arada 12 kg aldım.12 kg ile doğuma giderim diye düşünüyordum ama sanırım 15 kg olucam
bizden şimdilik bu kadar .darısı isteyen herkesin başına
semicim ne yapyım dogurdunmu kızceni dosto nasıl acaba inşallah hayırlısızla gelir ve dogura bilirsen normal dogumdan şaşma derim ben suan cok iyiyim arkadaş sezeryan oldu hala cekiyor 1 senedir bana gelince kızcem buyudu şimdi agulayara bi konuşuyor karşısında eriyip bitiyorum şimdi odada babasıyla savaşıyor hayırlı haberlerini bekliyorum
slm kızlar
ben 32.haftamdayım ama benim kuzular yaramazlık yaptı
haftasonu hastanede geçirdim sancılarım başladı çok erken
dr. durdurmaya çalışıyor inşallah 36yı görebilirim ,
dualarınızdan eksik etmeyin beni...
ilaç tedavisine devam ediyorum... zormuş kızlar Rabbim isteyen herkese kolayından sağlıklıca nasip etsin
canın inşallah saglıcakla bebeklerini kucagına alırsın allah evlatlarını hayırlı kılsın. suan zorlanıyorsun ama sonrası cok güzel sabah uyancaksın iki yanındada melekler var ve sana gülümsüyorlar sesleri sana huzur vercek mutlu uyanmak gibisi yok allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?