ya aslında yazayımmı emin değilim ama sonuçta burada herşeyimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz dimia.s.dayımı kaybettim kızlar dün ondan yoktum ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca bayağı bi neşem yerine geldi umut depoladım yine sayenizde iyiki varsınız:enbuyukkk:
ya aslında yazayımmı emin değilim ama sonuçta burada herşeyimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz dimia.s.dayımı kaybettim kızlar dün ondan yoktum ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca bayağı bi neşem yerine geldi umut depoladım yine sayenizde iyiki varsınız:enbuyukkk:
yok canım ya evde pc yok pazartesi görüşürüz gerçi olsada giremem kayınbabam hala hastanede yarın oraya falan gideriz pazarlar çok yoğun geçiyo:1no2:
Canlarım sizleri çoooooookkk seviyorum kendinize iyi bakın pazartesi günü güzel haberler bekliyorummm hepinizden
neden kimse konuşmuyorrrrrrrrrrrr
kız abbaa ağır misafirlerin gelmedimi dahaaa
:sm_cool::sm_cool:laelaelaelaelae
kızlar yeni nesil berbat metalika inliyor bunlar yaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:
başınız sağ olsun hayatım çok üzüldüm
ama hayat devam ediyor ne yapacaksın hayatın kanunu bu:çok üzgünüm:
canım benım kıyamam başınız saolsun
allah geride kalanlara saglık versınn..
canım basın sağolsun allah geride kalanlara ömür versin (aynı annem gibi konuştum bu arada)
canım başın sağolsun ama hayat devam ediyor biliyosun..
hepiniz çok sağolun kızlar bunuda atlatacam elbet ama bi bebişle atlatmak daha kolay olur tabi ne dersiniz a.s.
hepiniz çok sağolun kızlar bunuda atlatacam elbet ama bi bebişle atlatmak daha kolay olur tabi ne dersiniz a.s.
ne yapacaksın bizimkiler nasıl olacak acaba seninki abisinin yolundan gider nkesinnn:sm_cool:
neyse ben kaçtımmmm :a015::a015:
allah en kısa zamanda gönlüne göre versin
kesinlikle katılıyoruım canım allah gönlüne göre versin inşaalaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?