yazık kız kocacımda arayıp duruyor varmı bir gelişme diye
aramayan adam günde 3 4 kere aramaya başladı
şimdi test yapsam çıkarmışakkıdışakkıdı
yazık kız kocacımda arayıp duruyor varmı bir gelişme diye
aramayan adam günde 3 4 kere aramaya başladı
şimdi test yapsam çıkarmışakkıdışakkıdı
sözde ben bu ay takmayacaktım kafaya değil mi:roflol::roflol:
şuraya bak ya kafayı yemeye başlamışım ben:roflol::roflol:
fıstıklarr ben kacıyorumm.kendınıze ıyı bakınn ..iyi aksamlar hepinizi coook öpüyorummm
arkadaslar bu gün benim regl günümdü ama olmadim.gögüslerimde sislik,bazen sancim oluyor ve mide yanmam var oda sabahlari cok oluyor. oyuzden bugün test yaptim negatif cikti. sizce ne yapmaliyim. simdiden herkese tesekkürler.hepimiz icin allahtan hayirlisini dileyelim herzaman
arkadaslar bu gün benim regl günümdü ama olmadim.gögüslerimde sislik,bazen sancim oluyor ve mide yanmam var oda sabahlari cok oluyor. oyuzden bugün test yaptim negatif cikti. sizce ne yapmaliyim. simdiden herkese tesekkürler.hepimiz icin allahtan hayirlisini dileyelim herzaman
oooo herkes bırakmış buraları da nerelere gitmiş böyle..çalışma var herhal :)
geldim geldim esmacım...esas sen nerelerdesin dün baş ağrısı ile gittin çok merak ettik....nasılsın şimdi iyimisin....
ya yine hafif var ama dün eve giderken öleceğim sandım çok kötüydüm siteye girmek çok zordu haber veremeden gittim ama nasipe kızlara slm söle demiştim söylememiş gelsinde döveyim onuklava:
merhaba gizemx.bende bu ay umut içinde bekliyorum.dün ovulasyon testinde çift çizgi çıktı bakalim ne olacak hamis kalabilecekmiyim
geçmiş olsun canım....yumurtlama zamanlarıda yaklaşıyor bizim için.....heyecan hat safhada
nasiiiip ayşeeeeeeeee gülşennnnn şebnemmm neredesiniz kızlarrr yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?