BU AY KENDIMI O KADAR HAZIRLADIM KI BEN YAZIK ESIM BILE UMUTLANMISTI DIKKAT ET HOPLAMA ZIPLAMA DIYORDU AGLADIM YA VALLAHIklava:
BU AY KENDIMI O KADAR HAZIRLADIM KI BEN YAZIK ESIM BILE UMUTLANMISTI DIKKAT ET HOPLAMA ZIPLAMA DIYORDU AGLADIM YA VALLAHIklava:
baktım baktım bişey anlamadım:uhm:şimdi bizim içimizde her ay bu mu oluyomuşCADIARZUeh sperm de yanına yanaşabilirse bebiş oluyo ha :dance:hadi kızlar uçurun spemleri:roflol::roflolerkeğin işiydi galiba aman neyse canım verin inciri gitsin:teytey::roflol::roflol:
kızlar hani listede ben yokum beni eklememişsiniz
ben sperm olsam gitmem o şeyin yanına yaaaaaaaatatlicadiarzu
bizede gitmiyor galiba spermler begenip baksana bebek olmuyor çok istiyorum kızlar ya bu ay çok agladım tamda bu ay oldu demiştim 17 gün geciktim ama yine aynı son
kızlar bende bebek istiyorum dua edelim hep birlikte birbirimize ne olur
17 günmü çokmuş hakikaten.....düzensizliğin varmıydı adetinde.....sen ne kadar zamandır istiyorsun bebiş
hah burdaymışsın:1hug:ne demek gitmem şimdi eşeğin kulağına ne su kaçırıyon kız biz onlar biraraya gelsin diye kırk takla atarkenklava: klava:
hah burdaymışsın:1hug:ne demek gitmem şimdi eşeğin kulağına ne su kaçırıyon kız biz onlar biraraya gelsin diye kırk takla atarkenklava: klava:
doğru söylüyorsun canım.....neyi varmış kız yumurtanın miss gibi yumurta valla.....yemede yanında yat derlerya o biçim işte.....yemede sperm dölle diye değiştiriyorum...haaytttt yumurtalara laf yok.....ayde taze taze yumurtaya gelll........yumurtaciiiiiieeeeaaaaa:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?